ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Sport sport sport

Voteaza
*****Scor: 5 din 3 voturi
 


  citeaza   raspunde

nu pot sa cred ca nu sunteti aici mamici, eu depind de sport fac aerobic de cel putin 10 ani cu intreruperile de rigoare cand am fost gravida si atunci am facut in bazin gimnastica,depind de miscare altfel nu pot sa-mi revin la forma initiala,sportul pt mine e aer,ma simt super la sala,acolo sunt mai relaxata iar acasa vin cu alt tonus la copii mei care sunt plini de energie.Incercati sa ajungeti mai des in salile de sport si veti vedea ca nu veti regreta mai ales cand ramaneti cu ceva kg in plus dupa nastere,cunosc fete care au facut depresie din cauza kg acumulate....succes mult!!!!!
  citeaza   raspunde

Salut! Si pt mine sportul inseamna foarte mult si cred ca este foarte inportant pentru om. Acum spre rusinea mea de cand am nascut nu am mai facut deloc sport din cauza ca am nascut prin cezariana si nu prea stiu exact cand pot incepe. poop
  citeaza   raspunde

buna!dupa cezariana e recomandat la 6 luni dar acum depinde de organism,dak ai foacut sport poti incepe si mai repede,dupa 3 luni chiar!!!eu am nascut natural si am inceput imediat chiar dak alaptam si era mai dificil nu m-am lasat...oricum la inceput mai usurel pana incepi sa-ti intrii iar in forma....succes mult!!!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: