19 Aprilie 2012 publicat în Cariera 20 share-uri

In ezoterismul Vedic, numerologia numelui este un sistem de interpretare pentru vocatie, cariera si interactiunile sociale.

Numarul Vedic 3 = Inovatorul

Numarul tau Vedic indica faptul ca ai o minte ascutita si iti este extrem de usor sa asimilezi informatii noi. Astfel, esti talentat in aproape orice domeniu si te adaptezi la culturi diferite, fiind foarte flexibil. Desi esti de multe ori impulsiv in alegerile pe care le faci, te enervezi rar. Pentru ca esti o fire norocoase, ai parte in viata de numeroase oportunitati pe care le fructifici imediat. Domeniile care ti se potrivesc sunt cele in care este nevoie sa fii creativ si dinamic, precum artele, stiintele si sporturile. De asemenea, esti o persoana stilata.

Numarul Vedic 4 = Inginerul/Arhitectul

Fiindca esti influentat de Numarul Vedic 4, iti place sa iti construiesti viata pornind de la lucrurile simple si sa duci mereu planurile tale la bun sfarsit. Ca persoana, pretuiesti foarte mult ordinea si disciplina, fiind un bun organizator. Esti o fire pragmatica si oamenii te admira pentru stabilitatea de care dai dovada. Nu iei niciodata decizii pripite, preferand un plan metodic pentru fiecare idee pe care o ai. Esti sincer si oamenii se pot baza oricand pe ajutorul tau. Domeniile care ti se potrivesc cele mai bine sunt constructiile, ingineria, cercetarea si IT.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Numarul Vedic 5 = Negociatorul

Entuziasmul tau este de-a dreptul contagios, iar oamenii din viata ta nu se pot satura de farmecul pe care il emani! Daca Numarul tau Vedic este 4, esti o persoana cu un spirit aventuros, extrem de comunicativa si interesata de caracterul celor din jur. Iti faci prieteni noi extrem de usor datorita istetimii, energiei si personalitatii juviale pe care le emani. Iti place sa inveti din propriile experiente si nu suporti sa fii obligat sa urmezi parerile semenilor. Te-ai nascut pentru a calatori si inveti cu mare rapiditate limbile straine. Comunicarea este punctul tau forte.

Numarul Vedic 6 = Pacifistul

Oamenii te admira pentru dulceata sufletului tau si pentru atitudinea calma si pasnica. Esti o persoana careia ii place sa ii ajute pe ceilalti si te critici singura atunci cand lucrurile nu ies asa cum te-ai fi asteptat. Iti place sa duci o viata simpla, insa de calitate. Prietenia si armonia sunt elemente cheie pentru bunastarea ta si de aceea te straduiesti sa iti mentii toate relatiile pozitive. Ai tendinta sa fii impartiala si obiectiva si te preocupa sentimentele celorlalti. Meseria care ti se potriveste cel mai bine este in domeniul juridic sau de comunicare.

SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Susține-ți frumusețea din interior! Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri