Probabil ca de fiecare data cand ai avut o zi mai dificila la birou, te-ai calmat gandindu-te ca poti spune oricand ca iti dai demisia. Cu toate acestea, este necesar sa te gandesti de zece ori inainte de a lua o astfel de decizie.
Probabil ca de fiecare data cand ai avut o zi mai dificila la birou, te-ai calmat gandindu-te ca poti spune oricand ca iti dai demisia. Cu toate acestea, este necesar sa te gandesti de zece ori inainte de a lua o astfel de decizie.
Zile proaste, sarcini neplacute
Exista numeroase zile in care am simtit ca nu mai facem fata responsabilitatilor, exista probabil si numeroase mici sarcini prezentate in fisa postului care nu ne fac placere. Jobul visurilor noastre, insa, nu ne poate oferi satisfactie zi de zi, ora de ora, minut de minut. Nu lua decizia de a prezenta cererea de demisie imediat dupa un incident neplacut. Stresul isi spune cuvantul si de multe ori emotiile negative primeaza asupra ratiunii. Asteapta sa treaca o zi, doua, discuta si cu o persoana in care ai incredere astfel incat sa poti privi in ansamblu situatia.
Stabilitatea financiara
In cat timp crezi ca iti vei gasi un job nou? O saptamana, doua, o luna? Ai bani pusi deoparte pentru a te descurca pe parcursul unei luni cel putin? Gandeste-te ca urmatorul salariu va veni abia dupa o luna petrecuta la noul job. Daca iei decizia in aceasta perioada, atunci va fi mult mai dificil sa iti gasesti un job in perioada sarbatorilor. Ofertele de munca nu sunt prea numeroase la sfarsit de an si vara.
Discriminarea somerilor?
Esti mult mai dificil sa iti gasesti un job atunci cand nu esti angajat. Viitorii angajatori se vor arata foarte interesati de motivele pentru care ai decis sa iti dai demisia. Nu sunt dispusi sa investeasca intr-o persoana care nu pare a fi capabil sa isi ia angajamente pe termen lung.
Negocierea salariului
In momentul in care esti deja angajata si participi la un interviu pentru un nou job, poti sa negociezi mai eficient salariul. Nu vei putea pleca pentru un salariu mai mic decat cel pe care il ai deja. In schimb, atunci cand ai nevoie foarte mare de un job esti dispusa sa faci compromisuri.
Reorientarea profesionala
Te-ai decis ca domeniul actual de activitate nu ti se potriveste. Vrei altceva! Te gandesti ca dintotdeauna te-a atras un anumit domeniu, dar nu ai avut inca posibilitatea sau curajul de a experimenta. Sfatul nostru este sa nu faci mutari majore in cariera, pana cand nu iti testezi abilitatile din domeniul de activitate mult dorit. Documenteaza-te, testeaza-ti aptitudinile si abia apoi ia o decizie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri