19 Aprilie 2012 publicat în Cariera 20 share-uri

In ezoterismul Vedic, numerologia numelui este un sistem de interpretare pentru vocatie, cariera si interactiunile sociale.

Numarul Vedic 7 = Educatorul

Numarul tau Vedic indica faptul ca iti place sa inveti si sa descoperi lucruri noi si fascinante despre viata si lumea in care traiesti. Ai o natura poetica si o imaginatie bogata. Mai mult, esti atras de mister, iti place sa decodifici vorbe si situatii, secrete si puzzle-uri. Poti rezolva cu usurinta aproape orice problema cu care te confrunti si esti un bun sfatuitor. Oamenii te iubesc pentru ca esti o persoana curioasa si inteligenta. Te simti ideal atunci cand esti inconjurata de carti sau asculti muzica buna. Esti spirituala. Ai vocatie pentru a deveni educator/profesor.

Numarul Vedic 8 = Antreprenorul

Daca esti influentat de Numarul Vedic 8, ai un spirit ascutit al afacerilor si o intuitie demna de invidiat. Esti o persoana activa, puternica si tenace. Nu te dai inapoi de la nicio provocare si poti gasi solutii destepte pentru fiecare situatie problematica cu care te confrunti. Esti un prieten de nadejde si ceilalti trebuie sa evite sa iti devina dusmani, pentru ca in cazul lor esti necrutator. Fiind o persoana competitiva, iti place sa iti cantaresti mereu ideile si soliutiile cu ale celorlalti. Faci cariera in afaceri, industrie, finante sau politica.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Numarul Vedic 9 = Filantropul

Tu ai o perspectiva inedita asupra lumii in care iti traiesti viata si ii influentezi pe cei din jur intr-un mod pozitiv. Esti o persoana carismatica ce valoreaza echitatea si decenta. Nu poti tolera nicidecum nedreptatea si sustii intotdeauna cauzele nobile. Ai standarde inalte si te astepti ca semenii tai sa isi traiasca viata dupa un cod moral bine stabilit. Atunci cand ideile tale legate de umanitate nu sunt admirate, devii dezamagit si te retragi din viata sociala. Ai o vocatie innascuta pentru filosofie, activism, consiliere si literatura. Sustii intotdeauna o cauza nobila.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri