9 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Numarul destinului, in ciuda denumirii sale, nu este precum un ochian la capatul caruia, printr-o mica deschizatura sa iti poti vedea viitorul. Acest numar nu iti prezice viata, pentru ca tu insuti trebuie sa decizi ce faci cu viata ta, iar optiunile sunt infinite. Numarul destinului este insa calea care te va duce catre destinatie, dupa cum iti sunt alegerile. Reprezinta energia ciclica in care ai intrat in ziua nasterii tale.

Acest lucru nu poate fi schimbat, chiar daca… la prima vedere e posibil sa iti doresti sa fi avut o cale mai usoara, sau poate o alta. Energia numarului destinului sta cu tine toata viata. Este energia pe care o porti in suflet, indiferent de alte cicluri din viata ta. Cand numarul destinului este acceptat si inteles, iar cand provocarile sale au fost indeplinite, energia sa iti va da o forta incredibila.

Energia destinului tau este compusa din toate numerele din care este compusa data ta de nastere. Calculul numarului destinului este foarte simplu. Practic, nu trebuie decat sa faci cateva adunari simple.
De exemplu, daca te-ai nascut in data de 9 aprilie (a 4-a) 1988, numarul destinului tau il vei afla astfel:

Aduna 9+4+1988 = 2001 Adunam apoi cifrele rezultatului, pana obtinem un numar compus dintr-o singura cifra, in cazul nostru 2+0+0+1 = 3.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul destinului 1

Daca numarul destinului tau este 1, viata te va invata cat de important este sa ai incredere in tine insuti si sa iti satisfaci nevoia de independenta.

Numarul destinului 1 iti aduce enorm de mulat energie pozitiva, esti in consecinta, o fire foarte optimista. Ai tendinta de a nega partile mai urate ale vietii, fara a lua in calcul ca totusi, acestea exista. Trebuie sa ai mare grija in aceasta privinta, caci a nega existenta unor probleme, nu iti ofera si solutii potrivite pentru rezolvarea lor.

E adevarat, vrei sa fii mereu la volanul vieti tale, vrei sa ai mereu controlul a ceea ce ti se intampla si faci acest lucru folosindu-te de un magnetism unic pe care il detii. Atragi cu usurinta succesul. Poti sa ai grija de tine insuti, esti o persoana increzatoare si optimista si, cu siguranta, stii ce vrei. S-ar putea chiar sa iti doresti lucruri destul de neobisnuite.

Exista de asemenea riscul sa intri si in valtaorea adictiilor de tot felul – alcool, tutun, distractii, sau poate chiar persoane, ceea ce nu este benefic pentru viata ta. Acestea sunt provocari pe care trebuie sa le depasesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri