Anca Leibovici

Anca

Numele meu este Anca și sunt mamă de doi băieți: Mark și Andy. Îmi place că scriu despre experiența mea din viața de mamă, momentele noastre haioase și provocările prin care trecem ca și părinți. Scriu pentru femeile care își doresc să păstreze un echilibru frumos între carieră și viața de familie. Care vor să rămână cochete și care sunt preocupate de idenitatea lor și după ce au devenit mame.

Deși sunt mamă și petrec foarte mult timp cu cei doi copii, îmi place în continuare să citesc, să fiu la curent cu noutățile, să îmi fac timp pentru mine și pentru mici plăceri nevinovate care fac deliciul vieții de femeie: cosmeticele, moda, shoppingul.

Sunt anteprenor și acest rol vine cu alte provocări și cu multe responsabilități, de aceea uneori articolele mele sunt orientate pe menținerea echilibrului între viața de familie și carieră.

Blogul meu este un jurnal al experiențelor mele alături de copiii, dar și un loc în care povestesc despre lucrurile care îmi fac plăcere. Vreau ca mamele care intră și citesc articolele mele să își amintească că rolul de mamă nu îl anulează pe cel de femeie și că indiferent cât de mult ne-ar solicita copiii, avem nevoie și de timp pentru noi, să ne relaxăm și să ne reîncărcăm bateriile ca să putem face față senine tuturor provocărilor pe care le aduce viața de mamă.

Vă invit să rămâneți alături de mine și sper că veți găsi cât mai multe informații interesante în micul meu jurnal online.

Cu drag,

Anca  – Fashion mom

 

Blog:  https://www.ancasdiary.com/

Facebook:  https://www.facebook.com/AFashionDiary

Instagram:  https://www.instagram.com/ancasdiary/?hl=en

Articole de la Anca

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri