23 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Numarul Puterii incepe sa isi exercite influenta in jurul varstei de 40 de ani, urmand ca ulterior aceasta sa creasca treptat. Este un numar ce detine o energie puternica si care iti poate arata traseul, telul, destinatia la care trebuie sa ajungi in viata.

Numarul 6 al Puterii

Numarul 6 al puterii este un numar al relatiilor si al conexiunilor intre oameni. Stralucesti atunci cand reusesti sa faci cel mai bine ceea ce iti dicteaza instinctele si sufletul tau, cand esti ceea ce simti ca esti, cand poti face ceea ce iti doresti cu adevarat sa faci. Excelezi ca parinte, doctor, profesor, scriitor etc si te dedici 100% rolului pe care ti-l asumi. Te daruiesti celorlalti, te daruiesti meseriei, te daruiesti unui scop anume si de aici vine intreaga ta putere interioara.

Numarul 7 al Puterii

Numarul 7 al puterii aduce cu sine dorinta de evolutie spirituala si de a acumula intelepciune si cunoastere. Urmaresti sa intelegi cat mai multe si sa-si dezvolti curiozitatea mentala. Puterea ta consta din influenta spirituala pe care o ai asupra celorlalti. Poti fi in viata un lider spiritual remarcabil. Reusesti sa spargi vechile patternuri de gandire si sa te aliniezi unui sistem de gandire deschis, inovator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Numarul 8 al Puterii

Numarul 8 al puterii aduce cu sine recunoasterea, puterea, autoritatea. Ai o personalitatea puternica si abilitati deosebite care te vor face remarcat de-a lungul vietii si te vor ajuta sa te plasezi in pozitii de putere. Te impui cu usurinta, la fel si ideile tale. Foarte posibil sa te realizezi material mai ales in a doua parte a vietii, prin propriile forte.

Numarul 9 al Puterii

Numarul 9 al puterii atrage dupa sine dorinta de a face bine umanitatii si de a servi intereselor ei, de a contribui cu ceva anume la imbunatatirea conditiei umane sau cel putin la infrumusetarea ei. Puterea ta este data de faptul ca intelegi complexitatea naturii umane si ii privesti pe ceilalti si actiunile lor in consecinta, ca pe un intreg aflat in continua dezvoltare si evolutie. Poti opta pentru meseria de actor, regizor, om de litere sau de stiinta etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri