Fiecare viitor proprietar trebuie să țină cont de câteva aspecte esenţiale, precum preţul, zona şi mărimea apartamentului.

O locuință perfectă nu se găsește ușor, de pe o zi pe alta. Fiecare viitor proprietar trebuie să țină cont de câteva aspecte esenţiale, precum preţul, zona şi mărimea apartamentului.

Criterii de care trebuie să ţinem cont

În ceea ce priveşte apartamentele de vânzare în Bucureşti, ofertele sunt variate, însă dacă doriţi o locuinţă într-un bloc nou, într-un cartier rezidenţial nou, trebuie să căutaţi cu atenţie. Evident, nimeni nu vrea să locuiască departe de centrul Capitalei, acolo unde este viaţa oraşului, însă nu toţi ne permitem să ne cumparam locuinţe în astfel de zone. Avem însă şi varianta de mijloc. O zonă din care avem acces rapid în centrul Bucureştiului, la mijloacele de transport în comun, la şcoli şii magazine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Foto: Pixabay

Un alt aspect important de care mulţi dintre noi ţinem cont este ca locuinţa pe care o alegem să fie într-un bloc nou.

Un loc potrivit pentru cei care vor să îmbine preţul cu o zonă bună, există ansamblul rezidential din apropierea Pieţei Definului, format din patru blocuri cu 380 de apartamente de două şi trei camere, construite pe suprafeţe cuprinse între 70 şi 92 de metri pătraţi.

Costuri reduse de întreţinere

Cartierul rezidential vă pune la dispoziţie spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare şi spaţiu comercial, complexul fiind monitorizat, fiind astfel asigurată securitate.

De asemenea, blocurile sunt construite după standarde înalte de calitate, costurile de întreţinere fiind eficientizate.

Un alt plus este faptul că apartamentele pot fi achiziţionate şi prin credit ipotecar sau prin Programul Prima Casă.

Suprafeţele pe care sunt construite apartamentele de două camere sunt de aproximativ 70 de metri pătraţi, iar fiecare locuinţă are dotări moderne, având posibilitatea de a alege finisajele.

În fiecare apartamentul cu două camere există o baie complet utilată şi o bucătărie închisă, spaţiile fiind foarte luminoase.

Un alt plus este legat de faptul ca toate apartamentele beneficiaza de terasă proprie, având aşadar la dispoziţie un spaţiu în care puteţi lua  aer sau vă puteți bucura de razele soarelui.

Finisaje de calitate şi încălzire prin pardoseala

În ceea ce priveşte finisajele, sistemul de fundare este alcătuit dintr-un radier general cu grosimea de 160 de centimetri, suprastructura fiind de tip dual, alcătuită din diafragme, stâlpi şi grinzi din beton armat. Planşeele din beton armat au 15 centimetri grosime, iar elementele structural sunt dispuse într-un sistem capabil să ofere rezistenţă şi rigiditate într-un mod echilibrat. De asemenea, la subsol există un adăpost de apărare antiaeriană.

Referitor la dotările apartamentelor, ansamblul asigură obiecte sanitare de calitate, prize şi întrerupătoare, încălzire în pardoseală şi centrală termică, tâmplărie interioară și exterioară de înaltă calitate, precum și gresie şi faianţă atent selecționate.

Sistemul de încălzire prin pardoseală garantează economie de energie, consum termic redus, podeaua fiind caldă, iar temperatura uniform distribuită în toată casă. De asemenea, dacă aveţi copii, nu vă veţi mai face griji că podeaua este rece.

Un alt avantaj al încălzirii prin pardolseală este menţinerea unui mediu sănătos şi a condiţiilor igienice, fiind evitată formarea de zone umede pe podea şi, implicit, bacterii.

În ceea ce priveşte costurile, acestea diferă în funcţie de numărul de camere, etajul la care sunt situate şi orientare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri