In adancul inimilor noastre stim ca am putea face orice, daca pur si simplu am indrazni. Singurul lucru care ne impiedica este teama.

In adancul inimilor noastre stim ca am putea face orice, daca pur si simplu am indrazni. Singurul lucru care ne impiedica este teama. Teama de esec, de a face o impresie proasta, de a-i incurca pe ceilalti, de a nu ne ridica la standardele altora sau ale noastre, de a claca, ori chiar teama de succes. Ea este o piedica serioasa in calea actiunii, astfel ca ramanem mereu blocati, asteptand sa ne salveze si sa ne ajute ceva sau cineva pentru a rezolva orice problema.

Suntem mereu dependenti de o persoana, de circumstante, cand in realitate fiecare dintre noi are puterea de a infrunta viata cu acel curaj care ne poate aduce tot ceea ce ne dorim.

"Indrazneste sa castigi!" este cartea care iti va da impulsul sa actionezi in loc sa eziti, sa spui ceea ce trebuie atunci cand esti tentat sa taci si sa preiei initiativa in loc sa lasi pe oricine altcineva sa actioneze in locul tau. Iti va dovedi ca nu este suficient sa ai aspiratii si visuri, ci ca detii cu adevarat potentialul sa le atingi si sa le implinesti, obtinand rezultate uimitoare. Jack Canfield si Mark Victor Hansen, autorii bestsellerului Factorul Aladdin si ai seriei de succes Supa de pui pentru suflet, ofera publicului o noua carte care ne invata cum sa gandim ca niste invingatori si sa credem in ceea ce putem deveni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Succesul te asteapta, trebuie doar sa INDRAZNESTI SA CASTIGI!

Autor: Jack Canfield, Mark Victor Hansen
Colectia: Cunoastere si Autoeducare MOTIVATIONAL
Editura Amaltea - Cele mai bune carti de dezvoltare personala!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri