5 Iunie 2013 publicat în Cariera 26 share-uri

Raluca Mohora este una dintre cele mai dragi colaboratoare ale noastre. Este o profesionista in domeniul relatiilor publice, o femeie realizata, care are de gand sa nu ramana aici, ci sa isi dezvolte afacerea si sa evolueze si in plan personal.

Raluca Mohora: Nu, fiecare om – femeie sau barbat are ritmul lui. Nu cred ca exista un model predefinit al zilelor noastre. Daca vrei sa faci un business il faci, daca nu esti facut sa fii antreprenor nu te apuci. Pentru ca nu este usor.

Garbo.ro: Care a fost cel mai greu obstacol pe care a trebuit sa il treci?

Raluca Mohora: Hmmm… greu de zis. Obstacol este mult spus. In general ma gandesc ca daca suntem sanatoasi rezolvam multe lucruri. Cred ca cel mai greu mi-a fost dupa ce nu a mai fost tata si a trebuit sa accept ideea si sa continui cu ce aveam de facut zi de zi.


Garbo.ro:
Cum te inspira fetitele tale?

Raluca Mohora: In primul rand sunt foarte haioase, desi uneori cu greu le pot domoli. Ma motiveaza mai degraba cu vorbe frumoase, dulci ca de exemplu ”multumesc pentru ca ai avut grija de mine cat am fost bolnava. esti o mama buna”. Ma impresioneaza - venite din partea unui copil de 3 ani si jumatate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Garbo.ro: Ce trebuie sa facem ca sa fim fericiti in viata? Ce ne da implinirea?

Raluca Mohora: Aaaaaaaaa, e o intrebare grea cea legata de fericire. Cred ca fiecare persoana are propriile dorinte in viata dupa care se ghideaza - pe unii ii face fericiti munca, pe altii familia, pe altii faptul ca reusesc sa vada lumea. Pe mine cred ca… iubirea, prietenii, clipele vesele... poti gasi o multime de motive care sa te faca sa te simti bine.

Uite si o bucata din poezia mea favorita:

"Du-ma, fericire, In sus, si izbeste-mi
timpla de stele, pana cand
lumea mea prelunga si in nesfirsire
se face coloana sau altceva
mult mai inalt si mult mai curand".

Cine nu il iubeste pe Nichita? Eu am invatat in acelasi liceu ca si el... e o mandrie si o mare onoare.

Garbo.ro: Tie iti plac calatoriile… Ce locuri te-au impresionat pana acum cel mai tare?

Raluca Mohora: Imi plac oraselele mai micute cu stradute romantice si piatete intime ce inspira un trai tihnit si cu oameni fericiti si relaxati. Ambianta ce face ca totul sa para deosebit… Cred ca cel mai mult mi-a placut Saint Paul de Vence ca si orasel si zona-parfum de violete, ghivecele cu flori multicolore, levantica si magazine cu lucrari de arta de neimaginat ca si forme , pentru noi, oamenii obinuiti. Am vazut multe locuri frumoase, incantatoare ochilor. E frumos si la noi in tara sunt zone fascinante , dar neapreciate. Am mers si in Romania in lung si-n lat.

Garbo.ro: Ce aduci cu tine din calatoriile tale?

Raluca Mohora: Prostioare, cadouri si desigur ceva hainute

.

Garbo.ro: Care este cel mai mare vis al tau pe care inca nu ti l-ai indeplinit?

Raluca Mohora: Hmmm, pot sa nu zic?

Garbo.ro: Un mesaj inspirational pentru cititoarele Garbo

Raluca Mohora: Aveti incredere in voi si incercati sa sa nu risipiti timpul cu lucruri neplacute si oameni nepotriviti in jurul vostru.

Iti mai recomandam si:

Femeile care schimba lumea - Cum se transforma o mamica de gemeni in business-woman? Interviu cu Diana Gamulescu

3 profesii in care femeile din Romania castiga mai multi bani decat barbatii

Mirela Bucovicean, femeia de afaceri care dicteaza tendintele printre designerii autohtoni


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri