Sambata, 2 octombrie, intre orele 9:00 -12.00, la Palatul National al Copiilor, totii posesorii si iubitorii de animale de companie sunt invitati sa sarbatoreasca impreuna Ziua Mondiala a Animalelor.

Comunicat de presa

Sambata, 2 octombrie, intre orele 9:00 -12.00, la Palatul National al Copiilor (intrarea principala), Pedigree si Whiskas pastreaza traditia si ii invita pe toti posesorii si iubitorii de animale de companie pentru a sarbatori impreuna Ziua Mondiala a Animalelor.

Pentru cea de-a saptea editie a Zilei Mondiale a Animalelor, organizatorii au pregatit un eveniment special din care nu vor lipsi concursurile cu premii, jocurile antrenante, sfaturile utile pentru ingrijirea animalelor de companie, momente de dresaj pentru catei, muzica buna si multa buna-dispozitie.

Invitatii speciali, maestrii in arta tatuajelor temporare si a face-painting-ului, vor putea sa indeplineasca dorintele celor prezenti ajutandu-i sa semene pentru cateva ore cu un caine, o pisica sau, de ce nu, cu personajele desenelor preferate. Posesorii de animale prezenti vor putea pleca acasa cu o amintire de neuitat, o fotografie cu cel mai bun prieten realizata intr-un singur minut si inramata pe loc. In zona de creatie special amenajata, fiecare persoana isi va putea personaliza rama foto cu ajutorul unor sabloane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Medicul veterinar Costin Bratu, consultant veterinar Pedigree, va raspunde intrebarilor celor prezenti in legatura cu cresterea si ingrijirea corespunzatoare a animalelor si va oferi consultatii gratuite si recomandari cu privire la hrana ce trebuie administrata. De asemenea, Catalin Cornea, specialist in dresaj si comportament canin, va face o demonstratie de aptitudini si disciplina cu caini special dresati si va dezvalui cateva trucuri simple care vor reusi sa imblanzeasca si cel mai neascultator catel.

Pe langa invitatii surpriza ce vor onora evenimentul, persoane publice iubitoare de animale, cei prezenti vor avea ocazia sa se intalneasca si cu Motanul Incaltat.

Ziua Mondiala a Animalelor este sarbatorita in fiecare an in data de 4 Octombrie de catre iubitorii de animale din intreaga lume, ocazie cu care in bisericile catolice au loc slujbe dedicate animalelor. In aceasta zi este evocat Sfantul Francisc din Assisi - intemeietorul Ordinului Franciscan si protectorul animalelor, canonizat la 4 octombrie 1228 - ocrotitorul tuturor animalelor si al mediului inconjurator, cel despre care se spune ca avea puterea sa le vorbeasca fiintelor necuvantatoare. In aceasta zi se oficiaza o ceremonie speciala, necuvantatoarele primind binecuvantarea preotilor. In Peru, de exemplu, ceremonia anuala de binecuvantarea a necuvantatoarelor se bucura de o larga popularitate si o lunga traditie, fiind oficiata si in alte tari ale Americii Latine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri