20 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Omul intelept spune… voi decideti daca ii urmati sau nu sfaturile. Descopera care sunt cele 10 reguli pentru a trai ale omului intelept si lucrurile pe care le invatam de la acesta.

7. Nu te astepta ca ceilalti sa fie intotdeauna de acord cu tine. Daca sunt intotdeauna de acord cu tine, vei crede ca ai intotdeauna dreptate.

De aceea, omul intelept spune sa te bizui pe cei care au pareri diferite de ale tale si astfel sa inveti de la ei si sa devii mai intelept…

8. Nu te astepta sa primesti nimic in schimb atunci cand ajuti pe cineva. Daca astepti ceva in schimb, atunci vei deveni inclinat catre egoism.

De aceea, omul intelept spune sa uiti si sa fii multumit doar cu ajutorul pe care l-ai acordat…

9. Nu te astepta sa castigi mai mult decat energia si eforturile pe care le-ai investit. In cazul in care castigi mai mult decat ai merita in urma eforturilor cu care ai contribuit, atunci vei avea ganduri rele care iti vor impiedica progresul.

De aceea, omul intelept spune sa fii multumit cu profituri decente…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

10. Nu incerca intotdeauna sa-ti motivezi sentimentele de victimizare. Daca vrei sa te justifici pe tine insuti, atunci va trebui sa arunci vina asupra altcuiva sau asupra a altceva.

De aceea, omul intelept spune ca prin aceasta experienta poti sa deschizi usa autodisciplinei…

Sursa: www.kimsookarate.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri