AM avut o relatie cu un tip imp de 2 ani, frumoasa relatie, picurata cu mult emomente frumoase si multe amaraciuni. AM incercat s afacem ceva impreuna, am fost plecati pste tot impreuna, am realizat proiecte care sa ne aduca bani siplecari numai noi... am mulcit pe branci( mai mult eu ) pentru toate si aveam si o viata sexuala extraordinara... Cand....el imi zice... ma INSOR cu alta, sa ramanem prieteni, s ane mai vedem, stau cu tine pana iti gasesti pe cineva.... chestii din astea. M-am ingrozit de cele auzite de la omul iubit....si pentru care am creat si am facut atat de multe chestii. AM renuntat la a fi amanta sau prietena din umbra pentru ca mi-am dat seama ca minte frumos.. Am refuzat sa-l mai ajut la proiecte, sa mai fac ceva, el nici macar nu a recunoscut ca as fi avut vreun rol si m-a cautat pana cu 2 saptamani inainte de nunta. A cautat tot felul de tertipuri sa ma intalneasca...dar nu am raspuns....si-a facut ID-uri false sa ma poata gasi si mi-a vorbit sub orice critica... Imi lasa mereu mesaje cat de fericit este si ca nimic nu-l va desparti de iubita lui , in timp ce-mi trimitea pe tel ca sunt iubirea vietii lui si ca a renuntat la tot pentru mine.... Cum poate Dumnezeu suporta atat nedreptate , tradare si lasitate.... ????? Acum dupa nunta e liniste.... dar am eu o stare nefireasca ... ca si cum as fi pierdut iubirea vietii mele, ca.... nu am facut totul ca sa-l recastig.... ca am lasat prea mult de la mine DAR simt si ciuda ca toata munca mea i-a ramas lui, acum sa-si plimbe nevasta pe munca mea.... Ce sa fac: sa incerc sa-mi recastig proi4ectele spunand tuturor cat de incompetent este??? Nu ar parea ca o fac din gelozie??? |
rushhour Postat pe 30 August 2009 12:25 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
problema | 9 | De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25 |
TE IUBESC ! spus foarte usor | 10 | De la: michelle_ 21 August 2011 15:41 |
fata blonda cu ochi albastri | 31 | De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45 |
|
||
gandire | 25 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36 |
Ce sa fac? | 63 | De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice