Colegu'...bata-l vina

Si asa mi-am petrecut sambata...

Ce e asta?
Avem aici 2 elemente cheie: primul care a aparut a fost pasiunea, nevoia fizica de atingere, sex.
Apoi au aparut confidentele, mici secrete si dezvaluiri adica intimitate. Conform triunghiului lui Sternberg (the Jew summed it up well) asta s-ar incadra pe latura de stanga, relatie pasional-romantica. Hmmm..de ce si romantica? Ce era romantic in a te imbata si a vorbi tot felu? Aww...nu aia...ci alte mici detalii.
Daca mai era si partea de angajament (commitment) ar dat drept relatie desavarsita miezu' cica :)))))) Cred ca atunci I freaked out cu mersul in club D, a venit pentru ca promisese cu o zi inainte. De ce promisese? Nu-i cerusem nimic sa ia decizii cum o sa-si petreaca sambata seara..cu atat mai putin cu mine. Deci partea cu commitment-ul eu nu o vad aici, o refuz. Asta e ceea ce ne face liberi, de aia am acceptat compromisul. Nu m-am angajat la absolut nimic, oricand, oricare e liber sa puna stop.

Totul e gresit..nu exista premise ca sa ajungi la concluzia ca toata treaba asta se poate defini ca o relatie. E, da.. doar o treaba :)) Sternberg pica, totusi e un desen bunicel daca vrei o imagine de ansamblu. http://img.garbo.ro/images/article_pictures/back/alt%20pos%20int.jpg
Ma gandesc acum oare ce colt ii lipseste lui de acolo din relatia lui?

Now facts...deci treaba asta nu-i consumata evident pentru nici unul. Altfel de ce nu s-a rezumat la mesaju cu pupa si acum ma face troaca de porci si cand nu e beat, a 2-a zi? Si eu de ce ma afectez in halul asta?
Mai e de fumat din ea sau.. poate o fi e pe seama orgoliilor. Hmmm...No no, I dump you, you don't dump me. Really? 5th grade now?

#Nu pot sa cred, s-a rupt planta, singura, aww.. era o supravietiutoare... Mda, e un #dezastru, confirmat de planta care tocmai s-a sinucis.

De ce exista treaba? Proximitatea , interactiunea, un criteriu de excludere uitat de mine, simpatie reciproca,( u like me? There must be something smart about u then :)))) similaritati? Yeah, smokes, proiectul, luv 4 sex principale, in ordinea care in care au aparut nu o sa dispara peste noapte.

Ce-i de facut? Baga-o sub presh sau consum-o? Ce inseamna sa o consumi? Sa ti-o pui pana lesini? Aia intr-o noapte...si poimaine? Mai vrei iar o tura. Pai daca-i hell of a ride, s-apoi? Iesi in club D sau my way or the highway :)))
Si cum sa o bag sub presh? Ca parca pot sa o ascund, it's in my fucking face several times a day...
O sa ma fac ca nu vad atunci, poate de data asta ma tine mai mult de 2 luni...

Ce a fost luni cu mesajul? I felt dumped first, actually. Si treaba e fragila, ca e suficient sa trosneasca un bat ca...sa iasa de sub presh altele...ma rog, de efect, a trosnit un intreg scaun, cu tot cu el...Imi spunea a 2-a zi ca il doare...as fi vrut sa il sarut sa-i treaca, sa repar pozna, nu puteam acolo, dar nici rasul isteric in care am dat n-a fost inspirat.

Imi zice F ca sunt atrasa de un anumit tip de barbati. Si ca S e in oglinda cu C. Adica un imposibil. Ma stoarce chestia asta de cand mi-a pus-o asa, ca o balega, direct, in brate. Bir cu fugitii. E chiar grav... nici macar nu-mi pot recunoaste mie chestia asta. Pai de aia fug, sa nu cumva sa se repete istoria..lalala...n-aud si nu vad nimic pana cand incep mesajele lu S si there, se intampla, se repeta, incep sa bocesc. Ca si acuma...pffff...stop it! Iar sa ma duc la sedinte? Cand? O sa-si smulga F paru din cap ca dupa atata munca, eu ce fac?Same! O sa incerc sa traiesc cu mine asa, a fuckhead that I am, one with the universe si cu gust sarat...hai, la sala cu tine, exorcizarea.

Ce pana mea nu putea sa fie simpla treaba? Sa ma pupe si sa-mi ureze bafta in my future endeavors? Tot orgoliile raman cred, the source of all evil. Cum am putut eu sa zic ca am terminat-o....trebuia probabil sa ii soptesc la urechea stanga, pe cand ne incingeam...vezi ca asta-i ultima...vreau sa plec, esti prea aproape de mine..si nu pot sa-ti cer.. ..decat asta
garbo_4124
Postat pe 2 Iunie 2012 18:53


m-ai confuzat.
Da' pe alocuri suna al dreak de cunoscut, oricum. Alter ego...:-)))
quasaria
Postat pe 2 Iunie 2012 19:40

sunt in ceata;
mai repede ma inteleg cu filosofia lui Kant
adeline
Postat pe 14 Iunie 2012 09:50
"filozofia lui Kant"... ???? si asta era filozof... ca eu stiam ca, the KANT e un drup vocal, formatie.... zi'i cum vrei !!!!

http://youtu.be/TxNm6pgvwZg

in fine... nici eu n-am inteles nimica din ce a scris tipa... de fapt, ce-o fi vrut de la noi ??? voi aveti idee ? adeline, crezi ca tipa a vrut sa filozofeze ?
barboneli
Postat pe 14 Iunie 2012 10:07
m-au apucat nostalgiile dupa diferenta aia dintre fictiune si realitate: fictiunea trebuie sa aiba un sens....
quasaria
Postat pe 14 Iunie 2012 12:29
Si COLEGU ....????Unde-i COLEGU ???? Si" vina"cand o sa-l .".bata"???
elisabeta_boia
Postat pe 20 Iunie 2012 01:15
credeti ca la mijloc o fi...intrerupeera tratamentului? de cap binensteles
MARILENA_25
Postat pe 25 Iunie 2012 20:54
sigur! si o alta confuzie, o incurcare a tratamentului de cap cu cel de kwr!
heartbit
Postat pe 25 Iunie 2012 21:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"burlacul"2 266 De la: preci 28 Iulie 2010 00:16
Indragostita de chirurg...cat poate fii de rau? 38 De la: LadyLove 16 August 2015 16:17
Regasire dupa vreo 8-9 ani 16 De la: AdrianaR 19 Februarie 2010 13:33
iubire adevarata sau iubire falsa? 43 De la: Reflex 30 Ianuarie 2010 20:10
brbai nepricepui sau femei frigide....s vedem 880 De la: neculanic 26 Decembrie 2009 14:34
Setari Cookie-uri