Diana Gamulescu este o mamica tanara care a lansat o afacere, din dorinta de a-i ajuta pe alti parinti asemeni ei. Cand observa ca e nevoie de mai multa implicare intr-un domeniu in care nimeni nu isi asuma responsabilitate, sau mai rau, ceilalti nici nu constientizeaza macar ca ar exista probleme, femeile apuca 'haturile' si transforma lumea...

Ne-am dat intalnire cu Diana Gamulescu intr-o dupa-amiaza de inceput de primavara. La birou era agitatie, agitatie peste tot… Dar noi eram decise sa sfidam limitele din jur. Trei fete - doua jurnaliste, Iulia S. si Iulia D. de la Garbo si Diana, de la Micolino.

Ma asteptam sa fie o intalnire productiva, in care sa punem la cale proiecte noi, mai ales pentru ca o stiam pe Diana ca profesionista. Inainte sa ramana insarcinata si apoi sa devina mamica a doi baietei - gemeni, Diana activa ca om de PR, la un nivel foarte inalt, ceea ce ma facea inca de pe atunci sa o admir foarte tare. Nici nu m-a mirat ca, acum cand baieteii au 1 an si 9 luni, Diana ma suna si imi spune ca vrea sa imi povesteasca despre un nou proiect. Nu m-a mirat deloc sa aud ca, mai mult decat o mamica extraordinara, a ramas aceeasi femeie cu multe idei inteligente si curajul de a le pune in practica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Nu ma asteptam insa ca intalnirea noastra sa devina atat de emotionala… Cred ca interviul cu Diana Gamulescu a fost cel mai deosebit din cate am realizat pana acum. Ne-au aparut lacrimi in ochi atunci cand Diana ne-a povestit despre nasterea baieteilor ei, atunci cand ne-a aratat hainute delicate de prematuri si pe care le putem gasi pe site-ul Micolino, modele pe care le-au purtat si gemenii atunci cand erau fiinte de dimensiunea unor papusi. Iata cam ce poate sa creeze energia a trei femei sensibile ce s-au intalnit ca sa povesteasca despre noi proiecte, despre viata, despre societate.

Diana ne-a povestit despre Micolino, adica debutul ei in afaceri. Si indraznesc sa afirm ca ea a descris, prin experienta personala, un alt mod de a face business. Acesta este motivul pentru care nu am intrebat-o pe Diana despre cifre si investitie... ci despre mecanismul emotional din spatele proiectului Micolino.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Este ceva ce intuiesc ca fiind o noutate in cadrul societatii noastre. Simt ca traim intr-un moment in care, cu o forta de alt tip, femeile reusesc sa rastoarne sisteme de valori. Diana este o mamica care vrea sa faca o afacere din suflet, pentru ca vrea sa ii ajute pe alti parinti asemeni ei. Auzi destul de rar o asemenea perspectiva, dar cred ca ar trebui sa incepem sa ne obisnuim. Prin forta lor, prin modul lor de “a face”, femeile transforma lumea. Cand observa ca e nevoie de mai multa implicare intr-un domeniu in care nimeni nu isi asuma responsabilitate, sau mai rau, nici nu constientizeaza macar ca ar exista probleme, femeile apuca "haturile" si transforma lumea…

Interviu cu Diana Gamulescu -  Micolino

Garbo.ro: Diana… din proaspat mamica te-ai transformat in antreprenoare – Cum ti-a venit ideea de a lansa Micolino si de a crea Comunitatea parintilor de gemeni?

Diana Gamulescu: A fost o perioada foarte lunga in care ne-am dorit copii si… in urma unui tratament prin care am trecut, s-a intamplat si minunea. A urmat o sarcina delicata care s-a incheiat mai devreme, adica… am nascut prematur doi baietei. Ideea de a lansa Micolino a venit firesc. In urma experientei mele, m-am intrebat care sunt provocarile unor parinti cu gemeni, care sunt provocarile unei mame de gemeni – “Cum te imparti tu, ca mama, la doi copii?”

Avand grija de cei doi bebelusi, am descoperit niste solutii care nu existau pe piata din Romania. S-au acumulat o multime de lucruri de care aveam nevoie, lucruri utile, fascinante, inovative care pot usura viata unor parinti. In momentele acelea m-am intrebat: “Cum de nu exista si pe piata de la noi asa ceva, cum ar fi de exemplu un port-bebe dublu sau carti despre cum sa iti cresti gemenii?”. Sunt lucruri care iti usureaza viata de parinte. Asa a aparut Micolino, un site care vinde astfel de produse, foarte greu de gasit pana acum in Romania, dar care sunt atat de folositoare mamicilor si taticilor.  Tot in aceasta idee, de a ajuta, am lansat si o comunitate – Comunitatea parintilor de gemeni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri