Nu exista o reteta a fericirii, nu exista o reteta a succesului. Chiar daca putem avea aceleasi aspiratii ca altii, cararile pe care le vor strabate sunt diferite. Exista insa cateva popasuri de care trebuie sa tinem cont.

8. Comunicarea


Comunicarea este cuvantul cheie al secolului, punctul sau nevralgic. Nu, nu s-a imbunatatit comunicarea, ci mijloacele de transmitere a informatiei au devenit mult mai performante. Desi avem la dispozitie mult mai multe informatii, am ramas la fel de slab dotati in ceea ce priveste prelucrarea si filtrarea mesajelor. Bulversati de prea multe pachete de informatii, adeseori inlocuim comunicarea reala cu banala transmitere de informatii.

9. Indrazneala

Trebuie sa ai puterea si dorinta de a inova. Creativi suntem cu totii, e nevoie insa de credinta, de un dram de nebunie, de concentrare pentru a veni cu o idee noua si de curaj pentru a o pune in practica.

10. Responsabilitatea


Jugul libertatii tale este impus de responsabilitatea actelor tale. Poti sa faci orice doresti, dar esti responsabila pentru trecutul, prezentul si viitorul tau. Daca te eschivezi si gasesti mereu un tap ispasitor, fara a iti recunoaste propriul aport la succes si insucces, nu vei putea niciodata sa evoluezi. Daca altora le prezinti o alta imagine a ta, trebuie macar sa fii sincera cu tine insati. Numai astfel vei putea depista punctele slabe si le vei putea trata.

Si ar mai fi un secret: multa, multa munca!

Un articol de Elena Stefan
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri