In prezenta lui Vittorio Missoni a fost inaugurat pe 15 mai primul magazin M MISSONI din Romania.
In prezenta lui Vittorio Missoni a fost inaugurat pe 15 mai primul magazin M MISSONI din Romania. La evenimentul oraganizat in colaborare cu Urban Event, Otter Distribution, detinatorul licentei M Missoni a invitat-o pe Andreea Raicu sa devina “good luck charm beauty” si sa taie panglica inaugurala a boutique-ului din Baneasa Shopping City.

Linia M MISSONI este o prezenta unica, rafinata si admirata in toate marile centre de moda internationale pentru stilul si calitatea inconfundabile. Numeroase vedete prezente si cunoscatori ai modei au apreciat colectia de vara M Missoni plina de culoare, eleganta, imprimeuri si materiale rafinate.

Cele mai admirate au fost rochiile vaporoase din matase imprimata, celebrele tricotaje muticolore care au facut celebra marca MISSONI si bluzele si jachetele elegante, in cromatica spectaculoasa: ciclam, turcoaz, portocaliu, albastru, rosu, verde, argintiu, auriu si ivoire. Costumele de baie si vestimentatia pentru plaja realizata din tricotaje si matase cu aplicatii din pietre si paiete mari din plastic au facut deliciul doamnelor prezente la lansare.

Localizat intr-o zona comerciala de lux a capitalei, in Baneasa Shopping City, boutique-ul se intine pe o suprafata de 130 metri patrati, oferind cumparatorilor intreaga colectie M MISSONI a sezonului pv2008.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri