Nu am visat niciodata colorat,visele mele sunt in alb-negru si sunt toate intunecate.Nu am vise luminate de razele soarelui,floricele,pasarele....ceva legat de fericire maxima.Mai e cineva in situatia asta? | ||
xxlanita Postat pe 8 Aprilie 2009 22:40 |
||
---|---|---|
Dar cand esti treaza cum sunt? | ||
Micass Postat pe 8 Aprilie 2009 23:01 |
||
Mor... | ||
|
||
gabitzza Postat pe 8 Aprilie 2009 23:03 |
||
De la: xxlanita, la data 2009-04-08 22:40:41Nu am visat niciodata colorat,visele mele sunt in alb-negru si sunt toate intunecate.Nu am vise luminate de razele soarelui,floricele,pasarele....ceva legat de fericire maxima.Mai e cineva in situatia asta? nu baga la inima rautatile doamnelor, sunt doar invidoase pe tine ca visezi alb-negru. da' nici macar partial color n-ai parte? |
||
garbo000505 Postat pe 8 Aprilie 2009 23:24 |
||
mai, am mai auzit de astfel de persoane! parca o profa de engleza era foarte curioasa cum de visez eu color!? ca cica majoritatea oamenilor viseaza alb-negru, si doar cei speciali viseala in culori... mama, da' ce speciala mai sunt!! |
||
zambila Postat pe 9 Aprilie 2009 14:15 |
||
eu nu numai ca visez color,da' visez si panoramic...adica hiperbolizat...vin peste mine tot felu' de monstri ... | ||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 14:50 |
||
sburatori d-aia... | ||
zambil Postat pe 9 Aprilie 2009 14:52 |
||
dap, ma lasa fara suflare... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 14:55 |
||
Micass....eu visez cand dorm ,nu ca tine treaz....si gabitzza ai face bine...Da,sunt oameni care viseaza alb-negru pentru cei ce nu stiu inca si visele sunt intunecate...v-am intrebat pe voi ce credeti? cum sunt oamenii astia? si ,da,unii viseaza color si altii panoramic ca iasomia.....tine de psihicul omului? de felul lui de a privi viata? si gabitzza:abtine-te! | ||
xxlanita Postat pe 7 Mai 2009 16:51 |
||
mda...si eu visez color...si...panoramic...cam ca iaso... nu cred ca tine de cum privesc ei viata...eu crez ca e ceva la creieras care da startul la visele astea colorate de exemplu, eu visez foarte, foarte des ca urc scari...ma trezesc obosita franta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 17:00 |
||
arunca draq tigarile alea.... si vezi ca prea te plangi de pofte,o fi cu ochi.... |
||
iasomia Postat pe 7 Mai 2009 17:03 |
||
ha...as vrea eu, iaso...macar daca ar fii asa... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 17:08 |
||
japito, stii ca o sarcina regenereaza,ha? tu si madona...mama ta de golanca... |
||
iasomia Postat pe 7 Mai 2009 17:12 |
||
mai iaso...nici nu mai tin minte data, fetitza...am avut, n-am avut ? ar capia pro de fericire, parol... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 17:13 |
||
De la: zambil, la data 2009-04-09 14:52:14sburatori d-aia... hai spune-ne zambil tu cum visezi? visezi in fiecare noapte sau numai din cand in cand? colorat? |
||
xxlanita Postat pe 7 Mai 2009 17:22 |
||
ce visati cel mai des,vise frumoase sau cosmaruri? uite ,eu visez destul de des ca zbor si pot sa ma ridic cat vreau,si sunt panicata ....cineva vrea sa ma prinda sa-mi faca rau.Normal,alb-negru,predominant negru,noapte,frig... | ||
xxlanita Postat pe 7 Mai 2009 17:32 |
||
xx, de ce m-as abtine? Intrebarile sunt puse pentru a afla raspunsuri, nu ? O dam in simbolistica visului? Tu scrie, eu o sa te citesc..si iti o sa-ti zic parerea mea, doar daca o sa vrei. |
||
gabitzza Postat pe 7 Mai 2009 17:45 |
||
eu visez color, cu audio si in 3d ...lasand gluma deoparte, in faza de inceput a somnului, mi se intampla sa ma dedublez, ma ridic si zbor, ma simt invaluita de o lumina diferita de cea pe care o cunoastem, percep dimensiunea intr-un alt mod; ma intorc de unde am plecat, reiau somnul si visez sau dorm pur si simplu; imi lasa o senzatie de liniste, pace. | ||
susidallyama Postat pe 7 Mai 2009 18:02 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-05-07 17:45:06xx, de ce m-as abtine? sigur ca vreau ,parerea ta e importanta pt. noi dar fara sa ,,mori"...si nu ma refeream la simbolurile viselor ci la culorile lor,si ce predomina la fiecare nu ma face sa ma repet.... |
||
xxlanita Postat pe 8 Mai 2009 16:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Frumusete naturala cu bani putini | 1 | De la: bujjoritza 8 Noiembrie 2009 14:56 |
dragobete | 1 | De la: Alexxandra 11 Februarie 2010 06:09 |
IDEE DE AFACERE | 10 | De la: alfheim 2 Septembrie 2011 16:01 |
|
||
Echipa Garbo iti ureaza La Multi Ani! | 41 | De la: iulia_dibu 8 Ianuarie 2016 23:24 |
Ce parere aveti despre Capricorni? | 1 | De la: garbo027119 8 Decembrie 2009 21:40 |
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei