buna

Ce parerere aveti despre barbatul rac?cum este el?
lore100296
Postat pe 21 Februarie 2013 03:56
Biblia

Ghicirea i vrjitoria.

S nu fie la tine nimeni care s-i treac pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care s aib meteugul de ghicitor, de cititor n stele, de vestitor al viitorului, de vrjitor,
de descnttor, nimeni care s ntrebe pe cei ce cheam duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care s ntrebe pe mori.
Cci oricine face aceste lucruri este o urciune naintea Domnului; i din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tu pe aceste neamuri dinaintea ta.
Tu s te ii n totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tu.
Cci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascult de cei ce citesc n stele i de ghicitori; dar ie, Domnul Dumnezeul tu nu-i ngduie lucrul acesta. (Deuteronom 18:10-14)

Aa vorbete Domnul: Blestemat s fie omul care se ncrede n om, care se sprijin pe un muritor i i abate inima de la Domnul! Cci este ca un nenorocit n pustiu i nu vede venind fericirea; locuiete n locurile arse ale pustiului, ntr-un pmnt srat i fr locuitori. Binecuvntat s fie omul care se ncrede n Domnul i a crui ndejde este Domnul! Cci el este ca un pom sdit lng ape care-i ntinde rdcinile spre ru; nu se teme de cldur cnd vine, i frunziul lui rmne verde; n anul secetei nu se teme i nu nceteaz s aduc rod. (Ieremia 17:5-8)
garbo242980
Postat pe 25 Februarie 2013 19:56
fiecare om este unic,chiar unic,asa ca cunoaste-l singura,incet incet,si nu uita,ca ,chiar daca suntem unici,barbtii in general sunt cam la fel.....ma refer la trasaturile de baza....
daniilia
Postat pe 2 Martie 2013 06:21
Conform zodiacului de orice natura, zodia mea si a sotului meu nu au nimic in comun. Cica un Capricorn si Sagetator n-au cum sa convietuiasca impreuna! Nu, serios?
Important este mediul din care el provine, educatia pe care a primit-o si aici nu ma refer la studii ci la ce-a vazut in familie. Se mai zice ca femeia potrivita scoate dintr-un barbat tot ce e mai bun sau reversul medaliei, tot ce e mai rau iar eu chiar cred ca e adevarat.
Daca va iubiti, va respectati, va ascultati cu mintea si sufletul nici un zodiac de pe fata pamantului si nici o stea nu va poate sta in cale. Nu trebuie sa-ti faci griji ca ai citit in nu stiu ce zodiac ca zodia lui nu e pe placul tau sau ca nu e compatibila cu a ta si sa te lasi influentata de asta si sa lasi temerile astea sa-si puna amprenta asupra relatiei voastre.
Fericirea sau nefericirea intr-o relatatie sunt consecintele faptelor si sentimentelor voastre si in nici un caz nu se datoreaza compatibilitatii zodilor voastre.
Voi sunteti cei care va purtati destinul si va alegeti calea, voi sunteti cei care stati uniti si de neinfrant in calea destinului, asta n-are legatura cu ce spun astrele!
Multa dragoste iti doresc!
Ella-Giorgia
Postat pe 3 Martie 2013 08:36
NU ESTE IMPORTANTA DATA NASTERII(ma refer la zodie),CI EDUCATIA,N PRIMUL RND CEI 7 ANI DE ACAS,APOI AUTOEDUCAȚIA ,MEDIUL N CARE A STUDIAT,N CARE IȘI DESFȘOARA ACTIVITATEA ORICE OM ( dac la locul de munc se fac glume de prost gust ,se vorbește urt ,nu exist respect ntre colegi ,ca s nu vorbesc fat de superiori,etc),FAMILIA N PRIMUL RND,AMBIȚIA PERSONAL,ETC.N CONCLUZIE NU ARE NICIO RELEVANȚ ZODIA(și apoi eu personal nici nu cred n așa ceva deoarece am avut o colega de studii nscut n aceeasi zi și an ,aproximativ la aceeași or și eram total diferite-și suntem- ).DUMNEZEU NE-A CREAT PE FIECARE UNIC N FELUL SU ȘI CU UN SCOP FOARTE BINE DEFINIT....BUNICII NOȘTRII S-AU CSTORIT DESIGUR ȚINND CONT DE COMPATIBILITȚILE DINTRE ZODII....
garbo203525
Postat pe 23 Martie 2013 16:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Consiliere astrologica - grup de lucru cu influentele astrale. 28 De la: ank13 22 August 2015 17:52
De ce oare ? 7 De la: Ella34 18 Iulie 2009 11:17
Complicat... 37 De la: ANTA 3 August 2009 16:46
WORKSHOP-URI DE PSIHOSEXOLOGIE SI PSIHOTERAPIE 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 22 Decembrie 2009 09:32
Topic ca sa ma racoresc/Ferice de cei care nu si/au crescut ei copiii. 49 De la: daria_pet 8 Octombrie 2009 14:08
Setari Cookie-uri