ulei de macese?!

a auzit cineva de ulei de macese si la ce este el bun? am primit cadou de la o prietena de-a mea venita din anglia si mi-a zis ca acolo e foarte popular. cica ar intretine frumusetea vedetelor :)
garbo_1322
Postat pe 8 Mai 2012 16:36
se foloseste in industria cosmetica; din cate stiu eu este de uz extern!
mai citeste si tu in revistele pentru "cucoane" si o sa afli despre acest ulei si "starea vedetelor"
adeline
Postat pe 17 Mai 2012 16:32
Macesele contin vit.C care e ajuta la eliminarea ridurilor si pastrarea fermitatii pielii!Poti sa te demachiezi cu acest ulei si poti sa-ti ingrijesti decolteul si tenul!
mitiduk
Postat pe 17 Mai 2012 16:57
nu-l folosi ca atare pune in crema de fata 2-3 picaturi si mesteca bine pana se incorporeaza, hidrateaza pielea si o hraneste, previne imbatranirea.
garbo273075
Postat pe 28 Mai 2012 07:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
trompe infundate 7 De la: Magda_Magdalena_1 12 Noiembrie 2013 16:14
cresterea parului 62 De la: garbo_489454 21 Februarie 2019 14:07
Pt cresterea parului foloseste ulei de nuca de cocos 100% natural ...face minuni ! 12 De la: garbo_489454 17 Mai 2018 14:34
ce facultate sa aleg? 12 De la: andreea_honey 14 Aprilie 2010 15:57
caut activitate 2 De la: europroiect2007 28 Noiembrie 2010 00:04
Setari Cookie-uri