CINE VREA SA VORBEASCA DESPRE,, SINCERITATE"?

CE POATE FII MAI PLACUT SI MAI SIMPLU DECAT SA FII SINCER, TOTDEAUNA LINISTIT, IMPACAT CU TINE INSUTI, NEAVAND NICI DE CE TE TEME, NICI CE INVENTA? FARA ACEASTA SINCERITATE NICIODATA NU O SA POTI FACE NIMIC. ORICAT DE ISCUSIT SI DE SIRET AI FII, ORICAT VEI STI SA TICLUIESTI MINCIUNA-EA RAMANE TOT MINCIUNA. EA ESTE O DESCHIDERE A INIMII, CARE SE GASESTE LA FOARTE PUTINI OAMENI SI ACEEA PE CARE O VEDEM NOI NU ESTE DECAT O DIBACE ASCUNDERE SPRE A NE ATRAGE INCREDEREA CELORLALTI. CE TREBUIE SA FACEM NOI? SA CAUTAM SA INTEMEIEM SINCERITATEA. ESTE FOARTE FRUMOASA, PUNE PE OM SA-SI ARATE TOATE TALENTELE INTR-UN MOD CUVIINCIOS. VEI INSELA UN OM, O GENERATIE, DOUA-DAR TIMPUL, PE EL, NU-L VEI PUTEA INSELA NICIODATA.DE LA ACEST CUVANT PLEACA TOATE:DIVORT, INFIDELITATI, PIERDERA LOCULUI DE MUNCA, UNEORI CHIAR SI VIATA..................!
adelaraducan
Postat pe 15 Februarie 2009 23:08
adela... of, of... da... da' cine nu sufera atroce cand este sincer si parca mai abitir i se raspunde cu minciuna? totusi un om sincer nu se poate disimula, oricat ar "pierde" in viata.
gianiblue
Postat pe 15 Februarie 2009 23:13
no vezi cat de sincera e lumea? nimeni nu zice nimic nu de alta , dat tot scapa o minciunica nevinovata...concluzia: tacerea este SINCERITATEA!!!!!!!!
sisicleo
Postat pe 17 Februarie 2009 17:42
O vorba spune ca "poti minti o data un om, poti mintii de mai multe ori mai multi oameni, dar nu poti mintii pe toata lumea toata viata".
Sa minti tot timpul e o boala si din nefericire am cunoscut o mitomana pe care cind o intrebam "de ce ai mintit" imi raspundea cu nonsalanta "asa am vrut". Ei altereaza adevarul dupa mintea si imaginatia lor bolnava si traiaesc intr-o Lala Land toata viata.Nici macar nu-si dau seama care e adevarul si care e minciuna.Sincer, imi pare tare rau pentru mitomani ca si pentru toti cei care au orice fel de afectiuni psihice.
Dar, voi nu despre acest gen de minciuni vorbeati probabil ci despre cei care mint ocazional ca sa iasa dintr-o situatie.
Well, pentru mine care nu pot minti in nici un fel toti cei care o fac (indiferent de cantitate) sunt toti mitomani.
URASC minciuna si daca vrei sa nu mai fi prietenul meu e foarte simplu :minte-ma o singura data.
Aemulus
Postat pe 8 Mai 2009 04:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeie Pesti - Barbat Gemeni 6 De la: pik_nik 8 Iulie 2009 20:35
inchiriez garsioniera 3 De la: garbo214116 11 Iulie 2012 16:13
De ce am alergie la oameni mincinosi si prefacuti? 9 De la: demonsauinger 13 Iunie 2011 23:56
Cum facem fata arogantei,lipsei de ambilitate si badaraniei? 6 De la: si_totusi 19 Iunie 2009 12:39
Povestea cinicului perfect 18 De la: cricat 26 Octombrie 2011 09:43
Setari Cookie-uri