Anul acesta am bacul si Dumnezeule cat imi ca dupa bac sa traversez Transfagarasanul pe jos!..este un vis de-al meu sa fac drumetii prin munti. Nu exista vreo organizatie pentru asta? sau ceva de genul asta? Totusi nu pot sa ma iau singura sa trec prin asa o aventura..si printre prieteni nu am persoane interesate. Daca stiti voi... | ||
aalomii Postat pe 31 Mai 2010 22:10 | ||
---|---|---|
Eu is intr-o situatie asemanatoare... in sensul ca numai vreau sa tot merg siungur pe munte, ca am tot fost. Uneori e mai ppotrivita singuratatea, alteori nu dupa cum simti. Daca afli ceva de colegi de drumetii, spune-mi si mie. Merci. | ||
yeti Postat pe 17 Iunie 2010 00:36 | ||
Va salut, eu obisnuiesc sa ma bucur de muntii Romaniei iar vara aceasta voi strabate lantul carpatin romanesc iar din pura coincidenta ![]() Date de contact:E-mail: florinb.nastase@gmail.com Facebook: Florin-Bogdan Nastase | ||
Florin_Nastase Postat pe 22 Martie 2012 16:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau sa cumpar un animal | 12 | De la: garbo_461943 15 Ianuarie 2017 19:57 |
radio erevan | 2 | De la: Ridhima 22 Ianuarie 2009 21:55 |
La multi ani | 1 | De la: Alexandra_Mihaita31_yahoo_com 31 Decembrie 2010 03:42 |
incerc sa arunc o carte pe piata:) ma ajutati? | 2 | De la: anaROBERT 31 Decembrie 2010 16:10 |
PRAJITURA REVANI | 7 | De la: clioghe 30 Martie 2010 09:52 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?