Insarcinata in urma unui viol

Sunt insarcinata in 16 saptamini. Am ramas insarcinata intr-un mod brutal. Eram cu iubitul la pentrecera verisoarei sale care imi era cea mai buna prietena. Aveam o regula: fara alcool sau tigari. La petrecere el a baut, eu m-am suparat si ne-am certat. Pe la 3 noaptea el a venit la mine sa vorbim, nu am vrut insa varasa m-a convins. Am mers intr-o camera, el a inceput sa ma sarute, i-am dat o palma si am vrut sa plec. El m-a prins, mi-a dat o palma si am cazut pe pat. A incuiat usa si ma violat. De specificat e ca eram virgina atunci. O luna de zile a umblat dupa mine ca sa il iert. Dupa circa 3-4 saptamini au inceput greturile, ametelile, nu suportam mirosurile insa nu am dat mare importanta. Dupa inca o luna am realizat ca nu imi mai venise ciclu. Intr-un week-end, eram la vara lui (prietena mea) si am facut testul. Era pozitiv. Ea a inceput sa ma convinga sa il sun, dupa o discutie aprinsa am plecat de la ea spunind ca fac avort. Am umblat o zi prin oras fara sens plingind. Cind am ajuns acasa el era cu aimei. Parintii au spus sa imi fac bagaju si ma mut cu el. Am fost contra si ei au zis ca daca nu vreau, pot sa stau in strada. M-am mutat, el iubeste copilul si spune ca si pe mine. Imi e frica, la inceput uram copilul, am fost nevoita sa las universitatea pentru ca ma simteam rau. Insa acum dupa ecograf, si dupa ce burta a inceput sa se vada, dupa ce zilele trecute a miscat incep sa il iubesc. Abia astept joi sa aflu ce o sa am. Imi e frica ca nu o sa il iubesc, cum trebuie sa iubeasca o mama. Ca o sa vad in el noaptea in care mi-am pierdut virginitatea: intuneric, miros de alcool si pe el care se impinge in mine. M-am izolat de toti, nu vorbesc cu nimeni, am nevoie sa dicut cu cineva, macar sa ma asculte. Multumesc.
garbo_399106
Postat pe 26 Martie 2014 04:34
Draga mea, ca sa te putem ajuta cu niste sfaturi, trebuie sa ne mai dai niste informatii. Asadar: esti (sau ai fost ) studenta, aveai un iubit si in urma noptii respective, ai ramas insarcinata. In momentul violului spui ca erai virgina. In zilele noastre, o fata ajunsa la varsta studentiei care sa fie virgina, este un lucru mai rar. Nu spui de cat timp erai cu iubitul tau, daca era primul tau prieten, in schimb precizezi ca ati facut o intelegere; fara alcool si tigari.
Intelegerea era ca urmare a faptului ca baiatul obisnuia sa consume alcool, situatie in care se schimba, devenea alt om?
Il iubeai pe baiatul asta sau era doar ceva trecator?
Erai inca virgina pt ca erati la inceputul relatiei sau nu il considerai pe el cel potrivit cu care sa iti incepi viata sexuala? Totusi il numesti iubit iar pt o fata ajunsa la varsta studentiei un iubit nu-i doar un baiat cu care iesi la un suc.
Ai renuntat la facultate, spui tu, pt ca te simteai rau. Rau din cauza neplacerilor provocate de sarcina sau de situatia generala? Neplacerile provocate de sarcina vor trece, studente gravide au fost, sunt si vor fi.
El este mai mare decat tine, are un serviciu, te poate tine in facultate si creste un copil? Pt ca in nici un caz nu trebuie sa renunti la scoala, mai ales acum ca vei deveni mama. Ai spus ca ai simtit ca iubesti copilul cand a miscat, apoi ca nu stii daca vei putea sa-l iubesti cand iti vei aminti cum a fost conceput. Daca l-ai iubit cand a miscat, il vei iubi si dupa ce se va naste. Este jumatate si chiar mai mult din fiinta ta. Iar daca il iubeai pe tatal lui pana cand te-a abuzat, cu atat iti va fi mai usor.
Nu stiu din ce mediu vine tatal, desi am o vaga banuiala. Din pacate la noi este bine intiparita ideea ca daca un barbat isi forteaza nevasta sau iubita sa faca sex, este un lucru normal, care-i problema, ba tot ea, femeia, este invinovatita ca nu-si satisface sotul si ca asta e motivul pt care merge la altele. Si opinia asta nu o au numai barbatii de teapa asta, mai bine zis pitecantropii, dar si majoritatea femeilor, respectiv mamele, nevestele, iubitele unor astfel de indivizi - oameni ai cavernelor. Din pacate, spui ca nu ai suportul alor tai. Trec peste faptul ca nu pot intelege astfel de oameni, dar parintii, indiferent ce se intampla, trebuie sa fie alaturi de copiii lor.
Izolarea nu-ti este de nici un folos, trebuie sa cauti cea mai potrivita solutie pt tine la momentul asta, pt ca numai tu cunosti adevarata situatie. De vreme ce ai ales sa pastrezi sarcina (si bine ai facut ca nu ti-ai omorat copilul ) trebuie sa devii o luptatoare pt tine si copilul tau. Suferi acum pt ca tu consideri ca esti intr-o situatie dificila in care ai intrat fara sa ai vreo vina. Daca vei reveni cu niste lamuriri, am putea sa te ajutam cu niste sfaturi concrete si la obiect.
Te imbratisez cu drag.

bucura
Postat pe 27 Martie 2014 13:01
106, pana ne dai si alte detalii din cele amintite de bucura, da-mi voie sa-ti urez, sarcina usoara!

Starea morala in care te afli acum, cred ca spune de la sine sa contactezi un psiholog neaparat. Nici o sit. de acest gen nu este usoara si nici asemanatoare cu o alta.
E(psihologul)l este cel mai in masura sa-ti dea sfaturi in ceea ce priveste pregatirea ta pt. a deveni mama in adevaratul sens al cuvantului.
Din cate stiu, starile negative pe care le traiesti tu fie singura(insarcinata) fie cu "el" se trasmit in parte si fatului.Cat crezi ca este real, nu trebuie sa astepti inca 7 luni ca sa-l nasti, apoi, ani sa creasca si sa se dezvolte ca abia atunci sa-ti dai seama de greselile facute acum. Faptul ca psihologul te va sfatui cum sa treci peste situatie te va ajuta atat pe tine cat si pe viitorul tata(daca o sa existe in viata voastra in calitate de...)Se percep niste reguli stricte pt. ambii in sit. in care veti constitui un cuplu.
Succes!
pitiTa_
Postat pe 27 Martie 2014 19:17
sa-ti continui studiile, oricat de greu iti va fi. ele te vor ajuta sa-ti gasesti un serviciu mai bine platit si ai nevoie de bani pentru copil. nu se stie cat va mai sta prietenul tau cu tine si tu trebuie sa ai o temelie pe care sa construiesti pentru tine si copilul tau. nu stiu daca isi are rostul aici, dar ti-as recomanda filmul rusesc "Moscova nu crede in lacrimi"- despre o tanara care ramane insarcinata si este abandonata de prietenul ei.
iti doresc multa sanatate si tarie de caracter, fiindca acum ai de luptat pentru doi. si poate parintii tai isi vor schimba atitudinea fata de tine daca isi vor vedea nepotelul.
garbo_3567
Postat pe 30 Martie 2014 00:53
Sfatul cu filmul e bun dar daca nu poti sa il suporti pe cel ce te-a violat atunci cere pensie alimentara si creste copilul caci asa e soarta ta.
Va fi greu dar nu imposibil vei avea un venit ,pensia + alocatia vei munci si tu ,termina facultatea si vei gasi un barbat care sa te aprecieze si sa te iubeasca.
FII TARE, COPILUL NU ARE NICI O VINA SI ASTA E.
Georgescu_Jorj_Ioan_1
Postat pe 30 Martie 2014 05:13
daca tu il iubesti pe el, si el,mergi mai departe daca nu este ceea ce vrei rupe orce legatura,ce ai trait mereu iti vei aduce aminte daca pentru tine a contat virginitatea,am traIT CV GENU,,,SI,,MI A TRECUT CAND AM RAMAS INSARCINATA CU SOTU,,CEEA CE MI SE INTAMPLASE INAINTE,,A FOST CU ALTCINEVA SI MA DURUT PENTRU CA A FOST PWERS NEPOTRIVITA SI NU A STIUT SA APRECIEZE CA DUPA MA PARASIT ACEL BAIAT,PROBLEMA CA MI A AFECTAT INTIMITATEA,,,,SI POATE ASA O SA TI SE INTAMPLE CAND TE VEI CULCA CU EL,VEI IUBII COPILU DACA EXISTA IUBIRE,IAR DACA NU,ASTA VINE DE LA SINE DRAGOSTEA DE COPIL SE DOBANDESTE IN TIMP..,UN COPIL REPREZINTA FOARTE MULTE RESPONSABILITati si iti cere rabdare,iti ocupa foarte mult timp,asa ca trebuie sa te gandesti foarte bine cf,
garbo038627
Postat pe 30 Martie 2014 09:51
Apreciez faptul ca nu ai facut avort si ca incet, incet, incepi a-ti iubi pruncul ce curand il vei simti si altfel. Acum se leaga acel sentiment unic, ce te apropie de pruncul tau, pentru ca incepi sa il simti ca traieste si ca se dezvolta prin tine. Vei vedea ca acest sentiment te face puternica, iti da aripi si ca mai tarziu, te vei bucura pentru decizia inteleapta de a-l pastra. Nu prea spui nimic de parintii tai, de mama ta...Cum poate sa nu te accepte asa, e mama si tatal tau, cum de viata i-a schimbat si i-a facut sa iti intoarca spatele fara sa iti intinda o mana de ajutor, oare aceasta e singura suparare ce le-ai pricinuit, nu pot intelege ca s-a intamplat fara voia ta si acum, asta e, important este ca cel mic sa inceapa o viata buna acolo in tine, fara necazuri si suparari ce ii produc mult rau...Mama ta asa a fost mereu, ea nu are un suflet si un cuvant de spus in apararea ta, cum poate fii atat de nepasatoare si sa doarma linistita, nestiind cum iti e alaturi de acest om ce te-a violat, tu de ce nu ai mers la politie sa declari si sa iti iei masuri de siguranta inca de a doua zi, de la viol, sunt intrebari ce cred ca nu mai au raspuns, doar aici pe net, sunt atatea site-uri cu sfaturi. Cum poate fii mama ta atat de nepasatoare cu ce traiesti acum alaturi de cel ce te-a violat... Faptul ca ai pastrat copilul, - ca incepi a-l iubi si te felicit pentru asta, - te pune in alta lumina, esti pretuita pentru ca incerci ceva ca orice mama e datoare fata de pruncul ei, adica sa ii ofere Dragoste si Protectie. Studiile nu le abandona, incearca imposibilul, fara studii nu vei nimic in viata, nu esti prima sau ultima studenta ce ramane gravida, dar trebuie sa fii UNA ce vrea sa REUSEASCA si sa arate ca POATE ! Copilul va avea nevoie de bani pentru scutece, lapte, vitamine, hainute, patut, carucior, etc ... Prin vointa si multa munca, vei reusi si vei dovedi ca orice sacrificiu facut nu este in zadar, este ceea ce faci acum pentru viata asta mica si nevinovata ce se dezvolta in tine si care deja este legata si depinde de tine. Aceasta mica viata, acest copilas, te motiveaza si-ti da puterea de a merge mai departe pe calea ce o ai de strabatut...Fii o invingatoare !
garbo238983
Postat pe 30 Martie 2014 13:22
De la: garbo_399106, la data 2014-03-26 04:34:32Sunt insarcinata in 16 saptamini. Am ramas insarcinata intr-un mod brutal. Eram cu iubitul la pentrecera verisoarei sale care imi era cea mai buna prietena. Aveam o regula: fara alcool sau tigari. La petrecere el a baut, eu m-am suparat si ne-am certat. Pe la 3 noaptea el a venit la mine sa vorbim, nu am vrut insa varasa m-a convins. Am mers intr-o camera, el a inceput sa ma sarute, i-am dat o palma si am vrut sa plec. El m-a prins, mi-a dat o palma si am cazut pe pat. A incuiat usa si ma violat. De specificat e ca eram virgina atunci. O luna de zile a umblat dupa mine ca sa il iert. Dupa circa 3-4 saptamini au inceput greturile, ametelile, nu suportam mirosurile insa nu am dat mare importanta. Dupa inca o luna am realizat ca nu imi mai venise ciclu. Intr-un week-end, eram la vara lui (prietena mea) si am facut testul. Era pozitiv. Ea a inceput sa ma convinga sa il sun, dupa o discutie aprinsa am plecat de la ea spunind ca fac avort. Am umblat o zi prin oras fara sens plingind. Cind am ajuns acasa el era cu aimei. Parintii au spus sa imi fac bagaju si ma mut cu el. Am fost contra si ei au zis ca daca nu vreau, pot sa stau in strada. M-am mutat, el iubeste copilul si spune ca si pe mine. Imi e frica, la inceput uram copilul, am fost nevoita sa las universitatea pentru ca ma simteam rau. Insa acum dupa ecograf, si dupa ce burta a inceput sa se vada, dupa ce zilele trecute a miscat incep sa il iubesc. Abia astept joi sa aflu ce o sa am. Imi e frica ca nu o sa il iubesc, cum trebuie sa iubeasca o mama. Ca o sa vad in el noaptea in care mi-am pierdut virginitatea: intuneric, miros de alcool si pe el care se impinge in mine. M-am izolat de toti, nu vorbesc cu nimeni, am nevoie sa dicut cu cineva, macar sa ma asculte. Multumesc.


nu stiu ce sa zic..Ai putea sa discuti cu el si sa il intrebi de ce a reactionat ca un animal..
poate si tu lai iubit,,dar nu poti uita comportamentul lui..Este greu..dar daca te iubeste si se comporta frumos cu tine,,poate incerci sa treci putin peste orgoliu sa te rogi la Dumnezeu sa te invete ce trebuie sa faci..poate o sa iti dea putere sa il ierti..
romanii sunt de fel badarani dar ca isi asuma responsabilitatea fata de copil si ca te vrea inseamna ca te iubeste..dar de ce sa comportat asa ca un animal,,
iti doresc multa bafta si Dumnezeu sa iti dea putere si sa te lumineze...
daca si tu il iubeai...
sincer si eu am fost ranita,dar nu am fost violata doamne fereste,dar ca sa pot ierta ma rugam si primeam caldura sufleteasca..
daca totusi te iubeste si tu pe el dar te-a ranit in orgoliu si ca tu nu erai pregatita sa ai relatii sexuale..daca ai putea sa il ierti
stiu ca tea ranit...
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 30 Martie 2014 23:08
daca si tu totusi il iubeai,
ai putea discuta cu el sa intrebi ce la determinat sa faca asa ceva..
daca zici ca te iubeste si poate si tu lai iubit..dar sa comportat ca un mitocan
daca ai putea sa discuti cu el,,,daca l-ai putea ierta mai ales ca iti accepta copilul si se comporta frumos cu tine..
daca lai iubit dar nu vroiai sa ai relatii sexuale cu el,el te-a obligat tu poate ai ajuns la ura..
daca l-ai putea ierta,,sa te rogi sa iti dea caldura sufleteasca sa il ierti si apoi viata va fii mai usoara pt ca iertarea ne face sa ne simtim liberi.
vezi cu timpul cum va fii...stii vorba aia increderea se castiga greu dar se pierde usor...

daca il vei putea ierta..sa mai treci peste orgoliu..te vei simti libera oricum acum trebuie sa stai cu el poate cu timpul te vei atasa de el daca putin cate putin il vei ierta si vei trece peste orgoliu..daca devine iarasi badaran vezi tu ce vei face..

dar daca nu vei ierta ,ura te va macina de dinauntru..macar prieteni putin cate putin..chiar daca nu ii arati ca lai iertat,,,dar tu in inima ta trebuie sa il ierti sa nu il urasti,,pt ca ura face viata grea
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 30 Martie 2014 23:18
ideea ar fi sa ingheti anul, nu sa renunti la scoala - iar in ce priveste copilul, e foarte probabil ca sentimentele tale sa se schimbe... Copilul nu e tat-su. E in primul rind copilul TAU, din TINE, bucata din tine - si asa cum tu n-ai nici o vina pentru ce s-a intimplat, nici copilul nu are nici o vina pentru cum a aparut. Sinteti, daca vrei, amindoi victime...Iar un bebelus, orice bebelus, e o fiinta minunata. Ai sa vezi cita bucurie, cita dragoste si cita liniste iti aduce acea fiinta mica.
Ce o sa vezi cind o sa te uiti la copilul tau?
O sa vezi probabil intotdeauna primul zimbet stirb. Prima data cind ti s-a spus "MAMA". Prima data cind a ris. Primul dintisor. Cum a plecat copacel in picioare.... Prima zi de scoala in care aveati amindoi lacrimi in ochi. O sa vezi multe nopti nedormite, si multe riduri, si multe zimbete si multa, foarte mindrie pentru odorul tau nemaipomenit cum nu e altul :-)) Asa sint toate mamele. Oricit incearca sa isi pastreze picioarele pe pamint. Legatura dintre o mama si copil este incomparabila cu orice alta relatie umana, transcede tot ce ai intilnit pina in momentul in care devii mama.

In ce il priveste pe nea tat-su, e doar un oarecare loser irelevant. Unul care probabil nu va mai conta oricum. Gindeste-te bine daca vrei, daca poti si daca merita sa pretinzi ca il ierti.

Modul in care au reactionat ai tai este incalificabil, dar e posibil sa se replieze dupa ce trec de primul soc. In general, cind apare un nepot se indulceste brusc butoiul de rahat si incep sa dea tircoale sa vada ce si cum.
quasaria
Postat pe 31 Martie 2014 03:19
Fi linistita copilul il vei iubi , caci o mama isi iubeste pruncul orice s-ar intampla si oricum ar fi fost procreat copilul ESTE al tau creste datorita tie. Nu acelas lucru pot spune despre ”iubitul„tau, un individ care nu a vazut in tine decat o femeie oarecare si pe care sunt convinsa ca il vei ura mereu pentru modul in care s-a purtat cu tine chiar daca de dragul copilului il vei suporta alaturi de tine, cred ca asta nu va fi toata viata decat cine stie , minune mare se va comporta cu tine astfel incat sa-si „spele pacatele„ Copilul nu e o piedica , poate fi chiar un suport pentru tine , dupa ce se va naste.Important este sa termini facultatea daca tot ai pornit si ai nevoie neaparat de sustinere financiara fie de la tatal copilului fie sa lucrezi ceva daca nu ai independenta financiara nu prea ai loc de intors

Despre parintii tai , eu nu pot spune a s-au purtat ca niste parinti , nici pe departe , pe ei nu-i intereseaza viata ta , nici fericirea ta , s-au bucurat doar sa scape de tine.Hmmm viata ii va face sa regrete acest comportament , dar s-ar putea sa fie mult prea tarziu ,Nici o mama normala nu si-ar da fata afara din casa nici pentru toti ”tatii din lume„
cristina5
Postat pe 31 Martie 2014 20:57
cine stie ce I-a spus baiatul,,de parintii au obligato sa se mute cu el...Sigur nu le-a povestit la parinti fetei ca el a violato de aceea fata lor a ramas gravida...Cel mai bine ar fii ca fata sa le povesteasca parintilor cum de a ramas gravida..nu a ramas gravida din proprie vointa..ci pt ca a fost fortata de baiat.si poate ea nu a vut timp sa le povesteasca tot ca baiatul siguir a inventat vreo poveste...eu zic ca fata ar trebuie sa insiste sa le povesteasca la parintii ei..Daca nu ar avea inima nu ar intelego
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 1 Aprilie 2014 23:56
poate ar trebuie sa povesteasca rudelor parintilor ei ca parintii au obligato sa se mute cu baiatul care a violato...Daca parintii ei nu o asculta pt ca cine stie ce poveste a nascocit baiatul...La politie nu stiu daca este bine..mai ales ca ai nevoie de support financiar..Asta ar fii ultima solutie daca nici parintii si nici baiatul nu te mai vrea..dar treaba nu ar trebui lasata asa..
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 2 Aprilie 2014 00:00
Poate cunoaste cineva daca ar avea dreptul la somaj, sa ii scrie aici, caci acesti bani ar mai ajuta-o.
De la: garbo238983, la data 2014-03-30 13:22:09Apreciez faptul ca nu ai facut avort si ca incet, incet, incepi a-ti iubi pruncul ce curand il vei simti si altfel. Acum se leaga acel sentiment unic, ce te apropie de pruncul tau, pentru ca incepi sa il simti ca traieste si ca se dezvolta prin tine. Vei vedea ca acest sentiment te face puternica, iti da aripi si ca mai tarziu, te vei bucura pentru decizia inteleapta de a-l pastra. Nu prea spui nimic de parintii tai, de mama ta...Cum poate sa nu te accepte asa, e mama si tatal tau, cum de viata i-a schimbat si i-a facut sa iti intoarca spatele fara sa iti intinda o mana de ajutor, oare aceasta e singura suparare ce le-ai pricinuit, nu pot intelege ca s-a intamplat fara voia ta si acum, asta e, important este ca cel mic sa inceapa o viata buna acolo in tine, fara necazuri si suparari ce ii produc mult rau...Mama ta asa a fost mereu, ea nu are un suflet si un cuvant de spus in apararea ta, cum poate fii atat de nepasatoare si sa doarma linistita, nestiind cum iti e alaturi de acest om ce te-a violat, tu de ce nu ai mers la politie sa declari si sa iti iei masuri de siguranta inca de a doua zi, de la viol, sunt intrebari ce cred ca nu mai au raspuns, doar aici pe net, sunt atatea site-uri cu sfaturi. Cum poate fii mama ta atat de nepasatoare cu ce traiesti acum alaturi de cel ce te-a violat... Faptul ca ai pastrat copilul, - ca incepi a-l iubi si te felicit pentru asta, - te pune in alta lumina, esti pretuita pentru ca incerci ceva ca orice mama e datoare fata de pruncul ei, adica sa ii ofere Dragoste si Protectie. Studiile nu le abandona, incearca imposibilul, fara studii nu vei nimic in viata, nu esti prima sau ultima studenta ce ramane gravida, dar trebuie sa fii UNA ce vrea sa REUSEASCA si sa arate ca POATE ! Copilul va avea nevoie de bani pentru scutece, lapte, vitamine, hainute, patut, carucior, etc ... Prin vointa si multa munca, vei reusi si vei dovedi ca orice sacrificiu facut nu este in zadar, este ceea ce faci acum pentru viata asta mica si nevinovata ce se dezvolta in tine si care deja este legata si depinde de tine. Aceasta mica viata, acest copilas, te motiveaza si-ti da puterea de a merge mai departe pe calea ce o ai de strabatut...Fii o invingatoare !
garbo238983
Postat pe 2 Aprilie 2014 15:43
Din cate stiu eu.violul este aspru pedepsit de lege.Esti o fata cultivata,de ce nu l-ai reclamat la politie ? Un om care violeaza,mai ales sub influenta alcoolului,nu este om,este o bestie.Tu vei ramane traumatizata intreaga viata,mai ales ca ai fost virgina.Orice femeie viseaza ca "prima oara" sa fie ceva cu totul deosebit,romantic..La tine a fost o adevarata catastrofa..Un psiholog e foarte bun in astfel de situatii,pentru ca s-ar putea sa capeti depresie sau alte boli psihice si mai grave. Faptul ca te izolezi..imi da de inteles ca deja esti depresiva. Nu am inteles bine ce face "domnul" acum..
garbo_399755
Postat pe 5 Aprilie 2014 11:22
Pastreaza copilul,il vei iubi cu toata puterea sufletului tau,vei intelege ca de fapt nu are nici o legatura,e o fiinta nevinovata,neajutorata,la orice mama instinctul e mai puternic ca orice,asteapta sa il tii in brate,e cel mai frumos moment din viata! Si te va iubi si el,inzecit...
Bautura ii schimba pe oameni,face din cel mai bun om,un nenorocit,am vazut de multe ori asta.....
Din nefericire,avortul poate avea consecinta depresie,si poate agrava trauma din sufletul tau....bebele te poate vindeca complet.Ai putina rabdare,ca merita,iti va recunoaste vocea din primele zile ale vietii lui,si va zambi la vocea ta....e o legatura speciala,daca poti,lupta ca sa il pastrezi,nu vei regreta.Si lasa-l si pe tata sa aiba o relatie cu bebele,in viitor....il va schimba enorm,in bine....
daniilia
Postat pe 19 Mai 2014 04:07
Nu fii ingrijorata deloc de reactia parintilor tai.....sa vezi ce ii va schimba nepotul....vor fi topiti dupa el....trebuie sa astepti ,sa le dai timp,dar oricat ar fi de suparati,le va trece de tot,ca nu se compara nici trei facultati cu un nepot...ei sunt suparati pentru ca au impresia ca nu vei mai putea termina facultattea...sunt socati....vor intelege ca au gresit,mai tarziu....asa reactioneaza multi parinti.
O inimioara mica bate in tine,spera ca va trai,iti va da multa putere,iti doresc sanatate,calm,sa eviti supararile,ca hormonii de stres care se descarca in sange,la suparare,afecteza si bebele,el simte....roaga-te ca sa fie totul bine,si nastere usoara!
daniilia
Postat pe 19 Mai 2014 04:13
pai poate fata stia de la inceput de obiceiurile baiatului de a consuma alcool poate si de aceea I-a interzis sa consume alcool,poate a sperat in a-l schimba in bine pe baiat de obiceiurile lui urate de a consuma alcool si a platit scump pt asta pt ca s-a incurcat cu el sau ca a continuat relatia cu acest baiat..trebuia sa se fereasca de la inceput cu el...mai ales sa mearga acasa la varasa care sigur tinea cu varusu,,si de a ramane in camera la 2 noapte pt ca baiatul a vrut sa discute cu ea...ce vrea sa discute un baiat beat la 2 noaptea...a gresit si a platit scump sa se incurce cu asemenea specimen si sa incerce sa ii educe..cel mai bine sa ii eviti pt ca sunt periculosi.
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 22 Mai 2014 17:36
pai poate fata stia de la inceput de obiceiurile baiatului de a consuma alcool poate si de aceea I-a interzis sa consume alcool,poate a sperat in a-l schimba in bine pe baiat de obiceiurile lui urate de a consuma alcool si a platit scump pt asta pt ca s-a incurcat cu el sau ca a continuat relatia cu acest baiat..trebuia sa se fereasca de la inceput cu el...mai ales sa mearga acasa la varasa care sigur tinea cu varusu,,si de a ramane in camera la 2 noapte pt ca baiatul a vrut sa discute cu ea...ce vrea sa discute un baiat beat la 2 noaptea...a gresit si a platit scump sa se incurce cu asemenea specimen si sa incerce sa ii educe..cel mai bine sa ii eviti pt ca sunt periculosi.
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 22 Mai 2014 17:37
Nu te lu dupa altii si fa cum simti tu ca trbuie sa fievi ata inre tine si el. Copilul pe care il porti nu este voia intamplarii. Voi ca parinti ai-ti fost prestabiliti de voia cerurilor.Ati trebuie rabdare si foarte mult autocontrol ca din baiatul acesta sa faci un minunat sot. Dela bun inceput creteti-va amandoi copilul si legatyra voastra se va suda definitiv. Intrebarea este tu il iubesti la fel de mult cat te iubeste el pe tine?
vid25021957
Postat pe 25 Mai 2014 07:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Gradinita ARICEL 1 De la: apublican 22 Iulie 2010 15:51
Dans irlandez pentru copii 1 De la: garbo_7245 6 Septembrie 2012 14:32
Ganduri de femeie ... 111 De la: luly83 6 Aprilie 2011 21:27
vand carut geoby pt 0-18 kg 1 De la: kidz006845 22 Septembrie 2010 09:15
concurs 3 De la: rapsody33 27 Octombrie 2010 03:40
Setari Cookie-uri