5 Iulie 2019 publicat în Cariera 28 share-uri

Pentru anumite persoane, evoluția în carieră reprezintă o prioritate așa că, dacă te regăsești în această categorie, poți lua în considerare câteva recomandări pentru a-ți atinge obiectivul.

Cele mai multe dintre persoane au două obiective în viață: împlinirea pe plan personal și împlinirea pe plan profesional. În timp ce prima depinde de mai mulți factori, printre care viața socială, cea de a doua are o puternică legătură cu alegerile pe care le faci, cu oportunitățile de care profiți sau nu și cu determinarea pe care o ai. Pentru anumite persoane, evoluția în carieră reprezintă o prioritate așa că, dacă te regăsești în această categorie, poți lua în considerare câteva recomandări pentru a-ți atinge obiectivul.

Urmărește evoluția unor oameni de succes

Cei care debutează într-un anumit domeniu sunt adesea întrebați dacă au un model pentru ceea ce fac sau dacă există cineva care îi inspiră. Însă a avea un model de urmat nu este valabil doar pentru ei, ci pentru oricine vrea să facă progrese în viața sa profesională. Ia-ți ca reper o persoană de succes din domeniul tău de activitate sau dintr-un domeniu asemănător și analizează-i evoluția.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Fii mereu implicată și interesată de activitatea de la birou

Dacă te arăți mereu dornică de a învăța lucruri noi la locul de muncă și îți manifești dorința de a te implica în cât mai multe activități, superiorii tăi vor remarca acest lucru și vor ține cont pe viitor de ceea ce faci. În plus, această implicare te va ajuta să înveți lucruri din mai multe ramuri din domeniul tău, fapt ce va contribui la evoluția ta profesională.

Nu trebuie să te suprasoliciți psihic sau fizic sau să depui eforturi foarte mari în acest sens, pentru că, în primul rând, ar fi mult prea obositor pentru tine și, în al doilea, nu ai reuși să duci la bun sfârșit activitățile la care iei parte. Fii naturală și răbdătoare, învață lucrurile pas cu pas, iar rezultatele vor veni de la sine. Dacă ai potențialul de a evolua, acesta nu va fi ignorat, ci, dimpotrivă, remarcat, așa că tot ce trebuie să faci este să fii tu însăți.

CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Creează-ți contacte

Nu este suficient să fii doar foarte bună în ceea ce faci; ai nevoie și de cineva care să te remarce, să îți ofere încredere, dar și șansa de a demonstra ceea ce poți. De aceea, socializarea și crearea de legături cu oameni din domeniul tău și cu cei din alte domenii sunt foarte importante. Într-o zi oarecare, poți fi sunată de unul dintre aceștia pentru a-ți propune o colaborare sau chiar un loc de muncă pe o poziție superioară față de cea pe care o ai în prezent.

Contactele te ajută să fii la curent cu ce se întâmplă în breaslă, dar contribuie și la „promovarea” ta în domeniu. Fiecare cunoaște pe cineva care are o rudă care lucrează la o anumită firmă și, din contact în contact, poți evolua profesional constant și treptat, ajungând acolo unde ți-ai propus. Bineînțeles, ceea ce te definește ca persoană este destul de important în crearea acestui tip de legături, deoarece, uneori, calități precum carisma și simțul umorului reprezintă avantaje importante.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Sursă foto: By George Rudy /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri