7 Martie 2013 publicat în Social 44 share-uri

Facebook – pericol pentru iubire? Facebook-ul influenteaza modul cum ne despartim, de ce ne despartim si cum ne comportam dupa despartire.

Cercetatorii au gasit ca intr-adevar, astazi, Facebook schimba total modul cum relationam in iubire. Reteaua sociala influenteaza pana si modul cum ne despartim, de ce ne despartim si cum ne comportam dupa.

Galena Rhoades, cercetatoare in domeniul psihologiei la Universitatea din Denver spune: „Sunt foarte convinsa ca Facebook joaca un rol major in formarea sau destramarea relatiilor astazi”. Parerea ei are la baza numeroase cercetari care au fost facute in ultimi ani in domeniul psihologiei, sociologiei si antropologieie contemporane. Iar, intre altele, ultimele studii cu privire la comportamentul oamenilor in online si in mod particular pe Facebook, arata ca reteaua sociala nu face prea bine realtiilor de iubire.

Dintre toate metodele de conectare la comunitati online, Facebook este cea mai populara. Pagina noastra de Facebook este locul in care ne povestim vietile, este locul unde trairile noastre sunt exprimate cu mare darnicie pe de-o parte si datorita modului cum e construita reteaua pentru utilizatori. Compania americana are parte de numeroase critici si procese in care este acuzata de violarea intimitatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Reteaua de socializare ofera foarte multe informatii in legatura cu utilizatorii sai, ceea ce pana la urma, ne face sa fim foarte vulnerabili. "Prietenii" nostri virtuali pot afla aproape totul despre noi, doar cu ajutorul catorva click-uri.

Intre parteneri, acest aspect poate crea probleme serioase, stimuland gelozia si alte tensiuni de cuplu, dupa cum arata studii recente.

Potrivit departamentului de psihologie de la Universitatea canadiana Guelph, Facebook poate duce la situatii serioase datorita modului cum pe Facebook devin vizibile foarte multe informatii despre viata noastra: ce facem, cu cine iesim, cu ce prieteni aparem in fotografii, etc. Si, in definitiv, cine nu isi pune intrebari atunci cand observa in mod reptat ca, in pozele de la serviciu, alaturi de sot apare o tipa in ipostaze mai mult decat prietenoase. Si nici nu ne pica prea bine sa vedem ca una dintre cele mai bune prietene converseaza mai mult decat amical si imparte like-uri cu generozitate, fostului iubit!

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Ai avut probleme in cuplu din cauza Facebook? – intreaba site-ul incastreasures.hubpages.com. 86% dintre respondenti au spus ... „Da!”
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri