Multi dintre noi nu au fost invatati sa ia decizii intelepte la serviciu sau in viata personala. Poti beneficia de folosirea unui sistem ce combina gandirea logica cu intuitia? Puneti aceste intrebari adaptate din cartea Dr. Spencer Johnson: DA sau NU.
Accesandu-ti intuitia, ai aflat ce gandesti inauntrul tau; acum pentru continuarea ghidarii, in special pentru decizii critice, trebuie sa treci de tine pentru a te asigura ca egoul tau nu intervine. Acest pas este unul foarte privat si personal si trebuie sa te hotarasti de unul singur cum este mai bines a faci asta. Unii oameni se roaga, mediteaza sau apeleaza la comuniunea cu natura.

9. Chiar astept un rezultat pozitiv?

Adesea ne sabotam neintentionat propriul succes. Facem asta cu intentia pozitiva de a ne proteja de frica, suferinta sau dezamagirea din cauza unei nereusite. Stim acum ca gandurile noastre dominante sunt influentate de evenimente experimentate si ca este mai bine sa ne comportam CA SI CUM rezultatul dorit este asigurat. Cuvantul cheie aici este a astepta nu a vrea. Ai putea dori sa castigi la loterie, dar s-ar putea sa nu te astepti sa fii un castigator de mai multe milioane.

10. Ce as face daca as merita mai mult?

Unii isi subestimeaza eforturile din cauza unei credinte ca nu merita mai mult. Pentru a vedea daca asta este adevarat si pentru tine, uita-te la viata ta. Observi ca te opresti la un anumit nivel de succes? Detii un termostat intern care te face sa racesti de fiecare data cand iti depasesti zona de comfort? Multi dintre noi rezista ideii ca nu ne permitem sa avem mai mult decat credem noi ca meritam. Daca crezi in decizia ta, actioneaza in concordanta!

Sursa: ejobs.ro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri