PERLE BANCARE Am scos toti banii de pe card (Credit Card)!!! Acum ce se �nt�mplã??? �mi mai dati altul?!? ------------------------------------------------ - Vreau sa fac si io o extractie din contu' firmei !!! -------------------------------- - Am venit (persoanã juridicã) sã-mi dati extractu' de cont !!! -------------------------------- - Am venit sã plãtesc banca !!! (o ratã la un credit) -------------------------------- - Bunã ziua !!! Am de plãtit si io niste rãti !!! (ratã - rate - rãti conjugat la persoana a 15-a plural) (Solicitare facutã de un domn elegant imbrãcat la 4 ace cu un diplomat de piele si un celular ce "rãgea" manele) -------------------------------- - Doamnã vreau sã scot si io bani de pe ãsta (Un card de salariu) - Mergeti cu cardul la ATM, �l bãgati in aparat, tastati PIN-ul si �i spuneti acolo cãt vreti sã scoateti !!! dupã cãteva minute, aceeasi persoanã �n fata ATM-ului: - Cinci milioane (�n soaptã) !!! - Cinci milioane (putin mai hotãr�t) !!! - Cinci milioane (rãspicat) !!! - Cinci milioane (c�t l-au tinut plãm�nii) !!! -------------------------------- - Doamnã i-am dat banii si factura si nu mi-a mai dat rest !!! - Cine ?!? - Automatu' de-afarã !!! dupã mici investigatii se constatã cã este necesarã echipa de interventii deoarece bunicuta respectivã a reusit sã �ndese literalmente �n fanta de card a ATM-ului banii si factura telefonicã (cu plic cu tot) !!!! -------------------------------- Doamnã, nu vã merge tonomatu' ?!? Cã vroiam sã-mi scot si io banii !!! -------------------------------- - Nu vã supãrati, c�nd alimentati bancomatul?!? - De-abia ce l-am alimentat acum un sfert de orã !!! - Pãi am vrut sã scot 500.000 si mi-a zis "Insuficienti bani in cont" !!! -------------------------------- Dacã e card international pot sã-l folosesc si in Spania !?! (ãsta cred cã era un "cãpsunarist") -------------------------------- - Nu vã supãrati am si eu o problema urgentã !!! Sunt disperat !!! Mi-am pierdut cardul si mi-e sã nu rãm�n fãrã bani. - Stati linistit pentru cã cel care-l gãseste nu-l poate folosi at�ta timp c�t nu stie PIN-ul !!! - Pãi aici e buba!!! Mi-am notat PIN-ul pe el. |
bucatareasa Postat pe 1 Iulie 2008 11:52 |
---|
pinkymel Postat pe 10 August 2008 02:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Daca ai furat odata,esti hot toata viata!!! | 3 | De la: Mielutza 11 Iunie 2011 19:14 |
Echipa Garbo iti ureaza Paste Fericit! | 29 | De la: iulia_dibu 26 Iunie 2016 06:25 |
Când trebuie să renunți la căsnicie fără să te simți vinovat | 45 | De la: 14 Martie 2017 16:19 |
|
||
Webkinz | 1 | De la: kaya 24 Iulie 2009 16:04 |
legislatie rutiera | 8 | De la: ellyssa 24 Octombrie 2009 15:06 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani