O sansa unica in timpul crizei! Este o vorba despre o taxa impusa de stat, dar si o oportunitate extraordinara pentru colaboratori! Din anul 2010 toate locuintele trebuie sa aiba o asigurare obligatorie impotriva dezastrelor naturale (prin legea 260/2008). Peste 8 milioane de proprietarii sunt obligati sa plateasca 10 EURO sau 20 EURO/an pentru asigurarea locuintei. Cei care nu doresc sa incheie asigurarea vor fi sanctionati cu o amenda cuprinsa intre 100 si 500 de lei. Pentru stat este o reforma, iar pentru noi o SANSA ENORMA! Intr-o perioada scurta de timp toate locuintele trebuie sa fie asigurate. Intr-o perioada scurta de timp agentii pot castiga sume enorme de bani! Alatura-te echipei noastre ca sa castigi si tu! Compania TOP Training System ne pune la dispozitie platforma www.reforma-asigurarilor.ro prin care ne ofera informatii, norme legislative si ultimele stiri din domeniul asigurarilor obligatorii de locuinta. Astfel clientii nostrii pot lua o decizie in cunostinta de cauza. Colaboreaza cu noi pentru a beneficia de informatii complete si de o reducere la asigurarea obligatorie. Ai posibilitatea de a castiga sume importante de bani daca ne recomanzi potentiali clienti (prieteni, cunoscuti, vecini, etc.) sau dezvolti online o echipa de colaboratori. Avantajele colaboratorilor nostrii: • vom colabora cu cele mai renumite si profitabile societati de asigurari • birou virtual si o platforma online pentru dezvoltarea unei echipe de clienti si agenti colaboratori • un sistem de cariera motivant • pregatire, traininguri, materiale ajutatoare • nu avem concurenta online • inregistrare in echipa GRATUITA (nu ai nimic de pierdut) Inregistreaza-te acum la www.reforma-asigurarilor.ro/register.php?cID=4187 | ||
lucvic0505 Postat pe 28 Aprilie 2010 16:00 | ||
---|---|---|
stiti ce imi place mie? ca toti iti cer sa te inregistrezi,daar EI nu iti dau niciodata detalii sunt foarte secretosi io una m-am saturat ![]() | ||
LILO Postat pe 28 Aprilie 2010 16:04 | ||
ia uite aci.. Avantajele colaboratorilor nostrii: • vom colabora cu cele mai renumite si profitabile societati de asigurari • birou virtual si o platforma online pentru dezvoltarea unei echipe de clienti si agenti colaboratori • un sistem de cariera motivant • pregatire, traininguri, materiale ajutatoare • nu avem concurenta online • inregistrare in echipa GRATUITA (nu ai nimic de pierdut) bla bla bla si chestia cu MOTIVANTUL ma face depresiva ![]() | ||
LILO Postat pe 28 Aprilie 2010 16:06 | ||
limbajul de lemn motivant,provocari,o zi buna(cand ea ii pe dos),profitabil mai vorbeam de cel din vremuri apuse ![]() | ||
LILO Postat pe 28 Aprilie 2010 16:11 | ||
bre...nu vrem!!!!!!!! ![]() ![]() | ||
nazirra Postat pe 28 Aprilie 2010 16:30 | ||
si apoi eu m-am obisnuit cu criza... ii asa palpitant sa traiesti astfel de vremuri traiesti ca in glossa lui eminescu ![]() | ||
LILO Postat pe 28 Aprilie 2010 16:37 | ||
da mai....acu chiar ca traim toti periculos....nu stii ce ti aduce ziua de miine.....sau daca ti o mai aduce.....vine 2012...... ![]() ![]() | ||
nazirra Postat pe 28 Aprilie 2010 17:10 | ||
Nimic nu este secret, atata timp cat am dat si o adresa de site, totul este acolo, la vedere, cine este intradevar interesat si vrea sa se informeze, cauta, ceea ce e postat aici e sa te faca pe tine, curios, si dornic sa afli mai multe, abia dupa asta, poti decide daca vrei sau nu, ceva, dupa ce te informezi.. | ||
lucvic0505 Postat pe 29 Aprilie 2010 16:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Unde v-ar place sa lucrati?....la privat sau la stat? | 20 | De la: caleidoscop 16 Septembrie 2014 09:21 |
ce cariera sa-mi aleg? | 1 | De la: garbo111310 5 Aprilie 2010 21:44 |
Trainingul a devenit o necesitate | 5 | De la: quasaria 27 Septembrie 2009 21:09 |
Migratia in afara pentru un loc de munca | 22 | De la: roby_cado 20 Ianuarie 2011 20:38 |
job part time | 7 | De la: eu_geminy 15 Octombrie 2011 15:51 |
Studiu: aproape 4 din 10 români din mediul urban spun că încrederea în propriile forțe i-a ajutat să își mențină echilibrul pe perioada pandemiei
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer