14 Noiembrie 2018 publicat în Animalutze 1 share-uri

Indiferent de materialul din care este confecționată pe fața exterioară, o zgardă bună trebuie căptușită cu un material moale la interior.

Indiferent de rasa câinelui pe care îl ai, animalul tău de companie ar trebui ca să poarte o zgardă pentru câini din petshop cu un medalion pe care să fie înscrise informații despre cum poate să fie contactat stăpânul, așa încât oricine îl găsește să poată restitui prompt, în caz de pierdere a acestuia.

Zgarda, un accesoriu absolut necesar oricărui câine

Un câine aflat la plimbare este în elementul său și, asemeni unui copil, ar sta și o veșnicie afară dacă ar fi lăsat. Tocmai din acest motiv, alături de o lesă bună, rolul zgărzii este esențial, deoarece doar astfel stăpânul îl poate convinge să se întoarcă în casă atunci când timpul de distracție în aer liber se termină.

Zgărzile au devenit în ultima vreme adevărate accesorii de fashion canin care definesc stilurile diverșilor prieteni necuvântători, spunând în egală măsură câte ceva și despre proprietarii acestora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Philips Avent lansează cele mai inovatoare biberoane de până acum, modelul Natural Response care imită forma și comportamentul sânului și se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Pe locuri, fiți gata....sport! Modele de pantofi ideali pentru alergare

Deși pe vremuri hamul era foarte folosit, se pare că acesta nu este totuși potrivit pentru toți câinii, fiind mai degrabă utilizat la dresaj și nu pentru plimbările obișnuite. Ce-i drept, hamul protejează gâtul câinilor mai nebunatici care trag de lesă puternic, previne leziunile localizate la nivelul traheei, însă dacă stăpânul animalului capătă un pic de dexteritate se poate evita acest lucru și folosind o zgardă potrivită.

Zgărzile din piele naturală erau foarte recomandate în trecut, dar acum sunt evitate de către unii proprietari deoarece aceștia consideră că umiditatea (transpirația) poate lărgi aceste modele de zgărzi care se pot rupe în timpul unor mișcări bruște făcute de câini și aceștia pot fugi.

Nu este și cazul zgărzilor din piele trainică, însă prețul acestor accesorii poate să fie foarte ridicat. O variantă ar fi să se opteze pentru o zgardă din piele sintetică.

Indiferent de materialul din care este confecționată pe fața exterioară, o zgardă bună trebuie căptușită cu un material moale la interior pentru asigurarea unui confort suplimentar câinelui ce o poartă.

Crocs schimbă regulile styling-ului prin cele mai noi colecții Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Când cumperi mâncare din petshop, comandă și o zgardă nouă pentru câinele tău!

În petshop-urile online se găsesc modele variate de zgărzi, așa încât alături de achiziția de hrană uscată de calitate pentru câini, stăpânii ar trebui să comande și una sau chiar două asemenea accesorii canine.

Oricum, e mai simplu de ales o zgardă bună, decât niște alimente perfect echilibrate nutritiv pentru un câine.

În top rămân în continuare crochetele premium, mai ales că se pot alege cele potrivite în raport de vârsta cățelului, rasă, nivel de activitate  și, desigur, de ceea ce a recomandat medicul veterinar.

Mai sunt unii proprietari tradiționaliști de câini care consideră că este mai bine ca să le prepare ei înșiși hrana zilnic, de acest lucru este cu mult mai dificil decât am putea crede la prima vedere, chiar dacă stăpânii în cauză au suficient timp la dispoziție.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

În afară de răbdare și atenție, chiar de dexteritate la pregătit mâncarea canină, le mai trebuie și niște cunoștințe în materie de nutriție căței destul de avansate. În plus, ar trebui ca să cunoască în amănunțime nevoile animalului lor, necesități care variază în funcție de mulți factori.

Tot mai bune sunt crochetele din petshop, pentru că sunt perfect cântărite, au compoziția potrivită și de aceea nu există riscul apariției unor probleme de sănătate ale câinelui din cauza unei hrăniri improprii.

Foto homepage: Jaromir Chalabala /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri