Pre�edintele Statelor Unite, Barack Obama, a gra�iat astazi pentru prima dat� un curcan �nainte de Ziua Recuno�tin�ei, pe care americanii o s�rb�toresc astazi cu familiile lor, relateaz� NewsIn. De fapt Obama, �nso�it de cele dou� fiice ale sale Malia �i Sasha, a scutit de la moarte doi curcani: Curaj �i Carolina. De la Abraham Lincoln (pre�edinte �ntre 1861 �i 1865), pre�edin�ilor li se ofer� un curcan, pe care, �ncep�nd din secolul al XX-lea, obi�nuiesc s� �l gra�ieze. Federa�ia Na�ional� a Curcanului prezint� �n fiecare dou� dintre cele mai frumoase exemplare de curcani pe care le are, care dup� aceea sunt duse la Disneyland, �n California. "Am pl�cerea s� anun� c�, datorit� interven�iei Maliei �i Sashei - pentru c� aveam inten�ia s� �l m�n�nc - Curaj va fi scutit de aceste destin groaznic �i delicios", a declarat pre�edintele �n fa�a unui curcan imens, viu, dar pu�in apatic. "�ti�i, sunt zile �n care �mi amintesc de ce am candidat pentru aceast� func�ie", a ad�ugat Obama, care a g�zduit mar�i primul s�u dineu oficial, �n onoarea premierului indian. "Apoi sunt momente ca acesta, c�nd gra�iez un curcan �i �l trimit la Disneyland", a ad�ugat el, provoc�nd r�sete �n gr�dina Casei Albe. Pe o not� mai grav�, pre�edintele le-a adus un omagiu solda�ilor americani. "�nfrunt�m o perioada �n care numeroase familii americane sufer�. Nu exist� �ndoial�, a fost un an greu pentru America. Suntem �n r�zboi. Economia noastr� iese din recesiune, dar calea este �nc� lung�", a declarat Obama. Ana-Costina Constantinescu Sursa: ROL.ro |
||
alexxandra Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:28 |
||
---|---|---|
bre luminatzia ta, ai dat comanda pentru curcan? merge dupa inghetzata | ||
pik_nik Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:35 |
||
buna dimineata !d-le Pik-Nik,merge si un curcan umplut,va invit la masa. | ||
|
||
alexxandra Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:01 |
||
bre ilustrissime, curcanu' daca-i umplut, nu mai merge si oricum nu-mi place umplut cu inghetata |
||
pik_nik Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:04 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-11-27 10:04:06bre ilustrissime, curcanu' daca-i umplut, nu mai merge gusturile nu se discuta! |
||
alexxandra Postat pe 28 Noiembrie 2009 01:51 |
||
Cezarica e de laudat intentia ta de a deschide multe topice de cultura generala dar iti cam pierzi consistenta. Ori o tii pe traditii romanesti (vezi topicul cu Sf. Andrei) ori intri pe multiculturale si atunci spune-ne si noua ca sa stim de unde iti iei informatiile sa le spunem alora de acolo sa fie mai consistenti. Maaai, nu cumva tu esti...cu drag Alexxa????? |
||
Ciresica Postat pe 28 Noiembrie 2009 08:17 |
||
In definitiv Brutus a jucat un mare rol in viarta lui Cezar, asa cum forumul joaca un rol asemanator in viata lui Cezarel. | ||
Ioana007 Postat pe 28 Noiembrie 2009 08:25 |
||
Adica forumul il ucideaza pe Cezarica????? | ||
Ciresica Postat pe 28 Noiembrie 2009 08:31 |
||
Daca Brutus nu il strange de gat in acest moment, s-ar putea sa-l strang eu pentru articolul acela idiot scris despre Miorita.Ba am sa pun si cainii sa-l muste de punctele lui mai slabe. | ||
Ioana007 Postat pe 28 Noiembrie 2009 08:36 |
||
...nu l-am auzit pe Obama sa se strofoace pentru traditiile noastre... ...ziua reconoastintei...ziua mamei..ziua tatalui..haloen...valentina ala... ...bre, avem sarbatori frumoase: pe 6 decembrie nu am vezut la tel. americani comparant nuielusa (daca pana si noi zacem : 6 decembrie, zaua cand va triunfa staua lui baselu marinelu - vez blonda di la drept)...steaua...sorcova...dragobete...martasor... ...mai termenati cu americanismele ca nima in lume nu-si bate joc de sarbatorile lui ca sa adopte pe ale altora... |
||
daria_ Postat pe 28 Noiembrie 2009 09:27 |
||
Romanul s-a nascut nu numai poet, ci si pupacios.Nu este nici o crima sa respectam traditia unui popor, important este sa ne mentinem si traditiile noastre populare. | ||
Ioana007 Postat pe 28 Noiembrie 2009 18:06 |
||
mao cezarel...ai inceput si tu sa deschizi topicuri cu duiumul si fara importanta???? | ||
tutankhamon Postat pe 28 Noiembrie 2009 21:44 |
||
cred ca e o moda sa deschizi topicuri unul dupa altul o sa-mi deschid si eu unul, pai ce puii mei eu sa nu am nici un topic pe garbo, tz tz tz nu se poate asa ceva |
||
nelly05 Postat pe 28 Noiembrie 2009 21:53 |
||
da nellyutzo sa nu uiti de copyiile lui paste | ||
LILO Postat pe 28 Noiembrie 2009 21:55 |
||
o sa incerc sa nu uit, cu toate ca de cand sunt pe garbo nu cred ca am dat de 5 ori copy/paste.....da daca e musai...cu placere | ||
nelly05 Postat pe 28 Noiembrie 2009 21:59 |
||
e musai nelly...ca sa fii trendy-flendy.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Noiembrie 2009 14:03 |
||
Ioano, asa-i... si eu am "handicapul" asta... is pupacioasa uite... |
||
garbo_C Postat pe 30 Noiembrie 2009 14:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Party again! B'ESTFEST Summer Camp 2011 | 12 | De la: Freya__ 23 Iunie 2011 18:21 |
IRINA POPA RELANSEAZA JAZZUL ROMANESC | 1 | De la: matusalemica 18 Decembrie 2011 10:02 |
Atelier de analiza personala - Teme existentiale | 1 | De la: Psihoterapeut 24 Noiembrie 2011 10:21 |
|
||
HRISTOS SAU CRISTOS A INVIAT DRAGII MEI "VECINI" GARBO | 2 | De la: namyi 24 Aprilie 2011 03:03 |
Curs Qigong Cezar Culda – Initiere in Meditatia Terapeutica | 1 | De la: Marcel_D 7 Mai 2013 23:09 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani