Cum primavara, desi timida, isi intra usor in drepturi, m-am gandit sa va ajutam, pe voi cei dragi din viata unei familii cu bebelus prematur sa le fiti alaturi in continuare, dar sa-i si protejati in acelasi timp.

Diana Gamulescu - Expert Garbo

www.micolino.ro

_____

Suportul este foarte important si dupa externare, asa ca ramaneti alaturi de ei indiferent de varianta: telefonati-le, mergeti in vizita, dati-le sms-uri, mailuri etc. Sa aveti o primavara minunata!

Scrisoare de la bebelusul prematur!

Draga familie si prieteni,

Sunt foarte fericit ca in sfarsit am ajuns in punctul calatoriei mele in care sa zic: VIN ACASA! Am intampinat atatea si atatea obstacole, incat pe zi ce trece am devenit mai puternic.

Mami, tati nu va pot multumi indeajuns pentru spriinul, intelegerea, suportul si dragostea pe care mi-ati oferit-o pana acum atat voi cat si ceilalti. Multi dintre voi ne-ati fost alaturi si apreciem cu adevarat fiecare ajutor, gand, rugaciune.

Acum ca voi merge acasa, ma intreb daca oare ma veti sustine in continuare pe masura ce cresc. Va rog sa tineti minte ca inca sunt mic si chiar daca nu mai sunt in spital, voi continua sa am nevoi speciale doar din prisma faptului ca m-am nascut inainte de termen.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cele mai încurajatoare citate despre succes

Sistemul meu imunitar nu este complet dezvoltat, asa ca am nevoie sa intelegi ca nu vreau sa ma vizitezi daca esti bolnav. Chiar daca te confrunti cu o raceala de inceput, te rog nu ma vizita.

Stiu ca vrei sa te intalnesti cu mine, sa ne cunoastem, dar si o raceala comuna pe mine ma afecteaza.

Cand veniti la mine, va rog sa va descaltati la usa si sa va spalati pe maini cand intrati cu mine in contact. Mami si tati au o sticla mare de dezinfectant, asa ca dati-va pe maini inainte de a ma tine in brate.

Sistemul meu respirator este inca vulnerabil, de aceea va rog daca veniti la mine in vizita sa nu va parfumati. Daca fumezi, trebuie sa stii ca inainte de intra cu mine in contact, trebuie sa iti schimbi hainele si sa nu fi fumat nimic inainte. Plamanii mei sunt foarte sensibili pentru astfel de mirosuri.

Foto: bebe si cartea de colorat @ Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri