ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ajutor

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

nici nu mai stiu incotro s-o iau. vreau sa am un bebe si nu stiu de ce inseminarile facute nu au avut rezultat din moment ce amandoi sunte cu analizele ok. stie cineva vre-o metoda sau o speranta sau....?
  citeaza   raspunde

numai medicul te poate sfatui...stiu si eu? am auzit de la cineva cu problema ta ca n-a ramas insarcinata ani de zile si cand a renuntat la ideea de a face copii, a facut 2 unul dupa altul. medicul i-a spus ca si factorul psihologic are rolul lui - adica era stresta si de aia nu ramanea insarcinata. cu alte cuvinte, nu degeaba se spune - "de ce ti-e frica nu scapi"...tu traiesti cu frica de a nu putea avea copii. probabil asta este motivul!
  citeaza   raspunde

ca medic....nu ginecolog.....am alta specializare....iti spun cu mana pe inima ca si psihicul influenteaza muuuult, vorba corinei.....incerca sa nu te mai chinui, sa va luati o vacanta.....lela.....doar voi doi...sa va redescoperiti...sa uitati ca vreti sa faceti dragoste doar pentru a veni pe lume un bebelus.....faceti dragoste ca si cum ar fi ultima zi in care o faceti.....si poate vine si miracolul...
  citeaza   raspunde

Intreaba medicul daca poti sa iei Branca Ursului(tinctura).
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: