22 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 13 share-uri

Exista 7 chakre majore sau centre de energie in corpul nostru, fiecare fiind in corespondenta cu frecventa vibrationala de o anumita culoare din Univers, influentandu-ne la nivel emotional, spiritual si la nivelul starii de bine. Atunci cand chakrele noastre sunt aliniate cu aceasta curgere de energie universala, fiecare aspect al vietii noastre devine armonios si plin de fericire. Atunci cand chakrele tale sunt in echilibru, iti recapeti sanatatea, iar pasiunea si dragostea fata de viata renasc.

Prin intermediul afirmatiilor pozitive repetitive, reusim sa restabilim curgerea energiei vibrationale prin cele 7 chakre.

Foto: Shutterstock.com; chakre; cele 7 chakre, femeie, meditatie

1. MULADHARA, Chakra Radacina

Chakra radacina este localizata la baza coloanei si ii corespunde culoarea rosu. Aceasta chakra are legatura cu instinctele umane de baza, cum ar fi instinctul pentru supravietuire, securitatea si stabilitatea.

Afirmatie: „Sunt o fiinta divina de lumina si sunt in pace, protejata si in siguranta.”

2. SVADHISTHANA, Chakra Sacrala

Chakra Sacrala este localizata in zona abdomenului inferior, iar culoarea sa este oranj. Aceasta chakra are legatura cu sistemul reproducator, la nivel fizic, cu creativitatea, cu bucuria si relatiile, la nivel emotional; de asemenea reprezinta eneregia si pasiunea noastra, la nivel spiritual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Maitri: Ce afirmație îți poate vindeca suferința spirituală? Mantre puternice pentru vindecarea sufletească și fizică Cum să vorbim ca să fim auziți? Experții recomandă întrebările esențiale pentru a crea conexiuni autentice

Afirmatie: „Radiez, sunt frumos/oasa si puternic/a si ma bucur de o viata sanataosa si pasionanta.”

3. MANIPURA, Chaka Plexului Solar

Chaka Plexului Solar este localizata in zona stomacului, de aceea joaca un rol important in digestie si straluceste in galben. Aceasta chakra are legatura cu dezvoltarea noastra si apartine intelectului, puterii noastre personale, controlului si evolutiei spirituale.

Afirmatie: „Primesc puteri benefice si succes in tot ceea ce intreprind.”


Foto homepage: Shutterstock.com, meditatie, flamingo, paradis, fata frumoasa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri