Este vesel, haios si nastrusnic. Are replici amuzante si ii place sa faca spectacol. Copilul tau, cel cu nenumarate talente, poate deveni superstar, iar o tara intreaga il va vedea la televizor. Cum este posibil acest lucru? Simplu!
Concursul „Cris-Tim te face superstar!” se adreseaza copiilor cu vârste cuprinse intre 3 si 7 ani si se desfasoara in perioada 17 martie – 13 aprilie 2014. Pentru a participa, incarca o inregistrare video pe site-ul superstar.cristim.ro in care copilul tau sa spuna „Salam Sasesc” si sa raspunda la intrebarea „Daca ai fi tu mama mea, si eu copilul, ce m-ai pune sa fac?”.

Pe baza voturilor publicului, saptamânal, vor fi alesi cinci copii. Din acestia, un juriu format din doi reprezentanti ai departamentului de marketing Cris-Tim, regizorul spotului si directorul de creatie al agentiei de publicitate va alege doi finalisti. La sfârsitul celor patru saptamâni de concurs, opt copii vor fi distribuiti in noua reclama Salam Sasesc de la Cris-Tim, având sansa la celebritate. Ei vor duce mai departe povestea Salam Sasesc inceputa in 2002 de Luiza Lucuta, dovedindu-si talentul care ii va transforma intr-un veritabil superstar.

Pentru mai multe detalii despre concurs, acceseaza site-ul superstar.cristim.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri