Buna tuturor! Am si eu o rugaminte,poate ma ajuta careva... In urma cu vre o saptamana mi-au fost sparte toate conturile (mailurile, etc). Problema e ca acum vreau sa ma inregistrez pe Garbo cu vechiul meu cont de pe acest site , si anume: strumfette ... dar nu mai stiu nici parola, si cred ca acea adresa de email pe care era creat contul pe garbo a fost fie blocat, fie spart sau sters... Intrebarea mea este : as putea sa imi recuperez vechiul meu cont de aici ( strumfette ), si eventual sa il mut pe o alta adresa de email? multumesc anticipat , strumf ![]() |
||
_strumfette_ Postat pe 13 Aprilie 2010 14:42 |
||
---|---|---|
offf, nu stiu daca e posibil, avand in vedere ca nu mai ai nici macar fostul mail ![]() era un topic : intrebari pt adminii garbo, poate te ajuta careva ![]() |
||
zambila Postat pe 13 Aprilie 2010 14:46 |
||
pfuai... si inca imi vad fostul meu cont...cum sta si ma asteapta ... ![]() ![]() |
||
|
||
_strumfette_ Postat pe 13 Aprilie 2010 14:49 |
||
imi pare rau ca nu pot sa te ajut! sper sa recuperezi vechiul mail, atunci poti sa recuperezi si parola de la contul de garbo ![]() |
||
zambila Postat pe 13 Aprilie 2010 15:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cumparaturi de pe Okazii.ro! Va rog sa ma ajutati prin completarea chestionarului! Multumesc anticipat | 1 | De la: Inesa_Munteanu_1 12 Martie 2016 13:54 |
STERGERE CONT GARBO !! | 1 | De la: buhu 16 Octombrie 2011 15:08 |
prin univers | 12 | De la: Allegra 27 Martie 2011 23:37 |
|
||
Concurs Pur | 18 | De la: dana1125 25 Iunie 2012 16:04 |
CAPRICORNUL... | 12 | De la: ingerasulluptator 12 Ianuarie 2012 13:53 |
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.
Linie telefonică gratuită pentru servicii medicale, pentru refugiații din Ucraina