SONDAJ DE OPINIE: motive de divort

motive
-infidelitate
-soacra
mirelpiperea
Postat pe 25 Noiembrie 2013 11:27
Inseamna ca te iubeste iar acest sentiment e de respectat pentru ceilalti din jurul vostru. Un aspect mai important e simtul tau de ai oferii si mai mult afectiune si a te lega de el perfect. Sunt din ce in ce mai putini cei ce iubesc iar aceia care dedica Iubire nu vor muri niciodata.
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 11:29
De fapt nu s-au iubit niciodata a existat doar interesul Instinctului de Conservare.
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 11:32
Eu nu cred ca exista barbati asa de multi care considera ca femeia sa stea la cratita sau sa fie doar casnica. Daca nu mai crezi in negativisme vei fi coplesita de afectiunea unui barbat care doreste sa fie iubit de tine pentru totdeauna.
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 11:40
Problema oamenilor e ca gandesc 100 la 100 iar de simtit e 0 la 100. I mportant e ca fiecare sa simta greselile care le continua macar o data in viata si sa accepte intentia de scimbare fata de ceilalti din jurul lor. De altfel nu exista a te iubi pe tine deoarece se rezuma doar la Instinctul de Conservare. A accepta greseala inseamna sa fi pregatita sa o indrepti.
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 11:53
Problema Omenirii e Discriminarea care e si acesta un motiv de orbire.
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 11:57
A continua dezarmarea pe care altii o stimuleaza impotriva celui oropsit inseamna ca nu poti convinge pe celalalt daca greseste. De cele mai multe ori cei care nu pot ajuta sfarsesc prin Ura. Nu te lasa coplesita doar de ce se scrie aici ci incearca cu afectiune sa simti ce crede celalalt dar fata in fata.
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 12:04
Nu uita ce motiveaza el depre orfelinat adica poate a fost abandonat de toti cand a avut nevoie de afectiune si mai ales daca a cautat-o cand era copil. De altfel poata sa fie o pesoana care sa fie mai tanara decat tine si inca uraste sau poate sa inceapa cate putin ce se intampla in jurul lui dar nu din punctul lui de vedere. Un om neiubit e pierdut doar, dar asta nu inseamna ca pentru totdeauna ci oricand i se poate ivi motivatia de schmbare in bine cel putin desigur.
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 12:24
Asta incerc sa transmit si eu oamenilor, ca a te iubi pe tine insuti inseamna a te lasa in voia Instinctului de Conservare. Partea materiala a vietii nu e decat o concurenta iar acest subiect nu invata nimic despre Iubire. Cand doi oameni se unesc pe viata inseamna ca greselile sunt amandoura. Cel mai important e sa nu se insele unul pe celalalt.
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 12:30
Atunci cand sunt obligatii in familie inseamna ca Iubirea nu a avut loc niciodata intre cei din familie ci doar obligatii. E groaznic sa traiesti doar prin obligatii.
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 12:33
Vrei sa spui clar ca de fapt ea nu poate iubi.
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 12:36
Sorine , tu parca ai fi ingerasul in versiunea "postari mai scurte" , dar la fel de intortocheate . Esti sigur ca nu suntetzi neamuri ?
Rotty
Postat pe 25 Noiembrie 2013 13:10
Nu e deloc opinie ci perfect adevar. Divortul in ziua de azi este enorm de mult stimulat din toate partile prin oameni mai ales prin esecul celorlalti care se simt extrem de complexati in legatura cu divortul. Cine a iubit iubeste in continuare cine crede ca a iubit a fost doar placerea personala de a se impune prin imaginatia Iubirii. Iubirea nu are limite nu e conditionata de Materialitate si nici de vreo alta conditionare absolut de loc. Materialismul sufoca Iubirea iar Iubirea e oarba Materialismului daca exista fara Materialism. O casatorie e transformata usor in Conditionare daca exista numai Respect sau i se simte lipsa daca e doar Iubire. O casatorie intre doua persoane de sex diferit se numeste Casatorie dar, este o optiune doar de a fi impreuna si prin ea se poate construi oricand adevarata Iubire care se detaseaza de orice conditionare fie si de casatorie unind Suflete pentru totdeauna. Casatoria inseamna doar responsabilitate dar nu si Iubire ceea ce nu inseamna ca fara Iubire se poate mentine curata mai ales cand intervine grija Materiala.. Doar cei ce au inceput sa construiasca Iubirea nu dau importanta Materialismului si nici documentului de casatorie care la urma urmei nu e decat un acord semnat intre cei doi pe care fructul celor doi casatoriti i-l privesc cand si cand doar ca pe o curiozitate mai ales daca simt Iubirea dentre parinti. Fericirea nu se poate consuma intr-o persoana proprie ci doar oferita celui de langa tine simtind ca o mangaie sa fie conservata. Fericirea e o iluzie schioapa daca nu o imparti cu cineva care o mangaie iar acei care se cred fericiti si nu o impart cu nimeni inseamna ca sunt doar multumiti cu sine-insusi nimic pentru ceilalti traducandu-se doar prin orgoliu chiar daca nu si-l recunosc. Instinctul de Conservare este mai puternic influentabil decat Ratiunea iar prietenii acestuia sunt Orgoliul, Grandomania si cel mai periculos Ura. Cel ce se vede prin acuzatiile celorlalti inseamna ca invata sa se indrepte mereu ajungand spre perfectionare. A fi perfect inseamna sa fii maleabil si a accepta greselile celorlalti de langa tine doar ca firesti omenesti si sa ii feresti totodata sa le mai repete, dar cu afectiune. Oamenii sunt precum Florile, daca li se ofera afectiune si sunt stimulati sa nu le fie teama sa o ofere la randul lor, atunci, devin tot mai tineri si frumosi in permanenta dar, daca nu primesc afectiune se ofilesc si devin ostili cu ei proprii uscandu-se pe atat de repede pe cat se complexeaza in uscaciunea proprie. A inflorii inseamna sa oferi mereu din polenul tau, altfel, pastrandu-l doar pentru tine devine urat mirositor. Cu o floare nu se face Primavara cu mai multe da dar, daca polenul florilor nu exista atunci nici Primavara nu e.
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 14:10
Buna sa-ti fie inimioara Rotty. Daca nu incomodez nu inteleg de ce mesajele scrise de mine nu apar doar pentru fiecare utilizator si apar ca mesaje de raspuns doar la subiectul sondajului.....
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 14:40
Rotty, esti inca online?
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 14:47
I-mi cer scuze Rotty trebuie sa lucrez. Cred ca e politicos.
Sorin_Alexandru_1
Postat pe 25 Noiembrie 2013 14:52
De la: adi27, la data 2013-11-09 07:20:18adica cum sa divortzeze o fimeie???
pai astea sa zica mersi ca stam cu iele. fimeia trebe sa fie supusa si cu ciocu' mic. uite ca la arabi nici n-au voie sa steie in dreptu' barbatului, numa' in spatele lui si cu privirea plecata. ca altfel vai de mama ei. numa petre in cap i-a.
asa ca, divortul este numa' hotararea barbatului ca ie superior lu muere..
clar???????????


esti arab ? adica musulman ? ok, perfect, atunci fa ca ei..... daca nu, nu-i imita !
barboneli
Postat pe 30 Noiembrie 2013 15:04
De la: mirelpiperea, la data 2013-11-10 09:33:07Pentru ca au gasit altceva mai bun...


exista asa ceva... "mai bun"... ? pai daca vroia ceva mai bun, trebuia sa caute inainte de nunta... cred eu !
barboneli
Postat pe 30 Noiembrie 2013 15:07
De la: garbo_8576, la data 2013-11-10 14:21:16"Dumnezeu a facut intai barbatul,dupa care a vrut sa faca ceva mai bun si...a facut femeia"


zau ? ok, asa scrie pe undeva, dar in realitate nu a facut ceva mai bun. a facut un motiv de divortz, ca sa fiu in tema... ! adevaratul motiv pentru care a facut Dzeu.femeia... buna, rea, este asta:

http://youtu.be/_lAjlUXfKp4

si de aici... toate necazurile ! dar nu in toate cazurile....
barboneli
Postat pe 30 Noiembrie 2013 15:20
Ce bine ar fi sa stim dinainte unde exista acel mai bun!!! Da-ne doamne mintea de pe urma! Macar sa invatam din greselile noastre sau ale altora! in momentul alegerii cred ca oricine e convins ca a facut cel mai bine, dar.... urma alege! Oamenii se aleg si singuri, unii primesc ceea ce merita, altii se desteapta pe traseu, iar intotdeauna va exista un "mai bine". La urma urmei, suntem consecinta propriilor fapte si decizii! Daca vrei neaparat motive de divort, se gasesc la tot pasul, pentru o casnicie e nevoie de doi, pentru divort, e de ajuns si numai unul!
edelweiss_3881
Postat pe 30 Noiembrie 2013 15:23
De la: adi27, la data 2013-11-10 20:14:42
De la: Ballo_Silvia_1, la data 2013-11-10 08:03:48 Pt adi 27
Mută-te la arabi! Mai bine în junglă.... să stai cu gorilele!. Cu aşa o educaţie şi mentalitate n-ai ce căuta în societate. Nu va trece mult şi vei fi criminal în serie. Păcat de mama care te-a născut, şi ea o FEMEIE, păcat de toate femeile din jurul tău, aflate în pericol de moarte.
Frustrarea bărbaţilor de tipul acesta ţine de incapacitatea lor de a fi la înălţimea femeii pe care o doresc, de IMPOTENŢĂ, sau de exemplul tatălui.
Masarda ar fi încă motivul cel mai plauzibil.
De EDUCAŢIE ce să mai zic???!!!. Agramarea e vorbitoare, nu mai trebuie comentată.



