Iata cateva obiecte cheie cu ajutorul carora iti poti transforma casa in una de o eleganta desavarsita, demna de o femeie cu sange albastru:

O casa frumoasa te ajuta sa te simti mai bine, sa te destinzi pe deplin si sa-ti creezi un adevarat refugiu dincolo de toate grijile de zi cu zi. Felul in care iti decorezi locuinta iti influenteaza starea de spirit, se arata intr-un articol de pe freshome.com, iar pentru a avea mereu o stare mentala de milioane iti propunem sa explorezi un decor inspirat din castelele regale.

Iata cateva obiecte cheie cu ajutorul carora iti poti transforma casa in una de o eleganta desavarsita, demna de o femeie cu sange albastru:

Patul cu baldachin

Daca vrei sa vezi, intr-un singur minut, cum arata 1.000 de ani de rasfat, arunca un ochi pe acest articol fascinant, cu imagini de poveste. Fermecator si impunator, patul cu baldachin este un obiect de mobilier de la care nu-ti poti lua ochii si care are capacitatea de a transforma in totalitate un dormitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

In prezent, acest tip de pat nu mai arata precum cele din castele. Desi s-au modernizat odata cu timpul, farmecul lor nu s-a pierdut si inca au puterea de a ne transporta intr-un taram de poveste.

Cufarul din lemn

Plaseaza la capatul patului un cufar masiv din lemn, cu decoratii vintage. Este o piesa ce va face din dormitorul tau unul cu totul deosbit. Oricine va pasi in el va fi atras instantaneu de cufarul care pare sa ascunda bogatii nenumarate. El nu are doar un efect vizual deosebit, ci este si foarte util. Poti pune in el perne, paturi sau asternuturi.

Fotoliu in stil baroc

Din acelasi registru cu patul cu baldachin, fotoliul in stil baroc este un accent cu totul special intr-o locuinta. Insusi termenul „baroc“ are o etimologie aparte; potrivit Enciclopediei Britannica, el provine din termenul portughez „baroco“, ce se traduce prin sintagma „perla imperfecta“.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Nu este nevoie sa exagerezi si sa achizitionezi un intreg set de mobila pentru living in acest stil, deoarece ar putea incarca spatiul. Un singur fotoliu cu o lucratura aparte va iesi in evidenta printre celelalte obiecte de mobilier si va face din sufrageria ta una cu un aer nobil.

Masuta de toaleta

O masuta de toaleta cu oglinda rotunda, un scaun cu aspect antichizat si cu incrustatii de lemn va face din dormitorul au un loc plin de romantism si feminitate. Orice femeie isi doreste un astfel de obiect de mobilier, tocmai pentru ca este un loc doar al sau.

Lasa-ti bijuteriile sa curga din caseta de bijuterii de pe masuta de toaleta, sau atarna-le de oglinda, acest detaliu va da un aspect nemaipomenit acelui coltisor dedicat frumusetii.


Paravan decorativ vintage

Un paravan decorativ in stil vintage este un obiect ce nu se va demoda niciodata. Un clasic al decoratiunilor interioare, el transforma instantaneu o incapere terna in una stilata. Il poti folosi si pentru a desparti intr-un mod inedit spatiile dintr-o incapere spatioasa. Indiferent cum planuiesti sa-l utilizezi, cert este ca ai de-a face cu un obiect pur si simplu special.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Alte elemente care ne poarta cu gandul la palatele regale sunt lampile cu abajururi din material textil, draperiile din materiale grele si lungi sau tablourile pictate. Toate acestea se regasesc, de pilda, in camera pentru primirea oaspetilor de la Palatul Kensington, resedinta printului William si a sotiei sale, noteaza publicatia britanica The Daily Mail.

Care dintre aceste obiecte de mobilier te atrage cel mai mult? Pe care ti-ar placea sa-l ai in casa ta?

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri