Am nevoie de voi...

Ai si tu dreptate, nu e de ras, e trist!...
Spui ca barbatii au dreptul sa abordeze femei usoare pt. a le ..., cuvintele tale, si asta nu te face cu nimic mai prejos de aceste femei mizerabile. Un om care gandeste asa, este un golan nenorocit. Mai rau e ca in capcana golanilor, pe langa cele usoare, care va storc de bani si va vor doar pt. ce aveti in pantaloni, pica uneori si proastele care n-au mai vazut barbati mincinosi.

Iar sotia ta chiar nu stia ce are la usa? N-a cantarit putin pe cine ia de barbat sau i-a convenit sa se marite si asa? Daca stia, nu inteleg de ce a deranjat-o sa suporte consecintele...

Singura mea frustrare este ca exista rebuturi care intretin starea de decadere morala din societate. Ar trebui sa fiti castrati chimic, ca si pedofilii.
roxana1deac
Postat pe 10 Ianuarie 2018 16:30
Nuuu, nu doamna draga!Nici o secunda nu am avut intentia de a da de gandit asa ceva...Nu! Spuneam doar ca in urma cu cativa ani am facut si eu o asemenea nenorocire si ca inteleg de ce se da de ceasul mortii sotul doamnei...atat! Spuneam doar ca merita o a doua sansa si ca il cred cand ii spune cat regreta. Da, aveti perfecta dreptate, asemenea specimene nu ar trebui sa existe pe fata pamantului, ar trebui sa fim castrati, dar ce se intampla atunci cand regreti enorm, cand iti vine sa iti dai viata numai sa poti da timpul inapoi si sa nu fi facut greseala? Cum ramane cu "fiecare merita o a doua sansa?" Nu am vrut sa lezez pe nimeni, nu am spus ca barbatii au dreptul sa faca asa ceva...Doamne fereste! Cel putin nu am gandit asa ceva. Am avut norocul ca sotia mea sa imi mai dea o sansa, poate nu va uita niciodata in viata asta ce i-am facut, dar stiu sigur ca in ultimii ani, i-am demonstrat cu fiecare secunda ca a meritat sa mergem mai departe impreuna. Stiu sigur ca nu voi putea face vreodata aceasta nenorocire, stiu sigur ca a fost palma trezirii la realitate.
garbo_480611
Postat pe 10 Ianuarie 2018 17:24
Iote, na ... Nici oamenii buni nu prea beneficiaza de a doua sansa, de ce crezi ca o meriti tu? Doar pt. ca nevasta-ta e ca tine, de asta ai primit-o, acelasi aluat. Nu ma intereseaza ce i-ai demonstrat, ce deranjeaza e ca ai ramas acelasi om, cu aceeasi gandire (ce ai scris sta marturie), te-ai schimbat doar de suprafata. Castrarea chimica, repet, e solutia pt. voi si dezgustul oamenilor decenti pt voi si vietile voastre...
roxana1deac
Postat pe 10 Ianuarie 2018 17:54
Din situația descrisă aici ,cred că ar trebui să acorzi o a doua șansă soțului tău, una singură... Este vinovat,și-a recunoscut vina și spui că se vede că regretă . Ar putea fi o lecție bună pentru el , poate că va aprecia ceea ce are de pierdut și nu va recidiva. Este foarte greu să menții o căsnicie durabilă [și asta o spune cineva cu 40 de ani de casnicie] dar pentru a reuși este nevoie de toleranță,de iertare chiar dacă pare imposibil și este foarte ușor să distrugi o casnicie dar aici este la mijloc și un copil și măcar pentru el merită să ierți ,să ștergi cu buretele și să incercați să fiți fericiți.Eu asta îți doresc.
gettyvo
Postat pe 14 Ianuarie 2018 11:03
Dacă vrei să fii fericit o clipă, razbuna-te!
Dacă vrei sa fii fericit o viață, iartă!
maria1956
Postat pe 14 Ianuarie 2018 11:22
De la: gettyvo, la data 2018-01-14 11:03:18Din situația descrisă aici ,cred că ar trebui să acorzi o a doua șansă soțului tău, una singură... Este vinovat,și-a recunoscut vina și spui că se vede că regretă . Ar putea fi o lecție bună pentru el , poate că va aprecia ceea ce are de pierdut și nu va recidiva. Este foarte greu să menții o căsnicie durabilă [și asta o spune cineva cu 40 de ani de casnicie] dar pentru a reuși este nevoie de toleranță,de iertare chiar dacă pare imposibil și este foarte ușor să distrugi o casnicie dar aici este la mijloc și un copil și măcar pentru el merită să ierți ,să ștergi cu buretele și să incercați să fiți fericiți.Eu asta îți doresc.


Nu, nu este greu sa mentii o casatorie frumoasa si durabila. Este greu atunci cand nu iti doresti sa fii in ea. Omul bun, care respecta, nu simte tentatii. Sotul doamnei acesteia regreta pt. ca stie ca daca nici familie n-ar mai avea, n-ar mai avea, crede el, nimic. Omul nu-i facut sa traiasca singur daca n-are si o farama de tarie in el.
Inainte de a intra in casnicie ar fi trebuit sa-si puna problema daca-i pregatit pt ea. Aviz pt. toate "doamnele" de pe forum, cu mintea si caracterul la genunchiul broastei.
roxana1deac
Postat pe 14 Ianuarie 2018 11:51
De la: maria1956, la data 2018-01-14 11:22:22Dacă vrei să fii fericit o clipă, razbuna-te!
Dacă vrei sa fii fericit o viață, iartă!


Doamna n-a pomenit nimic de razbunare.
roxana1deac
Postat pe 14 Ianuarie 2018 12:05
Erata
Sotul doamnei acesteia regreta pt. ca daca nici familie n-ar mai avea, crede el, n-ar mai avea nimic.
roxana1deac
Postat pe 14 Ianuarie 2018 14:34
Uh,oh...Sfatul era pentru cine l-a cerut...nu intru în polemici cu nimeni...cu atăt mai mult cu aceia care se cred perfecți...și apropo ...perfecțiunea, nu există...Toate cele bune...
gettyvo
Postat pe 14 Ianuarie 2018 15:30
Am scris doar un sfat... Sa ierte!
maria1956
Postat pe 14 Ianuarie 2018 17:55
Nu stiu de ce esti asa de inversunata, Roxana!
Dar oamenii sunt supusi greselilor. Ai intalnit vreun om perfect?
maria1956
Postat pe 14 Ianuarie 2018 17:58
Draga 332, situatia ta nu este una usoara, alba sau neagra. Remarc si eu ca esti o femeie inteligenta, care te-ai implicat sincer in relatia cu sotul tau. Nu te mai invinui ca ai fost "oarba". Din pacate, sunt multe femei in cazul tau. Poate fi o greseala de-a lui pe care intr-adevar o regreta (desi inteleg ca nu s-a intamplat in mod neasteptat, ci au fost premeditate intalnirile) sau poate fi o curiozitate pe care nu si-a satisfacut-o inca ( sau poate da). El ti-a spus varianta lui, care poate fi adevarata sau nu. Din moment ce a avut grija sa stearga indicii din telefonul lui, poate a fost si mai mult decat ce ti-a spus tie. Si atunci s-ar putea sa incerce sa se salveze, pentru a nu-si pierde statutul de barbat serios si insurat. Nu ai de unde sa sti ce i-a spus si celailalte de au ajuns sa se intalneasca. La o anumita varsta, barbatii au nevoie de un fel de confirmare a farmecului lor. Oricare ar fi motivele "alunecarii" lui, nu poti sterge cu buretele din mintea ta si sufletul tau ce s-a intamplat. Depinde de tine, daca poti sa ii mai acorzi o sansa, daca poti sa mai ai incredere in el si sa nu devii suspicioasa la toate gesturile lui viitoare. Cunosc multe femei la 40 de ani care pot accepta aventuri ale sotilor -chiar amante- cu conditia sa nu trebuiasca sa renunte la siguranta "caminului" comun. Doar tu sti ce ar fi mai bine pentru tine si copilul vostru. Roaga-te la Dumnezeu sa iti arate ce ai de facut. Poate nu ar strica sa consulti un psiholog bun. Numai bine !
garbo007433
Postat pe 15 Ianuarie 2018 16:50
nu face mare problema din asta , in toate relatiile se mai intampla accidente, urmareste relatia voastra si daca se mai intampla desigur ca este o problema, pana atunci incearca sa schimbi ceva intre voi sa va petreceti mai mult timp sa va apropiati sa va faceti confidente. poate aflii sio de ce a fost tentat. In general toti experimenteaza chiar si fetele, uite ca nu ai fost tu prima, s-ar fi putut intampla, cum ti-ai fi dorit sa trateze el situatia ? Va doresc numai bine!
gab
Postat pe 16 Ianuarie 2018 16:16
Buna seara!
In primul rand as vrea sa multumesc celor care au avut capacitatea de a trata asertiv si obiectiv acest subiect, fara a se implica prea mult emotional. Pur si simplu au dat un sfat din punctul lor de vedere, fara a recurge la jigniri vis- a -vis de un om despre care nu stiau mai mult decat ca este garbo265332.
Acum sa va spun cateva lucruri legate de subiectul pe care l-am postat cu ceva timp in urma, si care, vad ca a starnit multe pareri controversate, desi nu ma asteptam sa fie de asa interes.
Informatiile pe care le-am dat in postare, sunt informatiile pe care mi le-a oferit sotul meu imediat ce am descoperit"infidelitatea" lui. Dupa aceste informatii am refuzat sa ascult orice scuza, orice explicatie, m-am multumit sa raman doar cu ceea ce am si descris in postarea initiala.Iata ca odata cu trecerea timpului, urechile mi s-au mai deschis cate putin, pana am acceptat sa ASCULT ( nu doar sa aud) intreaga poveste. Ba chiar sa si vad, o parte din mesajele care au putut fi recuperate din memoria telefonului.
Treaba sta cam asa: fata aceasta de care va povesteam, colabora cu firma la care lucreaza sotul meu( dupa intamplarea cu pricina au incheiat orice colaborare). Tot ce il interesa pe sotul meu de la ea, erau informatii legate de firmele concurente, informatii pe care fata era mai mult decat dispusa sa i le ofere.Va spuneam ca am vazut o parte din mesaje.Acestea aratau cam asa: in proportie de 90% discutiile erau despre clienti, facturi, firme concurente.Restul de 10 % erau apropouri venite din partea ei: pe ici- colo cate un banc cu tenta, la care singura reactie a sotului meu era un smiley face, fara a intoarce gluma inapoi, dupa care revenea la ce il interesa pe el. Din cand in cand, mai era inserat cate un apropo ca ar vrea sa iasa undeva impreuna, sa o scoata in oras, apropouri la care sotul meu NICIODATA nu raspundea, ci schimba subiectul catre ce il interesa. In mesaje mai erau intrebari ale ei legate de mine: cu ce ma ocup, daca el ma iubeste, si asa mai departe.
In mare parte, am aflat cam tot ce se putea afla. Asta nu inseamna ca am trecut peste sau ca ma multumesc si merg mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Dar, faptul ca sotul meu a facut tot posibilul sa aflu tot, timp de mai bine de o luna a suportat toate crizele, toate reprosurile si jignirile pe care i le-am adus cantaresc putin in decizia pe care o voi lua. Plus propunerea pe care mi-a facut-o: avand in vedere ca din punct de vedere profesional, acesta este un an foarte greu pentru mine, pana prin luna septembrie, m-a rugat sa il las sa-mi fie alaturi. Intre timp, a deschis un cont bancar pe numele meu, cont in care a virat o suma de bani. Propunerea lui este in felul urmator: sa raman langa el pentru a-mi putea fi alaturi pana inchei toate proiectele pe care le am anul acesta. Daca in momentul in care am terminat, consider ca nu merita sa mai stau langa el, pot folosi acei bani pentru a ma muta( am spus din start ca in momentul in care voi divorta, vreau sa o iau de la zero, deci sa raman in casa in care stam acum este iesit din discutie). Nu am acceptat inca propunerea in fata lui. In suflet am acceptat-o.
Intre timp, viata noastra parca s-a mai linistit. Sotul meu a facut tot posibilul, chiar imposibilul as putea spune in unele situatii, pentru a petrece cat mai mult timp impreuna: luat masa in oras de 3- 4 ori pe saptamana, mers la cinema la fiecare sfarsit de saptamana, plimbari ca doi tineri indragostiti, aproape in fiecare seara, vizionat filme dupa ce adoarme copilul, mers la munte in week-end si urmeaza multe altele.
Nu stiu, poate pe de o parte a fost benefica toata intamplarea asta, poate asa a fost sa se intample pentru a nu se depune praful pe sentimente si sa fie prea tarziu...nu stiu ce sa spun. Ah, sa nu uit sa va spun, ca aceasta fata a si avut curajul sa ma contacteze( bine, dupa ce i-am dat eu un mesaj in care imi spuneam intr- un mod decent si civilizat parerea mea despre domnisoarele ca ea ) sa imi spuna ca nu a fost nimic intre ea si sotul meu si sa imi dea sfaturi despre casnicie... Ei, aici a intervenit sotul meu si a pus-o la punct. Pentru mine a contat si lucrul acesta.
Vreau sa va multumesc inca o data celor care au avut capacitatea de a lua un subiect ca atare si nu s-au implicat in el ca si cum ar fi fost viata lor.
Sanatate si numai bine va doresc!
Cu stima, Garbo265332
garbo265332
Postat pe 16 Ianuarie 2018 19:43
Din partea mea, nici o stima.La asta contribuie si faptul ca-ti expui intimitatea.
Esti a nu stiu cata care ia vina asupra ei si-si iarta concubinul care-i umple contul.
Cat despre cei care s-au implicat, implicarea lor a fost sa se certe pe forum(motivele ii privesc), nu ca povestea ta ar prezenta vreo importanta pt. ei.
garbo_023578308
Postat pe 17 Ianuarie 2018 17:52
Oamenii nu sunt perfecti si pot gresi! Ti s-ar fi putut intampla si tie, sa nu spui niciodata ca nu! Cum ar fi ca el sa nu te ierte si sa-ti dea cu piciorul pentru o prostie? Ca ai putere sau ca nu ai, trebuie sa-l ierti si mai ales sa-l intelegi, sa-l accepti fix asa cum e, cu slabiciunile lui. Casatoria ce mai inceamna daca nu intelegere, iertare? Mai ales ca vezi ca-i pare rau, ca sufera ca a gresit. Vrei sa arunci apa din lighean cu tot cu copil. Pacat.
Garbata
Postat pe 20 Ianuarie 2018 13:07
Casatoria nu-i manastire, unde-ti speli pacatele. E inainte de toate respect, dragoste si intelegere. Ca la atatia altii e exact pe dos, nu-i treaba "institutiei casatoriei".
garbo_023578308
Postat pe 20 Ianuarie 2018 17:18
308...ciocu' mic..revarsa-ti frustrarile si rautatile in alta parte. Cat despre tine, ai grija de căsnicia ta, fiecare om greșește, important e să nu repete greseala.
MARILENA_25
Postat pe 21 Ianuarie 2018 08:11
Nu-s frustrari si rautati. Si uita-te la ce limbaj ai.
garbo_023578308
Postat pe 21 Ianuarie 2018 08:40
De la: garbo_023578308, la data 2018-01-20 17:18:45Casatoria nu-i manastire, unde-ti speli pacatele. E inainte de toate respect, dragoste si intelegere. Ca la atatia altii e exact pe dos, nu-i treaba "institutiei casatoriei".


Ai dreptate. Multi insa fac din casatorie un tirg sau mai rau, un refugiu impotriva singuratatii. Altii se casatoresc "ca sa intre in rindul lumii" pt. ca asa se face.
Jalnic.
Daca intr-o castorie nu exista ceea ce ai spus tu (respect, dragoste si intelegere) ce mai ramine din ea?
Sint de parere ca orice om merita o a doua sansa. In definitiv sintem oameni, nu sfinti.
Sincer, nu stiu ce sfat sa-i dau doamnei in cauza pt. ca nu stiu nici macar cum as reactiona eu in acest caz.
Problema e ca daca il iarta dar ii va aduce aminte mereu de ceea ce a facut, casnicia lor va deveni un infern.

Tommy_Boy
Postat pe 21 Ianuarie 2018 13:18
Te iubeste!
Sotul tau te iubeste dar, a intervenit obisnuinta si daca o matracuca mai volubila si versata a dat cu ochii de el si l-a placut, l-a si sedus! (Orice barbat are un moment de nebunie cand isi doreste sa fie apreciat de altcineva decat sotia lui.) Nu uita, sotia este prima care sa-si aprecieze sotul, sa il laude pentru calitati, sa-i indrepte greselile, sa-i fie prietena... si nu uita sa-l indrepti cu blandete in ceea ce greseste. Sunt convinsa ca regreta si, ca v-ati impacat. Fii vigilenta!
garbo340690
Postat pe 22 Ianuarie 2018 01:25
Esti un nesimtit!
garbo340690
Postat pe 22 Ianuarie 2018 01:26
Intervine obisnuinta cand prezenta partenerului de viata nu mai produce vreo placere. Caz in care poti sa-ti iei adio de la acea relatie, casnicie sau ce-o mai fi ea. Si nu exista asemenea aberatie ca "placut si sedus" fara voia berbantului!
garbo_023578308
Postat pe 26 Ianuarie 2018 16:55
De unde sa incep,mi-e greu si te cred ca suferi foarte mult, dar te rog sa te gandesti in mod corect ai mai facut ceva pentru a intretine focul dragostei ,vorbe frumoase ,provocari?Pentru a tine un barbat langa tine nu-ti este necesar numai certificatul de casatorie dar din cand in cand sa ii demonstrezi ca inca il iubesti si il apreciezi .Daca totul se rezuma la.....vine acasa ,maninca si ....calculator relatia este in pericol, plictiseala e mare si..apar problemele .Soacra mea s-a despartit pentru ca sotul ,,,,neglijat a ajuns in bratele alteia si sfatuita de vecini a divortat.Mi-a spus ca a facut cea mai mare prostie .I-a parut rau !Gandeste-te bine daca il iubesti ,daca el te iubeste si-i pare rau n-ar fi pacat ?Iertarea este lasata pe pamint fiind samanta iubirii .Da-i iubirii voastre o sansa si aveti grija si rabdare doar daca asta va doriti !
garbo416471
Postat pe 28 Februarie 2018 15:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Detectiv particular specializat in infidelitati! 21 De la: gillbert 15 Noiembrie 2010 23:49
mereu fosta..... 63 De la: narcysa 8 Octombrie 2011 08:37
Relatii paralele 38 De la: garbo031138 24 Iulie 2009 16:22
Aceeasi poveste (?) 18 De la: unu964 23 Iulie 2014 22:27
Zdruncinarea familiei 12 De la: garbo_489377 21 Mai 2018 15:13
Setari Cookie-uri