PERLE BANCARE Am scos toti banii de pe card (Credit Card)!!! Acum ce se întâmplã??? Îmi mai dati altul?!? ------------------------------------------------ - Vreau sa fac si io o extractie din contu' firmei !!! -------------------------------- - Am venit (persoanã juridicã) sã-mi dati extractu' de cont !!! -------------------------------- - Am venit sã plãtesc banca !!! (o ratã la un credit) -------------------------------- - Bunã ziua !!! Am de plãtit si io niste rãti !!! (ratã - rate - rãti conjugat la persoana a 15-a plural) (Solicitare facutã de un domn elegant imbrãcat la 4 ace cu un diplomat de piele si un celular ce "rãgea" manele) -------------------------------- - Doamnã vreau sã scot si io bani de pe ãsta (Un card de salariu) - Mergeti cu cardul la ATM, îl bãgati in aparat, tastati PIN-ul si îi spuneti acolo cãt vreti sã scoateti !!! dupã cãteva minute, aceeasi persoanã în fata ATM-ului: - Cinci milioane (în soaptã) !!! - Cinci milioane (putin mai hotãrât) !!! - Cinci milioane (rãspicat) !!! - Cinci milioane (cât l-au tinut plãmânii) !!! -------------------------------- - Doamnã i-am dat banii si factura si nu mi-a mai dat rest !!! - Cine ?!? - Automatu' de-afarã !!! dupã mici investigatii se constatã cã este necesarã echipa de interventii deoarece bunicuta respectivã a reusit sã îndese literalmente în fanta de card a ATM-ului banii si factura telefonicã (cu plic cu tot) !!!! -------------------------------- Doamnã, nu vã merge tonomatu' ?!? Cã vroiam sã-mi scot si io banii !!! -------------------------------- - Nu vã supãrati, când alimentati bancomatul?!? - De-abia ce l-am alimentat acum un sfert de orã !!! - Pãi am vrut sã scot 500.000 si mi-a zis "Insuficienti bani in cont" !!! -------------------------------- Dacã e card international pot sã-l folosesc si in Spania !?! (ãsta cred cã era un "cãpsunarist") -------------------------------- - Nu vã supãrati am si eu o problema urgentã !!! Sunt disperat !!! Mi-am pierdut cardul si mi-e sã nu rãmân fãrã bani. - Stati linistit pentru cã cel care-l gãseste nu-l poate folosi atâta timp cât nu stie PIN-ul !!! - Pãi aici e buba!!! Mi-am notat PIN-ul pe el. |
bucatareasa Postat pe 1 Iulie 2008 11:52 |
---|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pinkymel Postat pe 10 August 2008 02:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Stiati ca ... | 19 | De la: bunny_carla 15 Februarie 2010 19:13 |
Pachet prezentare web nou nascut | 1 | De la: garbo_6514 10 August 2012 18:50 |
credeti ca o crescatorie de iepuri belgieni ar aduce benefici | 10 | De la: LILO 24 Ianuarie 2010 18:35 |
Redactia Garbo.ro va ureaza un 2018 bestial! | 10 | De la: Redactie_Garbo 1 Decembrie 2018 01:48 |
Castiga o sesiune de consiliere psihologica sau un profil psihologic! | 165 | De la: fleurdelis 2 Februarie 2011 21:27 |
Studiu: aproape 4 din 10 români din mediul urban spun că încrederea în propriile forțe i-a ajutat să își mențină echilibrul pe perioada pandemiei
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer