8 Februarie 2012 publicat în Cariera 49 share-uri

Poate ca Steve Jobs a disparut, dar creatiile sale vor ramane vii pentru mult timp, schimband si imbunatatind vietile celor care le utilizeaza. Iar principiile sale vor ajuta, probabil, la formarea unor alti inovatori, care sa duca viziunea sa mai departe.

Cand vine vorba de inovatie, presedintele Apple, Steve Jobs, este o legenda. Iar, pentru a intelege in profunzime filozofia lui, cunoscutul jurnalist de afaceri, Carmine Gallo, a intervievat sute de profesionisti de succes — de la manageri si intreprinzatori, la profesori si consultanti.

Acestea sunt cele sapte principii ale inovatiei, ce-l au ca sursa de inspiratie pe insusi Jobs:

1. Faceti ceea ce va place. Ganditi-va diferit la cariera dumneavoastra.

2. Puneti-va amprenta asupra universului. Ganditi-va diferit la viziunea dumneavoastra.

3. Puneti-va mintea la contributie. Ganditi-va diferit la modul in care ganditi.


4. Vindeti visuri, nu produse. Ganditi-va diferit la clientii dumneavoastra.

5. Spuneti „nu“ la o mie de lucruri. Ganditi-va diferit la design.

6. Creati experiente marete. Ganditi-va diferit la experienta oferita de brand-ul dumneavoastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

7. Fiti stapani pe mesajul pe care il transmiteti. Ganditi-va diferit la povestea dumneavoastra.

Poate ca Steve Jobs a disparut, dar creatiile sale vor ramane vii pentru mult timp, schimband si imbunatatind vietile celor care le utilizeaza. Iar principiile sale vor ajuta, probabil, la formarea unor alti inovatori, care sa duca viziunea sa mai departe.

Carmine Gallo este consilier pe probleme de comunicare pentru unele dintre cele mai admirate branduri din lume, printre care si Intel, Chase, IBM, Nokia, SanDisk, The Home Depot sau Hyundai.

Gallo este redactor la Bloomberg BusinessWeek si Monster.com, important orator si sustinator de seminarii, avand aparitii la CNBC, NBC, MSNBC.com, BNET, Forbes.com si in New York Times, Wall Street Journal si Investor’s Business Daily. Este fost pre-zentator TV si ziarist financiar, castigator de premii Emmy ca jurnalist pentru CNN, CBS, CNET, Fox si Paul Allesn’s TechTV.

Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. Leagăn pentru toată copilăria Îți doresc timp…

Gallo a ocupat pozitia de vicepresedinte pentru Ketchum, una dintre cele mai cunoscute firme de relatii publice la nivel global, inainte de a-si infiinta propria firma de consiliere in comunicare si sustinere de prezentari, Gallo Communications Group.

Gallo locuieste in San Francisco Bay cu sotia si cele doua fiice. Puteti afla mai multe despre el pe site-ul: www.carminegallo.com


Autor: Carmine Gallo

Carte aparuta la Editura Curtea Veche


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri