15 Mai 2012 publicat în Animalutze 4 share-uri

Raspunde provocarii Purine ONE timp de trei saptamini, hranindu-ti pisica exclusiv cu Purina ONE si vei vedea diferenta.

Noua formula Purina ONE vine cu o serie de beneficii evidente. In primul rand pentru pisica ta, dar, vei vedea, si pentru tine. Purina ONE cu formula Actilea este special creata pentru a ajuta la imbunatatirea sanatatii generale a pisicii tale. Iar de sanatatea ei te vei bucura si tu!

Cele trei ingrediente cheie ale produselor: prebioticele, antioxidantii si drojdia incep sa actioneze la nivelul intestinului, raspandind beneficiile la nivelul intregului organism al pisicii, pentru a sustine sistemele naturale de aparare ale acesteia, in special cel imunitar. Purina ONE cu formula Actilea activeaza potentialul maxim al celor 4 sisteme naturale de aparare ale pisicii tale: sistemul imunitar, digestiv, piele si blana si sistemul urinar.

Raspunde provocarii Purine ONE timp de trei saptamini, hranindu-ti pisica exclusiv cu Purina ONE si vei vedea diferenta. Primul semn va fi un apetit crescut al pisicii tale, care se va bucura de gustul delicios. Inca din prima saptamana vei observa un nivel crescut de energie, datorat nutritiei complete, echilibrate si de inalta calitate. In cea de-a doua saptamana pisica ta va avea blana mai lucioasa, pielea mai fina si ochii mai luminosi, datorita surselor de acizi grasi Omega3 si 6 si a vitaminelor si mineralelor esentiale continute de Purina ONE. Pe termen lung, imunitatea pisicii tale va creste, datorita imuno-ingredientelor (drojdie, prebiotice si antioxidanti).

Si pentru ca pisicile adora diversitatea, Purina ONE ofera o gama variata de produse, care sa mentina treaza curiozitatea pisicii tale, in fiecare zi. Carne sau peste combinate cu surse de carbohidrati inalt digestibili, cum ar grau sau orez, fac din Purina ONE o hrana echilibrata si apetisanta in acelasi timp.

Intra pe www.purinaone.ro si afla mai multe ingrediente despre Purina ONE cu Actilea si provocarea de 3 saptamani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri