Reiki constituie un sistem japonez de vindecare ce presupune canalizarea "energiei universale" in diverse zone ale trupului cu ajutorul mainilor. Pentru a-ti stimula si a-ti revitaliza corpul si sufletul, iti propunem cateva exercitii simple de respiratie si atingere care au la baza principii si tehnici Reiki.

Este normal ca la sfarsitul unei zile de munca sa nu mai dispunem de acelasi tonus energetic ca la inceputul zile sau ca buna dispozitie sa fie inlocuita printr-o stare de spirit negativa. Sunt atatea probleme care trebuie rezolvate, atatea drumuri de strabatut, atata graba si responsabilitate de a face totul cat mai repede si mai eficient. Multe... si toate... in atat de putin timp... In aceste conditii mai putem oare sa incepem si ziua urmatoare la fel de dinamici si cu acelasi neobosit avant?

Se poate, daca invatam sa ne si relaxam. Reiki constituie un sistem japonez de vindecare ce presupune canalizarea "energiei universale" in diverse zone ale trupului cu ajutorul mainilor. Pentru a-ti stimula si a-ti revitaliza corpul si sufletul, iti propunem cateva exercitii simple de respiratie si atingere care au la baza principii si tehnici Reiki. Dupa ce le vei executa, iti vei recupera atitudinea pozitiva, te vei simti mai relaxat, mai stapan pe tine si mai putin irascibil:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

-Intinde-te pe spate, intr-o pozitie cat mai relaxanta si inchide ochii. Incearca sa te concentrezi asupra respiratiei tale, fii atent la ritmul ei si acorda atentie felului in care aerul intra si iese in plamani.

-Imagineaza-te apoi ca te afli in locul tau preferat si indruma-ti respiratia spre acel loc. Vizualizeaz-o si percepe-o ca pe Energia Vitala Universala ce iti inunda intreg trupul. Canalizeaza aceasta energie in maini si las-o sa se amplifice in mod creator. Constata ulterior cum aceasta energie se imprastie pornind de sub palmele tale in tot trupul.

-Pasul urmator presupune sa-ti asezi mainile pe acea parte a trupului ce acumuleaza cel mai mult stresul si energia negativa. Bazeaza-te pe simturile tale si pe ce iti spun ele pentru a localiza cea mai incordata zona.

-Dupa un interval de maxim zece minute, reorienteaza energia mainilor intr-o alta zona a corpului, repetand procedura anterioara. Chiar daca o sa constati ca in aceasta zona ritmul respiratiei se modifica, nu-ti intrerupe relaxarea.

-Concentreaza-te apoi asupra altor doua portiuni ale trupului si descarca energia in ele.

-Dupa ce ai urmat toti acesti pasi, urmand toate etapele de mai sus, iti poti deschide ochii incet, intorcandu-te la starea anterioara de constienta in care erai atent la stimulii interni si externi. La final, trebuie sa te simti fortificat si relaxat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri