ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Vitamine si suplimente alimentare

Voteaza
*****Scor: 3 din 1 vot
 

Buna, am si eu o intrebare...farmaciile sunt pline de tot felul de suplimnte alimentare si vitamine... care ar fi cele mai indicate? am auzit ca produsele de la ALEVIA ar fi "ultima moda" mai exact un produs Adaptonic (care este destul de scump), ar fi un produs foarte eficient in cazuri de stres acut. A folosit cineva, sau aveti sugestii?
  citeaza   raspundecele mai indicate ? nu sunt ! daca vrei vitamine indicate sau care merita sa le consumi, intra mai bine intr-un aprozar si nu in farmacie ! ia-ti si mananca din legumele proaspete si mai mici la marime, nu din alea uriase care au hormoni. spala-le bine si lasa farmaciile sa dea faliment ! daca vrei sa fi in pas cu "MODA", cumparati ceva desuuri moderne, ceva rochie sau bluze moderne... nu te tine de ultima moda in cea ce priveste sanatatea ta ! auzi la tine... "ultima moda" la vitamine si suplimente alimentare... !!!!! ma abtin sa mai zic ceva......
  citeaza   raspunde

Din salata mea de fructe nu-i dau !
  citeaza   raspundenu-i da ca nu-i la moda... !!!!
  citeaza   raspunde

Daca vrea , i dau o linguritza cu psillyum la ora asta. Da` sa-l bea iute , ca altfel se face beton.
  citeaza   raspunde

Eu folosesc doar vitamax,cel simplu,nu cel cu coenzima q,pentru ca este singura vitamina naturala,plus ca contine ulei din germeni de grau,polen,gingseng rosu,si multe altele,in afara de vitamine si minerale...numai ca trebuie o pastila la trei patru zile.
Dupa cinci pastile,straluceste tenul meu,si ma intreaba colegele ce am facut de arat deodata asa de bine....indeparteaza si stresul.
cat despre celelalte,le-a incercat sotul meu pe toate,chiar si carnitina,si a fost dezamagit.
reclamele sunt gogosi umplute cu minciuni.
cand vrei sa iei vreun produs,citeste ce substante active contine,apoi hotarasti,trebuie sa stii ce iei,ca unele au si efecte secundare.
  citeaza   raspunde

te sfatuiesc cu multa caldura o piesa de teatru , o plimbare in parc, un film de comedie intr-o sala de cinema, face minuni . intradevar sint conservatoare, aceste medicamente au fost si vor mai fi la moda intodeauna
  citeaza   raspunde

Ce vitamine contine o piesa de teatru ?
  citeaza   raspundevitamina PP ! da, exista si aceasta vitamina... ! dar eu am intels de ce recomanda Illorena piesa de teatru sau plimbare in parc sau film... si inca intr-o sala de cinema, nu asa oriunde... ! chestile astea fac bine la sanatate chiar daca nu au vitamine. organizmul functioneaza altfel si mai bine, cand nu e in stres ! degeaba iei vitamine daca tot timpul esti in stres si nu te relaxezi si prin parc sau la teatru sau oriunde iti face placere. iar vitaminele care sunt la moda... sa le ia cine nu intelege nimic in viata asta ! mai ales ca alea la moda si cu care sunt pline farmaciile, sunt si sintetice. mie nu prea imi plac alea. vitamina D e altceva. eu parca simt vitaminele naturale cand rontai un ardei rosu sau un morcov... decat daca iau un pumn de vitamine sintetice. e ca si cum as mangaia un picior de femeie peste ciorapii de nailon. in loc de direct pe piele... !
  citeaza   raspunde

Suplimentele alimentare si medicamentele nu sunt acelasi lucru, oare uleiul de masline luat dimineata pe stomacul gol sau uleiul de somon bagat intr-o capsula este medicament?
  citeaza   raspunde

Suplimentele alimentare nu sunt medicamente de sinteza ! !!!
  citeaza   raspunde

De la: garbo_395284, la data 2014-04-09 19:14:08Buna, am si eu o intrebare...farmaciile sunt pline de tot felul de suplimnte alimentare si vitamine... care ar fi cele mai indicate? am auzit ca produsele de la ALEVIA ar fi "ultima moda" mai exact un produs Adaptonic (care este destul de scump), ar fi un produs foarte eficient in cazuri de stres acut. A folosit cineva, sau aveti sugestii?
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: