Festivalul Clatitelor-Arad

Edi■ia a IX-a a evenimentului äFestivalul clŃtitelorö se va desfŃ║ura anul acesta ţn zilele de 25-26 iulie, la Moneasa.

Ac■iunea a fost anun■atŃ de vicepre║edintele Consiliului Jude■ean Arad, Adrian Ůolea, ţn cadrul unei conferin■e de presŃ, acesta declarÔnd cŃ, ţn premierŃ, CJA, ţmpreunŃ cu hotelierii ║i primŃria din Moneasa, va fi co-organizator al festivalului, care anul acesta se va numi äClŃtite ţncÔlciteö.
äNe-am implicat ţn organizare pentru cŃ este vorba de un eveniment la care participŃ mii de cetŃ■eni din ţntreg jude■ul Aradö, a declarat Adrian Ůolea.
Vicepre║edintele Ůolea a mai precizat cŃ, la fel ca ţn fiecare an, va avea loc un concurs denumit äcrosul clŃtitelorö la care se va putea ţnscrie orice participant. TotodatŃ, cei prezen■i se vor putea bucura ║i de o expozi■ie cu standuri ║i preparate din clŃtite gŃtite de cŃtre reprezentan■i ai primŃriilor, politicieni, ziari║ti, turi║ti ║i speciali║ti. ╬ncŃ o expozi■ie ce va avea loc ţn cadrul Festivalului clŃtitelor va fi de fotografie turisticŃ. De asemenea, va avea loc ║i un concurs pentru fotografii amatori. ╬n programul festivalului mai este trecut ║i un meci de fotbal ţntre ziari║ti ║i politicieni.
Atmosfera va fi ţntre■inutŃ prin spectacole folclorice ║i nu numai. Iubitorii muzicii populare se vor putea bucura ascultÔndu-i pe Rapsozii ZŃrandului, dar ║i pe Benone Sinulescu, acesta fiind invitatul special, dintre arti║tii de muzicŃ popularŃ.
¬i cei care preferŃ muzica u║oarŃ vor avea de unde sŃ aleagŃ. Punctul forte al show-ului va fi trupa arŃdeanŃ Pacifica, formatŃ din arti║ti deja consacra■i

Sursa : Glasul Aradului
Ridhima
Postat pe 1 Iulie 2009 23:16
,frumoasa actiune,felicitari organizatorilor,la noi la iasi greu se hotarasc sa organizeze astfel de manifestari!!!
garbo037011
Postat pe 2 Iulie 2009 09:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
castiga lenjeria de pat preferata 5 De la: sev 18 Septembrie 2010 19:15
Festivalului Pastravului, in Suceava 1 De la: Ridhima 13 August 2009 22:43
newsletter 3 De la: didana 3 Ianuarie 2012 17:57
Probleme abonare 1 De la: liaiedera 14 Mai 2011 09:01
Publicare sau...postare ? 3 De la: Ciresica 27 Noiembrie 2011 21:13
Setari Cookie-uri