12:07, 22 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 559 share-uri

Exista 7 chakre majore sau centre de energie in corpul nostru, fiecare fiind in corespondenta cu frecventa vibrationala de o anumita culoare din Univers, influentandu-ne la nivel emotional, spiritual si la nivelul starii de bine. Atunci cand chakrele noastre sunt aliniate cu aceasta curgere de energie universala, fiecare aspect al vietii noastre devine armonios si plin de fericire. Atunci cand chakrele tale sunt in echilibru, iti recapeti sanatatea, iar pasiunea si dragostea fata de viata renasc.

Prin intermediul afirmatiilor pozitive repetitive, reusim sa restabilim curgerea energiei vibrationale prin cele 7 chakre.

Foto: Shutterstock.com; chakre; cele 7 chakre, femeie, meditatie

Citeste si:
FRANCIZA DE INFRUMUSETARE NO+VELLO AJUNGE SI IN FAGARAS
FRANCIZA DE INFRUMUSETARE...

1. MULADHARA, Chakra Radacina

Chakra radacina este localizata la baza coloanei si ii corespunde culoarea rosu. Aceasta chakra are legatura cu instinctele umane de baza, cum ar fi instinctul pentru supravietuire, securitatea si stabilitatea.

Afirmatie: „Sunt o fiinta divina de lumina si sunt in pace, protejata si in siguranta.”

Citeste si:
Tăierea și vindecarea Cordonului Eteric - Firul energetic invizibil...
Tăierea și vindecarea...

2. SVADHISTHANA, Chakra Sacrala

Chakra Sacrala este localizata in zona abdomenului inferior, iar culoarea sa este oranj. Aceasta chakra are legatura cu sistemul reproducator, la nivel fizic, cu creativitatea, cu bucuria si relatiile, la nivel emotional; de asemenea reprezinta eneregia si pasiunea noastra, la nivel spiritual.

Afirmatie: „Radiez, sunt frumos/oasa si puternic/a si ma bucur de o viata sanataosa si pasionanta.”

3. MANIPURA, Chaka Plexului Solar

Chaka Plexului Solar este localizata in zona stomacului, de aceea joaca un rol important in digestie si straluceste in galben. Aceasta chakra are legatura cu dezvoltarea noastra si apartine intelectului, puterii noastre personale, controlului si evolutiei spirituale.

Afirmatie: „Primesc puteri benefice si succes in tot ceea ce intreprind.”


Foto homepage: Shutterstock.com, meditatie, flamingo, paradis, fata frumoasa


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri