dr meu ginecolog a fost si este dl dr Dragos Nemescu, e la Cuza Voda si pot spune cu inima pe mana ca se ocupa foarte mult de gravidute dar si de fiecare persoana in general. E dr meu de inainte de a ramane insarcinata. Cine vrea date de contact poate sa-mi zica ca dau cuc ea mai ame placere, pot spune ca am primit recomandari foarte bune chiar de la dir maternitatii asa ca...merita si am inteles ca de curand a fost chiar in America intr-un schimb de experienta, eu tb sa merg la control luna viitoare dupa sarbatori si va zic at mai multe dc mai aflu ceva noutati despre dumnealui | ||
plt_daniela Postat pe 27 Decembrie 2008 14:01 |
||
---|---|---|
eu il am ca doctor pe Galearschi, inca dinainte de a ramane insarcinata. Un om, in adevartul sens al cuvantului, si un foarte bun profesionist. | ||
geanyna2 Postat pe 6 Februarie 2009 15:58 |
||
buna!stie cineva ceva de doctoritaIANCU de la elena-doamna? | ||
|
||
mirinaonsuela Postat pe 5 August 2009 09:56 |
||
buna As dori si eu mai multe informatii despre DR Nemescu, am auzit ca e medic bun si as vrea sa merg la el pentru un consult si un ecograf(sunt insarcinata in 30 de saptamani),si as vrea sa stiu unde are cabinetul..ce tarife are la eco/ consultatie si daca se poate un nr de tel Multumesc |
||
bela_gaby84 Postat pe 15 Ianuarie 2011 00:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vaccin ieftin - farmacia tei | 2 | De la: garbo175573 10 Noiembrie 2010 19:59 |
Concurs Isis Medical Center | 1 | De la: SorinaV 6 Octombrie 2009 01:16 |
concediu prenatal | 231 | De la: any_kidz 5 Aprilie 2016 14:07 |
|
||
dr. din galati | 4 | De la: sabina82002 3 August 2009 13:42 |
concediu de maternitate | 2 | De la: Rosiuta_Corina_1 21 Iunie 2016 13:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice