Ajut defavorizati

Am avut ocazia acum ceva timp sa schimb ceva vorbe cu o anumita persoana ... cred eu una din multele care sunt in situatia lor .... si mi-a parut rau ca nu am putut sa o ajut.

Era cu o deficienta locomotorie si cerea ajutorul pentru sfaturi legate de ce ar putea face ca sa o scoata la liman din punct de vedere financiar. Putea folosi doar calculatorul. Aveam ca si acum ceva contacte in diferite locuri dar ajutor .... nu puteam.

ACUM POT. AM DESCHIS UN SERVICE (REPARATII) DE CALCULATOARE SI II POT AJUTA PE CEI AFLATI IN SITUATIA LOR ... ajutandu-ma ei pe mine.

Atat am. 2 maini si 2 picioare si capul ce ma conduce. Ma gandesc la acea faza de mult tare si ma roade. Ceea ce as putea face si ce ar putea ei face (sau voi ... cei cu probleme mai ales locomotorii). Idei sunt peste tot dar putini sunt cei ce le pun in aplicare. NU STIU DE CE. POATE DE FRICA

VOI CU PROBLEME PUTETI SA MA SERVITI PE MINE CU AJUTOR PE INTERNET. IN SCHIMB EU POT SA OFER UN 10% DIN PROFIT (MANOPERA PE CARE O FAC). PRACTIC LA ASTA SE REZULTA UN SERVICE DE CALCULATOARE.

SUNT ABIA LA INCEPUT. IDEEA MERITA IMBUNATATITA. AM MAI INTRAT SI PE ALTE SITE-URI SI MI-AM DAT OFUL. RAMANE DE VAZUT CE IESE.

BINEINTELES CA FAC SERVICE DOAR IN BACAU. CA DE AICI SUNT. DACA IMPEDIMENTUL AR FI UN CALCULATOAR ... SA ZICEM CA POT ACHIZITIONA CALCULATOARE IEFTINE SI FUNCTIONALE CU CARE PERSOANA AR PUTEA SA REZOLVE INTERESELE PE INTERNET.

DE PE NET SE POT SCOATE MULTE: CONTACTE; RECLAMA; CUNOSTINTE MULTE PRINTRE PRIETENI ... PRACTIC ORICE SE POATE FACE PE INTERNET. DAR IO SUNT MIC. ACUM INCERC SA IMBIN 2 PROBLEME CA SA IASA 1 REZOLVARE.

IDEEA ESTE CA VREAU SA-I AJUT ... SI EI PE MINE. VOI CE SPUNETI ? MAGAZINASUL MEU MITITEL SE NUMESTE BEST PC
marian_els
Postat pe 12 Noiembrie 2009 23:52
deci...tu repari compuri, da?? si ei, cei cu probleme locomotorii, ce fac pentru tine??? si de la noi ce doresti????nu am inteles ....fii mai explicit...
tutankhamon
Postat pe 12 Noiembrie 2009 23:55
cum ce vrea tutan...sa te lase fara tastatura sau fara monitor
yanyacharberet
Postat pe 13 Noiembrie 2009 09:00
Nu e de ras ... yanya ...
Mai ales nu era de ras cand intrase atunci o persoana si cerea ajutor si din toate mailurile nici unul nu era constructiv.

Ceea ce ar putea face ei ar fi sa stea pe net cat pot ei de mult si sa faca reclama ... sa intre pe site-urile de vanzari sau licitatii si sa promoveze serviciile de service ori vanzari de componente si multe altele pe care ei cu adevarat le pot face fara sa trebuiasca neaparat sa iasa din casa.

Si la varsta mea mai am o vorba pe care o evit de multe ori: RADE CIOB DE OALA SPARTA.

Eu ofer o sansa celor care sunt luati peste picior de catre cei normali din cauza problemelor lor.

Tu ai la activ peste cateva mii de raspunsuri in acest site. CE AI REALIZAT CU ADEVARAT ?
marian_els
Postat pe 13 Noiembrie 2009 09:48
mareane...

pune mai bine d-un srl de cersetori, cu defavorizatii aia... reteta de succes garantata si fara cheltuieli de firma... da' trebe sa te bati cu mafiile tiganesti...
zambil
Postat pe 13 Noiembrie 2009 09:54
mdea...cum zicea Dinica de "mana-ntinsa care nu spune o poveste..."
preciouss
Postat pe 13 Noiembrie 2009 09:57
PARE-SE CA MA BAT CU MORILE DE VANT ... CA ORICUM ACELASI REZULTAT IL AM.

PAREREA MEA ESTE CA MAI BINE DAU O UNDITZA CUIVA ... DACAT CATE UN PESTE IN FIECARE ZII.
marian_els
Postat pe 13 Noiembrie 2009 10:11
CARE AR FI DIFERENTZA ... CEL PUTZIN FINANCIAR ... CA DAU BANI UNUI SITE SPECIALIZAT ORI UNOR OAMENI CARE AU NEVOIE. CINE STIE SA RASPUNDA .... NU SA CLOCOTEASCA NISTE CUVINTE
marian_els
Postat pe 13 Noiembrie 2009 10:13
ZAMBIL ... VAD CA ESTI CU O VARSTA MARE DEASUPRA MEA.

DACA AI FI IN ALTA SITUATIE .... CE OPTIUNI TI-AR OFERI STATUL ? CUNOSTI PERSOANE SI ISTORII ADEVARATE PE CARE SA LE POTI IMPARTASI CU NOI ?

EU CUNOSC.
marian_els
Postat pe 13 Noiembrie 2009 10:17
mareane, adevaru' e ca in ceea ce-i priveste pe defavorizati, nu cunosc nicio poveste de succes in care sa fie amestecat si statu'...

da-n privat colcaie succesele de afaceri cu dezmosteniti, macar pt intreprinzatori.. tocma' ce-ti dadui un exemplu.. sau credeai ca-i la shto?...
zambil
Postat pe 13 Noiembrie 2009 10:22
deci daca ofer o sansa ... gresesc ?
marian_els
Postat pe 13 Noiembrie 2009 10:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Festival Peninsula/Felsziget 2011 1 De la: pandora2010 16 August 2011 16:22
ghisman 15 De la: delly002548 6 Decembrie 2009 18:05
Retete mexicane,thailandeze,chinezesti,indiene,etc. 7 De la: gaby_sweet 9 Septembrie 2010 19:47
Bancuri culinare 19 De la: tvikea 10 Aprilie 2009 20:06
temperaturi kusadasi 1 De la: b_roxanna 2 Mai 2009 20:12
Setari Cookie-uri