imi da si mie cineva o idee pentru meniul din acest sfarsit de saptamana? multumesc |
||
herba70 Postat pe 4 Decembrie 2008 22:07 |
||
---|---|---|
VA ROG FRUMOS SA MI DATI SI MIE O RETETA BUNA DE PASTE CARBONARA | ||
albinuta24 Postat pe 7 Decembrie 2008 13:44 |
||
Avand in vedere ca in acest wekend se lasa sec de lapte ,branza ,oua,va dau o reteta potrivita pentru aceste zile.CARTOFI UMPLUTI CU BRANZA TELEMEA :6cartofi,300g telemea,50g gris fiert in 150ml lapte,1 ou,1 lingura unt,2-3 rosii,1 legatura marar ,sare...Pui cartofii (cu coaje) la fiert.Ii cureti de coaje cand se racesc si ii tai in doua pe lungime.Scobesti jumatatile de cartofi,cu lingurita,pana obtii niste cosulete.Miezul cartofului il zdrobesti cu telul,adaugi telemeaua, mararul tocat marunt,grisul fiert,oul si sare dupa gust.Cu aceasta compozitie ,umpli cartofii.Ornezi cu felii subtiri de rosii.Ii pui intr-o tava unsa cu unt si-i dai la cuptor 15 min...POFTA BUNA ! | ||
|
||
garbo115475 Postat pe 24 Februarie 2009 22:03 |
||
multumesc,o sa incerc reteta | ||
herba70 Postat pe 25 Februarie 2009 20:15 |
||
Saptamana trecuta am gatit din plin pentru ca am avut musafiri. Am facut salata (absolut delicioasa) din paste colorate cu sos pesto(din comert), rucola, masline, cubulete de rosii si cubulete de telemea, dar si rulouri de sunca de Praga unse cu pasta de hrean amestecata cu maioneza...la aperitiv. Apoi ciorba de burta si friptura facuta timp indelungat, acoperita, pe foc foarte mic, intr-o cratita de inox cu fund dublu. Garnitura am facut mix de legume congelate fierte pe abur peste care am pus in momentul servirii unt frecat cu condimente. Saptamana aceasta ma gandesc la ceva mai simplu dar foarte gustos. Clatite cu cascaval Ciorba taraneasca in care o sa pun si un borcan de "Legume pentru ciorba" din comert care dau un gust deosebit de picant (chiar daca o sa creasca putin coasturile) As face ceva cu peste. Ori fileuri prajite in ulei, dupa ce le-am zvantat bine, cu sos olandez si cartofi cu unt, ori pe gratar si cu legume (ardei, vanata, ceapa) tot pe gratar cu paine unsa cu mujdei si pusa si ea pe gratar sa ramana dungi crocante. |
||
luciadam Postat pe 26 Februarie 2009 09:35 |
||
spune-mi si mie te rog cum faci clatitele cu cascaval? | ||
herba70 Postat pe 26 Februarie 2009 19:56 |
||
De la: claucris16, la data 2008-12-04 22:07:02imi da si mie cineva o idee pentru meniul din acest sfarsit de saptamana? SIMPLU ! un gratar |
||
Postat pe 1 Martie 2009 08:51 |
||
O reteta buna de paste carbonara iti dau eu. Se ia o punga de paste de 500 g si se pun la fiert in apa cu sare. Apoi, intr-o tigaie cu putin ulei se pun la prajit bacon taiat bucatele impreuna cu putina sunca taiata. Separat intr-un castron se bat bine 2 oua impreuna cu 1 sau 2 linguri de smantana, sare si piper. In momentul in care s-au fiert pastele se scurg de apa bine si se pun fierbinti peste oua, deasupra se bune si baconul fierbinte cu tot cu uleiul din tigaie. In farfurie se adauga parmezan, fiecare dupa preferinte.....se poate servi si fara parmezan Un sfat bun- trebuie folosite paste de calitate, italiene de preferinta. Pofta buna!!! |
||
andyzaharia Postat pe 2 Martie 2009 10:35 |
||
incep weekend-ul cu un mic dejun format din pancakes si cafea cu lapte:) m-am saturat de aperitive reci (paine neagra + branza, pateu, etc) si iaurtul cu cereale din timpul saptamanii. e timpul sa mai schimbam ceva apoi voi face o mancarica de mazare, iar ca desert - pentru ca intreaga familie sa aiba ce rontai, prepar cookies cu alune (tatal meu si cumnatul se bat pe ele, deci trebuie sa fac o cantitate mai maricica). spre dupa-amiaza voi prepara o salata super buna si usoara (salata verde, ridichii, rosii cherry, castraveciori, branza, oua fierte, ceapa verde, condimentata si asezonata cu ulei de masline si otet balsamic - o bunatate). va doresc tuturor un sfarsit de saptamana minunat. |
||
alexa_garbo Postat pe 4 Aprilie 2009 07:31 |
||
Avand in vedere ca duminica sant RUSALIILE eu gatesc:BORS DE PUI,SARMALE CU VARZA DULCE FIERTE IN BORS,FAC UN DROB CU CIUPERCI CULESE DE MINE VARA TRECUTA SI CONGELATE,2 COZONACI CU NUCA CA SANT MAI SANATOSI DECAT ORICE PRAJITURA,IAR DE BAUT SOCATA DIN PRODUCTIA PROPRIE SI MAI AM PE FUNDUL DAMIGENEI NISCAI VISINATA. | ||
ioana_50 Postat pe 3 Iunie 2009 09:24 |
||
cookies cu alune? cum le faci? ca as vrea si eu sa incerc... | ||
mihaela2804 Postat pe 3 Iunie 2009 10:48 |
||
multumesc mult de tot | ||
albinuta24 Postat pe 9 August 2009 17:48 |
||
buna lucia ...eu am facut paste cu pesto..mi-a zis mama k ...cica italienii mananca ff des asa ceva asa k am facut si eu sa vad cum sunt..sincer mie nu mi'a placut..pasta aia de pesto, verdeturile ..nush dar ma asteptam la ceva ...OOAAUUU ...NU MI-AU PLACUT DELOC .. mi=a fost si rau de la ele |
||
nico23 Postat pe 1 Decembrie 2009 16:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
"tacerea nu-i de aur" | 81 | De la: fleurdelis 4 Martie 2010 11:04 |
am bec ECOnomic | 4 | De la: cristi_iordache 10 Noiembrie 2010 16:29 |
ce mai gatiti in acest wekend?? | 13 | De la: nico23 1 Decembrie 2009 16:35 |
|
||
Sotia unui vames | 1 | De la: bujjoritza 12 Noiembrie 2009 17:33 |
Redactia Garbo.ro va ureaza un 2018 bestial! | 10 | De la: Redactie_Garbo 1 Decembrie 2018 01:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice