TRIUMFUL SPERANTEI

Am citit pe Facebook ca "a trai cu stil e........creatie" si ca "in creatie rareori e frica,adesea e iubire..............".Deasemenea,ca toate marile descoperiri sunt facute de oameni ale caror sentimente o iau inaintea gandirii lor.
Astfel,am lasat sentimentul de iubire pentru semenii nostri sa o ia inaintea fricii si,cu ratiune,am initiat un proiect inchinat sarbatoririi zilelor de 1 si 8 Martie,proiect prin care promovam micii producatori,extrem de creativi,dar care nu au sansa de a expune intr-un mare centru comercial,Jupiter City din Pitesti.Contributia din profitul obtinut de acestia pe parcursul evenimentului va ajunge la un copil in varsta de 12 ani,Bran Silviu din Sotanga,DB,copil care are nevoie de 2 orteze pentru sold pentru a putea sta in picioare,in prezent fiind complet paralizat.Fondurile stranse vor fi inmanate familiei lui Silviu intr-un cadru festiv,transparent si mediatizat.
Este un eveniment menit sa stranga laolalta mesteri indemanatici,talente cunoscute sau necunoscute,actori,cantareri,pictori si persoane mai putin norocoase.
Toata lumea castiga:comerciantii isi expun si vand produsele fara nici o investitie la un numar mare de vizitatori,cei care asigura divertismentul contribuie cu talentul lor,clientii isi fac cumparaturile intr-un cadru civilizat si modern si au parte de spectacole,premii si alte surprize placute,centrul comercial partener castiga clienti noi si ii fidelizeaza pe cei deja existenti si,ce e cel mai important,un copil va primi darul nepretuit al sperantei si al increderii intr-o viata decenta,mai aproape de normalitate,mai frumoasa.
Acest eveniment nu este unul singular,am mai organizat si cu alte ocazii si in alte locatii si vom mai organiza si in viitor,deoarece noi,romanii,suntem prin traditie un popor solidar,creativ si capabil de fapte mari,iubitor si iubit de Dumnezeu.
Acum mai mult ca oricand,avem nevoie unii de altii,avem nevoie de oameni talentati,inteligenti si plini de vitalitate,avem nevoie sa ne cunoastem si sa ne exprimam liber si in acord cu noi insine.Ca si popor,nu ne mai putem permite frica,lamentarile,pasivitatea-schimbarea acestei tari minunate si a standardului de viata depinde de fiecare dintre noi,de celebrii anonimi,incepand cu atitudinea in familie,la locul de munca si terminand cu modurile de petrecere a timpului liber.
Schimbarea precede evolutia,asa ca va invitam sa evoluam impreuna,alaturandu-va initiativei noastre,oriunde ati fi:intentie de participare,voluntari pentru organizare,idei,"share" sau "like",prezenta dvs la "TRIUMFUL SPERANTEI" in renasterea adevaratelor valori ale acestui popor.
garbo158131
Postat pe 19 Ianuarie 2014 10:03

Primiti si zambete sincere? eu va ofer unu!:)

Felicitari, Dumnezeu sa va binecuvanteze cu pasi inainte!
pitiTa_
Postat pe 7 Februarie 2014 20:58
Daca ar exista INIMI MARI sa peste tot ,ar fi o lume perfecta!BINECUVANTARI!
vickybeaty
Postat pe 7 Februarie 2014 23:22
SI EU VA DORESC SA REUSITI !
garbo_19362
Postat pe 8 Februarie 2014 23:38
Ce idee frumoasa...daca as fi in Romania,as ajuta si eu...va admir,felicitari,si mult succes in viitor!
daniilia
Postat pe 9 Februarie 2014 17:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
GELOZIE SI SEXUALITATE 7 - 9 MAI 2010 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 23 Aprilie 2010 14:45
PROGRAM PENTRU COPII AGRESIVI: 26-27 MARTIE 2010 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 14 Februarie 2010 13:40
CURS DE QIGONG TERAPEUTIC cu Maestrul Cezar Culda 1 De la: Marcel_D 24 Ianuarie 2012 23:52
TARG DE PRODUSE NATURALE SI/SAU BIO LA SUCEAVA 2 De la: demonsauinger 24 Iunie 2011 16:46
TEHNICI DE INTERVENTIE COGNITIV-COMPORTAMENTALA IN TERAPIA DE CUPLU: 4-5 FEB. 2011. 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 15 Ianuarie 2011 13:40
Setari Cookie-uri