1. Nu ma mut la arabi, sac !
2. Asa este, toate femeile din jurul meu sunt moarte dupa mine !
3. Nu sunt nici frustrat si nici impotent !
4. Cu mama si tata, ce sa zic...retine doar ca...am crescut in orfelinat !
5. Iar cu agramarea, sa fii matale sanatoasa...cate mii de carti a citit mandea !
PS si in plus ma amuza teribil...prostii !?


"2. Asa este, toate femeile din jurul meu sunt moarte dupa mine !"

acum, zi-mi si mie... nu ti-e cam incomod cu atatea femei moarte in jurul tau... ? apropo... si pe mine ma amuzi teribil... ! fara suparare...
barboneli
Postat pe 30 Noiembrie 2013 15:24
De la: mirelpiperea, la data 2013-11-24 11:04:55infidelitate...


corect ! problema e ca infidelitatea are doua sexe (sau "sexuri... nu stiu cum se scrie corect !!! ) deci deschide si un tppic... viceversa !
barboneli
Postat pe 30 Noiembrie 2013 15:30
De la: Victor_Arsene_1, la data 2013-11-25 07:32:24Existența dorinței pentru o femeie mult mai tânără.
Aș divorța imediat dacă ar interveni violența fizică. Peste celelalte încă pot trece.


care "celelalte"... ? specifica te rog....
barboneli
Postat pe 30 Noiembrie 2013 15:32
De la: mirelpiperea, la data 2013-11-25 11:27:30motive
-infidelitate
-soacra


observ ca ti-ai schimbat sexul... acum esti femeie ! sau ai fost si inainte. ok, nu-i bai ! soacra ? da, posibil, dar soacra are si EL, nu numai EA ! deci care e mai vinovata de "motiv de divortz"... ca eu nu stiu ! ca eu nici soacra n-am avut si nici mtive de divortz !!! din contra.....
barboneli
Postat pe 30 Noiembrie 2013 15:36
De la: Sorin_Alexandru_1, la data 2013-11-25 14:47:07Rotty, esti inca online?


Mai bine mai tarziu decat niciodata. Nu stiu de ce ai probleme...
Rotty
Postat pe 30 Noiembrie 2013 15:41


lui Sorin nu-i mai raspund... i-a raspuns bine Rotty... ! dar imi place cum scrie... uneori si ce ! parerea mea.
barboneli
Postat pe 30 Noiembrie 2013 15:51
Daca pornesti intr-o casnicie luand in calcul ca ai putea sa divortezi din varii motive, mai bine ramai burlac. Din punctul meu de vedere familia este sacra si divortul intra in discutie numai cazuri extreme. Daca exista comunicare intre soti divortul nici nu intra in discutie. Dar problema noastra cea mai mare la ora asta e COMUNICAREA. Dar aceasta este o chestiune de OAMENI MATURI. Daca nu esti in stare sa comunici e bine sa ramai singur pentru ca nu vei face casa buna niciodata.
angel_forever
Postat pe 5 Decembrie 2013 16:09
pentru ca este trista .... nimic nu este mai trist decat singuratatea in doi , asa cred eu !
garbo_392853
Postat pe 6 Decembrie 2013 11:32
Mare iti e gradina ta cu prosti, doamne

On topic: am divortat pentru ca bea, nu muncea, era iresponsabil.
no_identify
Postat pe 26 Decembrie 2013 13:14
Ce existentiale au unii barbati. Doamne
no_identify
Postat pe 7 Ianuarie 2014 13:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/new_topic/993.html# 13 De la: tutankhamon 29 Decembrie 2009 00:42
credetzi ca o relatzie de distatza are viitor? 233 De la: anca_anka 26 Aprilie 2010 12:51
Ajutati-ma! 33 De la: Danyxs 25 Noiembrie 2012 16:06
Masaj erotic 13 De la: any_chiriac74 7 Octombrie 2009 20:09
ma indragostesc de seful meu 37 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:49
Setari Cookie-uri