Recomandati-mi un loc pentru vacanta cu bebe,la vara.stiu ca e inca devreme,dar vreau sa aflu cum v-ati distrat si unde,cam ce costuri implica.Noi nu am mai fost intr-o vacanta de 4 ani,fie ca l-am nascut pe bebe intr-o vara,in alta am facut curat,etc.Dar imi doresc enorm o vacanta anul acesta,pentru copilul meu,dar si pentru noi ,parintii,fiindca e necesara ca sa-ti incarci bateriile,mai ales ca vom fi foarte ocupati daca apare si bebe 2!Va multumesc! | ||
lara_kidz Postat pe 18 Februarie 2009 23:53 | ||
---|---|---|
anul trecut, in iulie, cand avea andrei 10 luni, am mers cateva zile la moeciu. nu mai stiu cat a costat , am stat la o pensiune si ni s-a parut destul de scump (parca 800 de mii pe noapte, ceva de genul, si nu includea decat micul dejun pretul asta), dar sunt multe pensiuni acolo si daca ajungi l ao ora civilizata (noi am ajuns la 10 seara ![]() ![]() Anul asta am vrea sa mergem si la mare undeva, dar de data asta undeva unde sa ppoata sa manance si copilul mancare gatita ceva. Cautam inca. | ||
ruschita Postat pe 19 Februarie 2009 08:48 | ||
buna....am fost si eu la Moeciul de sus ....intr-adevar o zona superba,linistita.eu am stat la o familie care inchiriau vila si ne gateau ei. chiar a fost ff frumos...daca ai nevoie de liniste. succes si sper sa ai o vacanta super!! | ||
horobeanu Postat pe 19 Februarie 2009 10:02 | ||
Da,am mare nevoie de liniste,de aer curat !Multumesc de sugestii,caut pe net mai multe informatii despre Moeciu.Multumesc inca o data. | ||
lara_kidz Postat pe 19 Februarie 2009 17:41 | ||
e in apropiere de bran (brasov). ce e cel mai frumos acolo (in afara de peisaj si liniste ) e ca e racoare vara . Noi fiind din bucuresti am apreciat f mult asta (ca venind dintre betoanele bine incinse ale bucurestiului ne-am felicitat pt initiativa de a lua in bagaj haine de tot feluk:si mai de vara si mai de toamna: o singura noapte am prins poaie acolo dar a doua zi de dimineatza era chiar racoare-racoare. pe urma s-a indreptat vremea si era ok, nici frig nici canicula ![]() ![]() | ||
ruschita Postat pe 19 Februarie 2009 18:00 | ||
sambata de sus pensiunea izvorul sambata, daca vreti liniste , relaxare. noi am fost cand andrei avea 8 luni si s-a comportat f bine. De mancat va gateste gazda acolo. Noua ne-a placut. | ||
sabina82002 Postat pe 20 Februarie 2009 22:08 | ||
Eu de exemplu in vara asta imi duc copii in Delta Dunarii......mai precis la Sf.Gheorghe....... O alta locatie este Sibiel langa Sibiu un loc minunat pt o vacanta linistita........ Maramures este iar o solutie indiferent de anotimp.......isi merita toti banii. | ||
oto_otto2000 Postat pe 22 Martie 2009 07:56 | ||
Eu de exemplu in vara asta imi duc copii in Delta Dunarii......mai precis la Sf.Gheorghe....... O alta locatie este Sibiel langa Sibiu un loc minunat pt o vacanta linistita........ Maramures este iar o solutie indiferent de anotimp.......isi merita toti banii. | ||
oto_otto2000 Postat pe 22 Martie 2009 07:56 | ||
Multumesc tuturor de sugestii!Sunteti niste dragute ca de obicei! | ||
lara_kidz Postat pe 28 Martie 2009 21:25 | ||
Te gandesti la vacanta? w w w.taberelemele . ro ![]() ![]() ![]() | ||
haihui Postat pe 19 Mai 2009 21:53 | ||
noi anul acesta mergem pe litoralul romanesc dar nu in tabara ![]() ![]() | ||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Mai 2009 12:59 | ||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! sau sa cumparam daca e nevoie.... plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone.... era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii | ||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 19:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce ati face in locul meu? | 4 | De la: dumitre 11 Septembrie 2009 13:06 |
Vrei sa cumperi cel mai sigur scaun auto sau cel mai bun carucior din lume? | 3 | De la: bebe_land_ro 1 Martie 2009 17:21 |
Reduceri pentru mami.. si tati | 1 | De la: cristinne10 16 Februarie 2010 10:49 |
Cat de important este sexul in viata de cuplu? | 28 | De la: kidz001522 17 Noiembrie 2009 15:57 |
Sfat relatie | 1 | De la: georgyyyana95 26 August 2019 00:06 |
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei