Horoscop culinar

PESTI
Exista doua variante: fie filiformi si eterici, fie rotunjori si molateci. Au o tinuta lejera. Miscarile le sunt fine, abia perceptibile. Le este caracteristica privirea stralucitoare, ganditoare sau plina de entuziasm, precum si buzele pline, senzuale.

Le place in primul rand bucataria vegetariana: salate, legume fierte, fripte sau inabusite, fructe crude. Adora specialitatile orientale, de exemplu mancarurile de orez cu multe verdeturi.

VARSATOR

Varsatorii sunt de statura medie sau inalta, au o constitutie gracila, miscarile le sunt ample si dezordonate. Privirea le este rece ca gheata, ochii sunt albastri sau cenusii. Le place gastronomia moderna, dar nu dispretuiesc nici mancarurile in culori vii, preparate cu coloranti artificiali.

De langa mancarurile usoare si aromate nu pot lipsi garniturile preparate din diverse legume. Ca desert prefera clatitele, vata de zahar sau inghetata. Ca bautura, alegerea lor este sampania.

CAPRICORN

Caracteristica pentru ei este silueta uscativa, ciolanoasa, uneori de-a dreptul desirata. Au pielea palida si aspra la atingere. Privirea le este usor melancolica. Alimentatia lor este caracterizata de economie si spirit practic. Daca timpul le-o permite, inghit repede ceva.
Le place supa de carne, dar si carnatii fripti, carnea afumata, lintea si tot felul de semipreparate. Acorda prioritate gusturilor simple. Dupa ce studiaza meniul, comanda carnuri uscate sau fripturi, pe care le asorteaza cu vinuri albe sau rosii.

SAGETATOR

Au o silueta masiva si o pronuntata tendinta la ingrasare. Au o frunte inalta si boltita. Privirea lor optimista si plina de altruism sugereaza totodata senzualitate. Le plac foarte mult mancarurile stropite din belsug cu smantana sau diferite sosuri.


Dulciurile de tot soiul fac parte si ele din alimentatia lor obisnuita. Sunt innebuniti dupa prajiturelele ornate cu spuma sau jeleu si fac sa alunece desertul cu cate un paharel de lichior dulce de fructe sau o halba de bere cu miere.

SCORPION

Exista ceva aparte in felul in care arata un Scorpion. Cei nascuti in aceasta zodie au o inaltime medie si poarta trasaturi asimetrice. Au o privire misterioasa, aproape hipnotica, senzuala, de sub niste sprancene puternice, care eventual chiar se ating.
Obiceiurile lor alimentare pun alaturi cele mai diferite mancaruri. In timpul saptamanii consuma alimente puternic condimentate, dar si produse de fast-food. In loc de painea cu unt si salam aleg curiozitati de genul peste crud.

BALANTA

Silueta armonioasa, uneori fragila a Balantelor este facuta si mai atragatoare uneori de rotunjimile de pe alocuri. Au o privire jucausa, vesnic gata de a flirta, insa fara nici o urma de agresivitate, ceea ce pentru sexul opus reprezinta intotdeauna o capcana. Sunt adevarati gurmanzi.


Le plac mesele alcatuite din multe feluri de mancare, chiar 6 sau 8 feluri minuscule. N-ar renunta la desert pentru nimic in lume. Nu ezita sa guste mancaruri neobisnuite cum ar fi puii de balta sau ouale de potarniche.


FECIOARA

Fecioarele sunt dotate cu o agilitate extraordinara, au o statura medie, cu membre lungi si umerii usor cazuti. Cerceteaza lumea si evenimentele din jur intr-un mod extrem de rational si obiectiv. Sunt purtatorii de stindard ai alimentatiei sanatoase, fiind vizitatori frecventi ai magazinelor care vand alimente biologice.
Nu le este straina bucataria vegetariana. Le place sa manance paine cu unt, msli si cereale integrale. Le plac alunele si migdalele si, cand li se ofera ocazia, nu se dau in laturi de la consumarea alimentelor condimentate, care ajuta digestia.

LEU
Leii sunt inalti sau foarte inalti, cu torace puternic si umeri lati. Au o tinuta distinsa si impunatoare, care sugereaza autoritate si prestanta. In privirea lor se poate citi mandria de a fi superiori celor din jur (fie acest lucru adevarat sau doar in imaginatia lor).
Sunt in primul rand carnivori, preferand carnurile gatite pe gratar sau la frigaruie, cu sosuri preparate cu vin rosu, langa care nu mananca paine. Un pranz tipic frantuzesc cu cele patru feluri de mancare ale sale este foarte drag inimii unui Leu.

RAC

Racii sunt mai mici de inaltime si au o silueta mai plinuta. Au o tinuta relaxata, masiva, linistita. Privesc lumea cu niste ochi mari, inocenti, romantici, sensibili, dornici de iubire. Pentru ei, cea mai importanta faza este prepararea mancarii - sigur, gustand-o frecvent si pe indelete, pe tot parcursul acestui proces.
De pe lista mancarurilor preparate laborios nu pot lipsi delicatese precum salata de raci, prajiturile in foietaj sau torturile

GEMENI

Au o silueta gracila, aproape aeriana, se misca mult si usor. Sunt mereu in cautare de informatii, experiente si senzatii noi, cu privirea lor plina de inocenta si curiozitate. Consuma cu placere alimente de fast-food, cum sunt hamburgherii si hot-dog.

Au o silueta gracila, aproape aeriana, se misca mult si usor. Sunt mereu in cautare de informatii, experiente si senzatii noi, cu privirea lor plina de inocenta si curiozitate. Consuma cu placere alimente de fast-food, cum sunt hamburgherii si hot-dog. Le plac pastele fainoase, msli de diferite varietati, iaurtul, fructele. Alimentatia nu e prea importanta pentru ei, ci se situeaza pe planul al doilea. Musafirii de la cina sunt mult mai importanti decat cina in sine

TAUR

Au o constitutie indesata, usor greoaie, cu forme masive si ceafa groasa de taur. Au o privire prietenoasa si sincera. Sunt capabili sa depuna un efort fizic prelungit si sunt foarte priceputi la munci grele care necesita forta si putere.

Le place sa consume mancaruri grele, de exemplu prajeli, varza sau galuste. Adora petrecerile si dineurile cu numeroase feluri de mancare, la care, intre servirea acestora, pot sa asculte muzica

BERBEC


In general, Berbecii sunt de statura mijlocie, au o tinuta eleganta si o alura relativ atletica, cu musculatura destul de dezvoltata, cu aspect usor colturos.
Din persoana lor emana energia, dinamismul si pofta de viata. Privirea lor deschisa sugereaza incredere si curaj. Au nevoie de un aport continuu de proteine si vitamine, pentru a putea sa se mentina in forma. Le plac diferitele mancaruri preparate din carne, chiftelutele, carnea la gratar - in sange sau bine prajita, precum si alimentele bogate in fibre.










Dianana
Postat pe 19 Iulie 2008 03:07
thats all??
torasexy
Postat pe 5 August 2008 13:26
esti tare in horoscop si ai mare dreptate

Postat pe 27 Octombrie 2008 12:45
Berbec
Cei nascuti in zodia Berbecului se afla sub influenta fosfatului de potasiu. Tocmai de aceea nu e bine sa consume multa sare. Femeile care apartin primei zodii a horoscopului au obiceiul de a incepe noi diete cu usurinta, insa daca nu vad repede rezultate, renunta. Potrivit site-ului www.projectweightloss.com femeile Berbec ar fi bine sa apeleze la diete ce includ peste, legume si sucuri naturale de fructe (de struguri, mere, etc). Daca nivelul fosfatului de potasiu scade, Berbecul devine depresiv. Ca sa previi e indicat sa consumi alimente bogate in fosfat de potasiu asa cum sunt: fasolea, rosiile, ceapa, castravetii, bananele, brocoli, spanacul, maslinele si altele.
(preluare de pe www.121.ro)

Ridhima
Postat pe 29 Octombrie 2008 14:21


Fiecare zodie guverneaza o anumita parte a corpului care trebuie protejata. Ce sa mananci ca sa te mentii cat mai sanatoasa? Este greu sa te decizi asupra unei diete, in special daca esti o persoana careia ii place sa manance. Mentinerea unei diete este un proces constant adaptat la schimbari.

In dietele corelate cu astrele o prima conditie pentru eficienta este ca dieta sa inceapa atunci cand Luna este in descrestere. In perioada de descrestere a Lunii, organismul consuma intens tot ce i se furnizeaza, fara a face rezerve de grasimi, in vreme ce atunci cand se apropie Luna Plina se acumuleaza totul, facandu-se si "depozite" energetice.

Horoscopul te poate ajuta sa-ti dai seama cum te poti hrani sanatos si sa "alungi" kilogramele in plus.

Berbec

Daca esti in aceasta zodie faci parte dintre norocosi. Nativul din zodia Berbecului este activ, frecvent descris ca un "spirit razboinic", nelinistit si agitat.
Nu se poate afirma ca toti berbecii sunt supli, dar majoritatea reusesc sa-si mentina silueta fara probleme. Desi consumi destul de mult, reusesti la fel de repede sa dai jos kilogramele depuse. Esti hotarat sa obtii rezultate cat mai rapide si nu suporti dietele lungi. Din acest motiv aplici de foarte multe ori diete care iti pot face rau.
Evita condimentele iuti si carnea rosie. Ai nevoie de alimente care contin fosfat de potasiu adica: rosii, fasole, orez brun, linte, nuci, masline, ceapa, laptuca, spanac, banane, caise.

Taur

Din punct de vedere al artei culinare, dai dovada de un adevarat talent. Nativii din zodia Taurului sunt foarte feminini, acest semn zodiacal fiind guvernat de Venus. Iti este foarte greu sa nu gusti din ce pregatesti si cu greu te poti metine in forma.
Din fericire, daca esti chiar hotarat sa tii un regim, ai ambitia necesara sa-l duci pana la sfarsit fara probleme. Adevaratele preocupari apar, insa, dupa terminarea regimului, cand s-ar putea sa o iei de la capat cu micile gustari.
Alimentele care-ti fac bine sunt: sfecla rosie, conopida, ridichile, spanacul, castravetii, ceapa, dovleceii, nucile crude. Bea multa apa, te ajuta sa te purifici.

Gemeni

Nu prea ai probleme cu greutatea. Nativii din zodia Gemeni sunt, in general, persoane foarte flexibile, care se adapteaza usor la orice situatie. Totusi, in momentele in care esti stresat, simti nevoia de a manca orice. Deschizi frigiderul si iei ce gasesti doar pentru a te linisti. Cam in acest mod gasesti rezolvarea problemelor tale.
Laptele, untul si branza sunt excelente pentru tine. Esti genul caruia ii plac mesele usoare si dese. Perele, prunele si portocalele sunt prietenele tale. Evita cafeaua si excitantii nervosi.

Rac

Orice problema emotionala se rezolva cu ciocolata si inghetata...cel putin asa gandesti tu in clipele dificile. Racii sunt, in general, persoane foarte sensibile, destul de irascibile, mai ales atunci cand nu reusesc sa se impuna. Dupa ce iei in greutate, regreti scaparile, dar nu te poti abtine. Ai nevoie de sprijinul celorlalti si, cu putin ajutor, chiar vei reusi.
Oua, secara, iaurt, sfecla rosie, peste si stridii - iata dieta care ajuta la circulatia sangelui tau prin artere. Iti mai trebuie si lapte, branza, salata verde si rosii.

Leu

Pentru aceasta zodie exista doua tipuri de persoane: fie esti inalt si suplu, fie mic si grasut. Daca faci parte din cea de-a doua categorie ar trebui sa ai un regim de viata sanatos, fara excese de vreun fel. Atuul tau e ca dispui de multa vointa, hotarare si energie.
Iti fac bine alimentele bogate in fier: spanacul, strugurii si curmalele. Prunele, perele si portocalele reduc presiunea arteriala.

Fecioara

Pentru ca o dieta sa dea cu adevarat rezultate trebuie sa faci si sport pentru a arde caloriile. Ai probleme cu sistemul digestiv si trebuie sa ai grija de tine deoarece nu poti face excese, dar nici nu te poti infometa. Din fericire, daca vrei sa lupti pentru a scapa de kilogramele in plus, nimic nu te poate opri. Nativii din zodia Fecioarei sunt persoane diplomate si abile, dar destul de superficiale, cel putin din punct de vedere al promisiunilor facute fata de propria persoana.
Iti place ciocolata, dar ea nu te place pe tine, din pacate. Iti afecteaza pielea si sistemul digestiv. Mananca mai bine banane, portocale si miere, in loc de zahar.

Balanta

Iti place atat de mult sa stai la masa si sa mananci incat, la prima incercare, ti se pare imposibil sa tii o dieta care sa dea rezultate. Evita alcoolul si bauturile carbogazoase, iti distrug rinichii. Functionezi cel mai bine cu o dieta bogata in proteine, saraca in grasimi.
Ar trebui sa mananci multe fructe si legume si sa bei multa apa, ca sa elimini toxinele din organism.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului sunt hotarati si curajosi. Concentreaza-te asupra unui stil de viata sanatos si vei vedea cum reusesti sa ai rezultate remarcabile. Aceasta zodie cuprinde doua categorii: cei care nu suporta sa consume multa mancare si cei care ar manca aproape tot timpul.
Ar fi bine sa ai o dieta bazata pe proteine, fructe si legume proaspete si paine integrala. Ceva gen: peste si fructe de mare, salata verde, citrice, seminte, mere, banane si ananas. Nu manca nimic dimineata.

Sagetator

Esti o fire foarte sociabila si, de foarte multe ori, esti la petreceri sau evenimente unde se mananca bine. Nu te poti abtine si gusti din tot ce "prinzi" pentru a vedea in ce fel s-a preparat acel fel de mancare pe care deja il stiai. Ai tendinta sa ai parul si pielea uscate din lipsa de siliciu.
De aceea, nu ai voie sa eviti fructele si legumele proaspete in salate, smochinele, capsunele, perele, merele, cartofii, ouale, citricele. Alcoolul si grasimile te imbatranesc.

Capricorn

Ai tendinta sa fii la extreme. Rare sunt situatiile in care nativii din aceasta zodie cad prada unui regim drastic. Ori consumi foarte multa mancare ori, din cauza stresului, nu mai poti inghiti nimic si slabesti ingrijorator de mult.
Alimentele de care ai nevoie sunt cele care contin fosfat de calciu si iti tin oasele in forma, ceea ce, pentru tine, e vital. Incearca sa mananci varza, broccoli, porumb, orez brun si telina.

Varsator

Daca esti concentrat asupra unui lucru, uiti sa mananci. Varsatorul este cunoscut pentru inventivitatea sa. Esti atat de pasionat incat orice fel de mancare ar fi in jurul tau nu te-ar putea ispiti atat timp cat esti preocupat.
Bea multe ceaiuri din plante si inlocuieste cafeaua, vei fi mai putin nervos. Mancarurile care iti fac bine sunt: pestele oceanic, homarul, tonul, dar si spanacul, ridichile, telina si varza. Ar trebui sa ai o dieta limitata in grasimi si bogata in proteine.

Pesti

Esti predispus spre ingrasare si de aceea mai tot timpul incerci sa-ti supraveghezi silueta. Pestii sunt foarte usor de influentat. Ti se pare destul de greu sa duci o dieta la bun sfarsit si ai tendinta de a renunta dupa primele zile. Rabdare, caci Roma nu a fost construita intr-o zi.
Ca sa eviti anemia si hipotensiunea arteriala la care esti predispus, ar fi bine sa incluzi in dieta alimente care contin fier. Albusul de ou, ficatul, carnea de miel, painea integrala si fasolea uscata iti fac foarte bine

Sursa. Ziare.com
Ridhima
Postat pe 17 Noiembrie 2008 16:23

SAGETATOR

Au o silueta masiva si o pronuntata tendinta la ingrasare. Au o frunte inalta si boltita. Privirea lor optimista si plina de altruism sugereaza totodata senzualitate. Le plac foarte mult mancarurile stropite din belsug cu smantana sau diferite sosuri.


Dulciurile de tot soiul fac parte si ele din alimentatia lor obisnuita. Sunt innebuniti dupa prajiturelele ornate cu spuma sau jeleu si fac sa alunece desertul cu cate un paharel de lichior dulce de fructe sau o halba de bere cu miere.



Sagetator

Esti o fire foarte sociabila si, de foarte multe ori, esti la petreceri sau evenimente unde se mananca bine. Nu te poti abtine si gusti din tot ce "prinzi" pentru a vedea in ce fel s-a preparat acel fel de mancare pe care deja il stiai. Ai tendinta sa ai parul si pielea uscate din lipsa de siliciu.
De aceea, nu ai voie sa eviti fructele si legumele proaspete in salate, smochinele, capsunele, perele, merele, cartofii, ouale, citricele. Alcoolul si grasimile te imbatranesc.





Sunt un sagetator si grija pentru siluieta m-a adus la peste 100 de kg.

Postat pe 11 Februarie 2009 13:53
Berbec -Berbecul este necumpatat in ceea ce priveste felul sau de a manca. Mananca repede, fara a mesteca bine mancarea, insa in ceea ce priveste alimentatia sa, putem spune ca este zodia cu cel mai sanatos stil de viata. Nu multi sunt cei care ar renunta la fripturile gustoase de carne de porc, oaie sau pui si la portiile zdravene de cartofi prajiti de dragul unei portii zdravane de salata de varza, friptura de peste, cereale sau ridichi. Berbecul este predispus in mod frecvent durerilor de cap de aceea i se recomanda consumarea cu moderatie a alcoolului sau a cafelei. Desertul preferat al Berbecului este salata de fructe, iar printre condimentele sale favorite se afla menta, rozmarinul si coriandrul.

Taur -Cu greu poti multumi pe nativii Taur din punct de vedere culinar, caci acestia sunt adepti infocati ai perfectiunii, cel putin la capitolul gust. Daca vrei insa sa impresionezi unul, evita sa-l tentezi cu mancaruri arabesti sau tip fast-food, caci in mod sigur acestea nu se pliaza pretentiilor sale culinare. Chiar daca timpul nu ii permite intotdeauna, Taurul adora cinele romantice, servite intr-un decor fie rustic, fie clasic, pe o muzica subtila, de bun gust, la lumina palida a lumanarilor. Taurul este un expert in arta gastronomiei si ii place mai mult sa gateasca decat sa savureze bucatele pe care le-a gatit. Ar trebui ca Taurul sa-si formeze un obicei din consumarea de salate usoare pe baza de morcov si iaurt la fiecare masa principala a zilei

Gemeni -Bauturile care se potrivesc si sunt pe gustul acestei zodii sunt indeosebi cele usoare: vinurile diluate, supele de legume, sucurile de fructe mai putin lichide precum sucul de para. Cei aflati in zodia Gemeni prefera intotdeauna bauturile carbogazoase, insa daca vor sa se ingrijeasca de sanatatea lor, ar trebui sa evite consumul acestora si al apelor minerale. Gemenii obisnuiesc sa raceasca cu usurinta, de aceea le sunt recomandate fructele si legumele continand vitamina C. Ceea ce ii preocupa cu adevarat pe Gemeni nu este cantitatea bucatelor, ci diversitatea acestora. Prefera sa aiba 10 feluri la masa si mai putin gustoase, decat unul singur si acela delicios. Gemenii nu sunt pasionati de mancarea preparata in casa, pe care ar da-o oricand in schimbul mancarii exotice.

Rac -Gatim pentru ca ceilalti sa savureze mancarurile preparate - aceasta pare a fi deviza gastronomica a Racului. Nimic nu-i produce Racului mai multa bucurie decat bucuria de a-i vedea pe cei dragi in jurul mesei, discutand la un pahar de vin si la o portie de mancare delicioasa despre persoana care a pus in practica noua reteta misterioasa. Racul are multiple talente culinare, insa daca nu are pentru cine gati, atunci rareori il vei gasi in bucatarie, printre cratite si tigai. Racului ii este recomandata cura de eliminare a toxinelor pe baza de pepene rosu, feluri de mancare pe baza de ciuperci si o alimentatie bogata in proteine si legume verzi.

Leu - Leul trebuie sa consume papadie, leurda, spanac, stevie, urzici, alimente ce il ajuta sa lupte intr-un mod natural impotriva dereglarilor metabolice provocate de consumul de dulciuri si grasimi caracteristic unui temperament sangvinic precum al Leului. Leului ii plac grozav de mult maslinele, lamaile, portocalele, iar printre mirodeniile care ii incanta simturile se numara anasonul, coriandrul si ghimbirul. De asemenea, pretentiosul Leu adora mancarurile sofisticate, extravagante, scumpe si rafinate precum caviar, calcan sau carnea de caprioara.
Ridhima
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:00
Fecioara Fecioarele nu sunt deloc niste gurmande inraite, insa manifesta o grija deosebita pentru calitatea alimentelor pe care le consuma. Fecioarele sunt foarte atente la starea alimentelor, la capacitatile calorice ale acestora, la mediul in care sunt depozitate si la conditiile in care sunt servite. Sa nu te mire daca Fecioara o sa refuze frumos si politicos cel mai apetisant desert din lume pretextand ca nu cunoaste ingredientele sau persoana care le-a combinat. De asemenea, Fecioarele mananca o salata de verdeturi proaspete cu aceeasi placere cu care mananca un sos sofisticat.

Balanta Adept impatimit al frumosului, pentru Balanta, combinarea intr-un mod estetic a alimentelor si decorarea inedita a platourilor cu alimente sunt suficiente pentru a asigura succesul deplin al oricarui fel de mancare. Semnul zodiacal sub care se afla nativii acestei zodii ii predispune pe acestia la afectiuni vasculare, fiindu-le recomandate in consecinta consumarea de alimente precum usturoi, coacaze negre, struguri, dovleac, patrunjel, etc. Balanta este innebunita dupa gustul dulce-aromat al unor mirodenii ca busuiocul, salvia, izma, ardeiul verde sau coaja de lamaie.

Scorpion Cu toate ca gusturile Scorpionilor sunt variate, majoritatii celor aflati in aceasta zodie le place sa fie rasfatati prin tot felul de delicii culinare. Daca ai de gand sa cuceresti un Scorpion, in mod sigur o poti face adresandu-i o invitatie la un restaurant exclusivist. Multi dintre Scorpioni sunt vegetarieni convinsi, semivegetarieni sau adepti ai regimurilor slabe in grasimi, colesterol si proteine de origine animala. Nu putini sunt acei Scorpioni care nu suporta gustul de carne. In cazul Scorpionilor, se recomanda consumarea de peste gras: hering, sardine, macrou, carne bogata in omega 3. Scorpionul este traditionalist si isi urmeaza cu strictete convingerile sale alimentare.

Sagetator -Daca esti Sagetator, comportamentul tau culinar se afla in stransa concordanta cu personalitatea ta sensibila. Esti o persoana generoasa, atenta si grijulie, careia ii place sa se bucure de bucate in compania celor dragi. Nu iti place sa mananci de una singura si nici sa mananci pe fuga, chiar si atunci cand timpul te preseaza. Preferi mancarea traditionala oricaror alte mancaruri apartinand bucatariei internationale si nu esti dispusa sa incerci noutatile culinare decat din curiozitate. Organismul tau este astfel construit incat simti des nevoia de a consuma dulciuri. Ai grija insa sa-ti controlezi apetitul pentru dulciuri, caci s-ar putea ca in timp sa intampini anumite probleme de greutate. Din meniul tau zilnic nu trebuie sub nicio forma sa lipseasca salatele de cruditati si fructele acrisoare. Printre mirodeniile preferate ale sagetatorului se numara scortisoara si telina.

Capricorn Dintre toate zodiile, capricornul reprezinta zodia cea mai predispusa exceselor alimentare. Ii place mancarea consistenta, satioasa, avand la baza carnea de porc sau de vita si este adeptul principiului o singura viata ai si in aceea trebuie sa mananci bine. Capricornul este predispun dereglarilor de tensiune si unui nivel ridicat al colesterolului. Din alimentatia sa nu ar trebui sa lipseasca fructele bogate in vitamina C, legumele bogate in fier si sulf. Capricornul este obisnuit sa faca din masa sa o adevarata siesta, cu mancaruri care de care mai gustoase si paguboase. Capricornului ii place carnea de miel gatita la cuptor si supa crema de curcan. Se recomanda reducerea cantitatii de carne de porc consumate sau substituirea acesteia prin ciuperci sau printr-o o carne mai usoara, precum cea de pui sau peste.

Varsator Zodia contradictiilor, Varsatorul, are gusturi contradictorii si in ceea ce priveste arta culinara. In mod ciudat si inexplicabil pentru unii, nu dulciurile sunt cele care va deschid apetitul, ci bucatele alese, preparate intr-o maniera rafinata si asezate cu mare arta si talent, intr-un decor pe masura. Sunt perioade in care simtiti ca nu puteti trai fara carne si perioade de timp in care va este sila de carnea de origine animala. Sunt zile in care mancati numai mancarea consistenta si zile in care mancati numai vegetale. Si treceti cu usurinta de la un anumit tip de alimente la altele, fara a le combina intr-un mod corespunzator. Sistemul nervos este cel din pricina caruia veti intampina anumite probleme de sanatate, asa ca ceaiurile calmante, fructele si legumele continand magneziu si vitamina B6, fructele de mare, vinetele, pepenii nu trebuie sa lipseasca din alimentatie. Aveti grija la carantele vitaminice din organism si incetati sa mai combinati haotic alimentele.

Pesti Cei aflati sub semnul acestei zodii sunt predispusi anumitor afectiuni ale stomacului. Aveti grija asadar la intoxicatiile alimentare si nu uitati ca de fiecare data, dupa marile sarbatori si marile imbuibari, sa urmati o cura viguroasa de dezintoxicare si purificare a organismului. Renuntati la mancarurile condimentate si puternic aromate, la cele bogate in grasimi si la combinarea vinului rosu cu cel alb. Suprinzator sau nu, Pestii adora pestele si specialitatile culinare din bucataria chinezeasca si indoneziana.

Sursa: Garbo
Ridhima
Postat pe 15 Aprilie 2009 23:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
jocul vietii si cum sa-l joci 26 De la: Ciresica 4 Aprilie 2010 23:06
Webkinz 1 De la: kaya 24 Iulie 2009 16:04
Echipa Garbo va ureaza Paste Fericit! 29 De la: iulia-dibu 25 Aprilie 2015 15:45
acvamarinele 4 De la: blue_dream 16 Martie 2010 13:50
Vand bilete la concert Madonna 3 De la: micostesa 27 Iulie 2009 13:21
Setari Cookie-uri