Recomandati-mi un loc pentru vacanta cu bebe,la vara.stiu ca e inca devreme,dar vreau sa aflu cum v-ati distrat si unde,cam ce costuri implica.Noi nu am mai fost intr-o vacanta de 4 ani,fie ca l-am nascut pe bebe intr-o vara,in alta am facut curat,etc.Dar imi doresc enorm o vacanta anul acesta,pentru copilul meu,dar si pentru noi ,parintii,fiindca e necesara ca sa-ti incarci bateriile,mai ales ca vom fi foarte ocupati daca apare si bebe 2!Va multumesc! | ||
lara_kidz Postat pe 18 Februarie 2009 23:53 |
||
---|---|---|
anul trecut, in iulie, cand avea andrei 10 luni, am mers cateva zile la moeciu. nu mai stiu cat a costat , am stat la o pensiune si ni s-a parut destul de scump (parca 800 de mii pe noapte, ceva de genul, si nu includea decat micul dejun pretul asta), dar sunt multe pensiuni acolo si daca ajungi l ao ora civilizata (noi am ajuns la 10 seara ), poti sa stai sa cauti si sa alegi. Andrei a fost tare incantat de toate anmalele (gaini, vaci, cai etc), peisajul super, si unde pana atunci nu prea manca, acolo a mancat cat 7 de nu-l mai rtecunosteam. Singura proglema a fost ca s-a constipat (nu stateam sa ii gatesc mancarici lui asa ca in afara de fructe si cereale, manca doar mancarica la borca (nestle, humana etc), asa ca s-a cam cosntipat), dar altfel a fost o mini-vacanta destul de reusita (stotul nu reusea sa scape de tel de munca dar altfel a fost ok ) Anul asta am vrea sa mergem si la mare undeva, dar de data asta undeva unde sa ppoata sa manance si copilul mancare gatita ceva. Cautam inca. |
||
ruschita Postat pe 19 Februarie 2009 08:48 |
||
buna....am fost si eu la Moeciul de sus ....intr-adevar o zona superba,linistita.eu am stat la o familie care inchiriau vila si ne gateau ei. chiar a fost ff frumos...daca ai nevoie de liniste. succes si sper sa ai o vacanta super!! |
||
|
||
horobeanu Postat pe 19 Februarie 2009 10:02 |
||
Da,am mare nevoie de liniste,de aer curat !Multumesc de sugestii,caut pe net mai multe informatii despre Moeciu.Multumesc inca o data. | ||
lara_kidz Postat pe 19 Februarie 2009 17:41 |
||
e in apropiere de bran (brasov). ce e cel mai frumos acolo (in afara de peisaj si liniste ) e ca e racoare vara . Noi fiind din bucuresti am apreciat f mult asta (ca venind dintre betoanele bine incinse ale bucurestiului ne-am felicitat pt initiativa de a lua in bagaj haine de tot feluk:si mai de vara si mai de toamna: o singura noapte am prins poaie acolo dar a doua zi de dimineatza era chiar racoare-racoare. pe urma s-a indreptat vremea si era ok, nici frig nici canicula ) Si poti sa vizitezi la o adica Branul, mai e si nu stiu ce pestera pe acolo daca te pasioneaza, brasiovul desigur, poiana brasov, teleferic etc. (dar cum ai zis si tu, gasesti pe net toate detaliile posibile si imposibile) | ||
ruschita Postat pe 19 Februarie 2009 18:00 |
||
sambata de sus pensiunea izvorul sambata, daca vreti liniste , relaxare. noi am fost cand andrei avea 8 luni si s-a comportat f bine. De mancat va gateste gazda acolo. Noua ne-a placut. |
||
sabina82002 Postat pe 20 Februarie 2009 22:08 |
||
Eu de exemplu in vara asta imi duc copii in Delta Dunarii......mai precis la Sf.Gheorghe....... O alta locatie este Sibiel langa Sibiu un loc minunat pt o vacanta linistita........ Maramures este iar o solutie indiferent de anotimp.......isi merita toti banii. |
||
oto_otto2000 Postat pe 22 Martie 2009 07:56 |
||
Eu de exemplu in vara asta imi duc copii in Delta Dunarii......mai precis la Sf.Gheorghe....... O alta locatie este Sibiel langa Sibiu un loc minunat pt o vacanta linistita........ Maramures este iar o solutie indiferent de anotimp.......isi merita toti banii. |
||
oto_otto2000 Postat pe 22 Martie 2009 07:56 |
||
Multumesc tuturor de sugestii!Sunteti niste dragute ca de obicei! | ||
lara_kidz Postat pe 28 Martie 2009 21:25 |
||
Te gandesti la vacanta? w w w.taberelemele . ro |
||
haihui Postat pe 19 Mai 2009 21:53 |
||
noi anul acesta mergem pe litoralul romanesc dar nu in tabara | ||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Mai 2009 12:59 |
||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! sau sa cumparam daca e nevoie.... plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone.... era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 19:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
crema autobronzanta | 1 | De la: tiinnaa_b 2 Iunie 2009 13:57 |
Alegerea hobby-ului de la varsta frageda | 24 | De la: office_salinasusesi_ro 1 Martie 2010 22:20 |
www.petrecereadincutie.ro :sml-jumping0044: | 1 | De la: Marcellino 17 Februarie 2010 03:11 |
|
||
Distractia la mare poate fi toxica | 1 | De la: danielatontsch 21 August 2009 14:44 |
cosmetice...pentru mamici! | 7 | De la: vasilicasavoiu 30 Aprilie 2009 14:06 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani