bizarerii de pe mapamond....

Wilhel Tell cu... bere

De-a asta s-a jucat un barbat din Johanesburg cu prietenul sau cel mai bun. Numai ca, in loc de mere puse pe cap, au folosit cutii cu bere. Iar in loc de arc, un pistol. cei doi voiau sa-si arate maiestria si sa demonstreze ca aveau sange-n vine. Aveau... Cel putin cel impuscat din gresala.

Demolatorul

Asa ar trebui sa se numeasca un american care a incercat sa se sinucida inghitind nitroglicerina. Barbatul a fost adus in stare grava la spital, dupa ce luase citeva pastile de nitroglicerina cu aproape 500 ml de whisky. Ceea ce i-a frapat pe medici au fost vinataile pe care le avea victima in cele mai ciudate locuri de pe trup. Intrebat de medici, el a afirmat ca dupa ce inghitise nitroglicerina, stiind ca la lovituri puternice aceasta explodeaza, s-a izbit de zidurile casei sale, in speranta ca va sari in aer.

Pariu periculos

Un student din Michigan a pus pariu cu prietenul sau cel mai bun ca el isi va tine capul cel mai aproape de un tren aflat in plina viteza. Și a cistigat pariul dar a fost nevoit sa-si plateasca singur cheltuielile de spitalizare. Se intampla si celor titrati cu atat mai mult studentilor...

Mustile periculoase

Un elvetian care a incercat sa omoare o musca ce intrase in biroul sau din Berna a cazut de la etajul VII al unui bloc. In cadere s-a agatat de antena scoasa pe geam dintr-un alt birou situat la etajul al IV-lea, aterizand, in cele din urma, pe umbrelele unei mici terase aflate la parter. Rezultatul: o mina rupta si o sperietura pe cinste.

Oi furate cu... superglue

Desi pare desprinsa mai curind dintr-o parodie decat din realitate, intamplarea s-a petrecut in Noua Zeelanda, unde trei recidivisti s-au gandit ca pot face ceva bani cu niscaiva oi duse la abator. Numai ca oile nu le apartineau lor ci unor ciobani din zona. Cand politistii au oprit camionul, in primul rind li s-a parut ceva suspect, dar nici ei nu-si dadeau seama ce anume. Abia dupa ce au fost dusi cei trei la sectie, pentru verificare, s-a aflat tarasenia. Pentru ca oile sa nu behaie, ingeniosii hoti le lipisera, pur si simplu, buzele, cu un superglue extrem de puternic, fara sa se teama ca animalele ar putea muri de sete sau de foame la urma urmelor, trebuiau sa reziste pana la abator. A fost nevoie de interventia medicului veterinar pentru ca animalele sa poata din nou sa deschida botul. Și cand te gandesti ca o gramada de soti nefericiti nu au descoperit o metoda prin care sa inchida gura nevestelor...

Postat pe 15 Noiembrie 2008 03:53
Foarte faine!
annya_852004
Postat pe 13 August 2009 23:21
Foarte tare...mai ales asta cu super glue..multi barbati ar incerca-o!! numai sa nu citeasca al meu topicul asta
garbo002556
Postat pe 12 Noiembrie 2009 17:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Silan 883 De la: karmen_karma 8 Iulie 2010 22:42
Frumusete naturala cu bani putini 1 De la: bujjoritza 8 Noiembrie 2009 14:56
Horoscop... rautacios 40 De la: garbo088232 9 Aprilie 2010 08:29
Black Friday 11 De la: Aries27 20 Noiembrie 2012 17:22
Plantare copaci 36 De la: Axl_22 9 Noiembrie 2011 09:43
Setari Cookie-uri